Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Stickman Weekly
thaikurt
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 08-04-2013 18:23
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Der er nok nogen der vil menige at der ingen grund er til at man være uge kommer med Stickman Weekly da det ikke er særlig indtressen nu er det bare sådan at nogen godt kan lide at læse Stickman og andre ikke gide læse det men der skal være plads til alle.

Så derfor vil jeg forsætte med at indsætte Stickman Weekly og selv og nogen menigere nogen andre.

Men nu er det sådan at Stickman skriver især om Bangkok og nogen gange om Pattaya og så er der nogen gang nogen gode artikel
alt sammen handel det om thailand.

i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/Mississippi-Queen-1978_zps6971c16d.jpg

Denne uges historisk handel om gamle bar der skulle havde lige i Patpong fra oktober 1972 til den bliv solgt i 1983 eller 1984.

Det kan være interesse at få lidt at vide om det sted det kunne være at nogen af jer har være i Bangkok på det tidspunkt og
har være der god nok er det meget længe siden.

Hvis det har noget interesse så bliv scener lave der til film The Deer Hunter fra 1978.

http://www.stickm...istory.htm
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-04-2013 09:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Så derfor vil jeg forsætte med at indsætte Stickman Weekly og selv og nogen menigere nogen andre.


takker forsæt endeligtThumb
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-04-2013 03:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3640
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

Patpong fra år 1972 til 1982 området har jeg da besøgt et par gange i et tidsrum

baren som du skriver om har jeg været i , kun i meget kort tid, drak kun 1 øl på stedet, prisniveauet var lidt for højt til min penge pung det er alt hvad jeg husker om det sted
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 15-04-2013 04:00
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/The-Strip-Bangkok2013-6_zps1f5ef431.jpg

Denne uge Stickman Weekly handel om Stickman Weekly om kvinder men en særlig slag kvinder som mange af os har gjort bekendtskab med når vi har være i thailand.

https://www.stick...atpong.htm

Hvorfor lære Thai?
Det er der mange forskellig svar på og Stickman har og et byd på det.
https://www.stick...er8088.htm
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 19-04-2013 18:43
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Stickman

Det ser ud til, at så mange indlæg på her, har et tilbagevendende tema, der vil fornærme og irritere enhver farang i Thailand, som ikke udelukkende dato eller venner med den laveste klasse af thailandske samfund.

Nemlig at udtrykkene »mest thaipiger", "mest thailandske mænd 'og' de fleste thailandske veninder / koner 'er helt misbruges gang efter gang.

Hvad disse henvendelser vil sige, er 'de fleste thailandske prostituerede «,» mest mandlige slægtninge i Issarn på en bar pige' og 'mest ex bar piger.

Ikke alene vil disse urimelige generaliseringer være stødende for mange respekt for sig selv thailandske mennesker (og mig selv), men også dyrker en falsk idé om den gennemsnitlige thailandske person, som farang mener, at de er nødt til at affinde sig med som følge af at leve i Thailand.

Dette er forkert, farang simpelthen nødt til at vove sig uden for Pattaya og Phuket og stoppe dating og interagere med den absolutte laveste percentil af thailandske samfund.

Jeg føler også dette problem skyldes til generaliseringer om Farang ved Farang.

Med hensyn til generaliseringer om adfærd thailandske kvinder, kulturelt socialt, intellektuelt og seksuelt, er det helt indlysende, at læserne gør disse antagelser er involveret med lav kvalitet kvinder.

Jeg ville ikke forvente en Thammasat kandidat til at påtvinge mig år af gæld til banker, som forfatter af 'Rådgivning om at vinde over en freelance escort - mit svar' synes at mene er standard opførsel af thailandske damer, der er 'let at vinde over " .

Forfatteren gør medgive, at han fandt sin kone i Pattaya, men han skulle understrege, at dette er en adfærd typisk for en thailandsk ex-prostitueret, og ikke typisk for en thailandsk kvinde.

Selvom jeg vil indrømme jeg har alligevel stødt uddannede og godt at gøre thailandske piger, der stadig forventer et element af mandlig støtte og tilfredsstillelse med materielle goder, men ikke i det omfang kræve støtte fra hele hendes udvidede deadbeat familie, der undlader at udtrykke eventuelle taknemmelighed til farang for hans støtte.

Igen er de utallige indlæg, der henviser til thailandske mænd bliver alkoholikere, snyder og ludomaner igen ofte henvise til den lavest mulige demografiske af thailandske samfund.

En meget lille procentdel af mine mandlige thailandske venner nogensinde gamble, og i virkeligheden ser ned på dem, der gør.
De drikker socialt og sjældent, og jeg kunne ikke nævne en ven, som jeg ville overveje at være et problem drikker.

Dog må jeg indrømme, at utroskab er et problem blandt mine mandlige thailandske venner, hvoraf mange er gift og finde tilfældig sex på natklubber eller har ikke noget problem frekventere massagebehandlinger i Ratchada, trods en kæreste. I hvert fald kunne dette formentlig tilskrives dem er 20-25 år gamle universitetsstuderende, adfærd, at mange af mine venner derhjemme deltage i, minus massage. Jeg ville nok tilskrive denne rent til den demografiske, indløses op og unge Uni studerende, måske ikke et problem, der fortsætter i mere traditionel thailandsk ungdom.

I forhold til stereotype opfattelser af farangs, ved farangs tage for eksempel den nylige fremlæggelse om '90% af Farangs, der bor i Thailand Er Despicable! ".

Forfatteren taler udelukkende om udlændinge har han interageret med som lærere i et ret lille thailandsk by (omend historisk rige), 5 timer fra Bangkok.

Det er ingen hemmelighed, at engelskundervisningen i Thailand, især på lavere ende skoler tiltrækker en lavere lærer end mange andre professionelle muligheder til rådighed for udlændinge.

Han tilbyder ikke overvejelser atter udlændinge han mødte arbejder i finans, teknik, personlig træning felter eller endda lærere på høje ende skoler i Bangkok.

Jeg har haft mange positive interaktioner med farang i Thailand, har dog de r03;r03;negative interaktioner jeg har haft overvældende været med to-bit engelsklærere i Chiang Mai, som ikke har nogen interesse eller lidenskab i at undervise børn, kun en interesse i 25k lønseddel på i slutningen af hver måned.

Realiseringen af disse konklusioner er omtrent lige så nøjagtige som en thailandsk person, som kører forbi Nana Plaza som konkluderer, at alle udlændinge er sexturister.

Jeg hader at føle sig som hvis jeg på noget af en høj hest, men det virkelig generer mig, navnlig i betragtning af hyppigheden af disse generaliseringer, hvoraf mange ikke går ubemærket af Stick.

Men faktum er i læser indlæg, at udtrykket »de fleste thailandske piger refererer til arbejder piger.

Effekten af disse generaliseringer er en falsk idé om, at vi som Farang skal tolerere disse typer af mennesker, mens vi lever i Thailand.

Jeg har hørt farang venner konkluderer de skal tolerere deres thailandske kæreste stjæle penge fra deres tegnebog, simpelthen fordi det er Thailand.

Dette er fuldstændig vrøvl, og det er opmuntret af de nævnte udsagn. Ja, måske det bør tolereres, når dating prostituerede, men det helt sikkert bør ikke tolereres i forhold til bredere thailandske samfund.

Det samme gælder for farang der føler, at de skal betale for B-grade farang venner, simpelthen fordi det er Thailand og Thailand tiltrækker et lavt klasse udlænding.

Når du venture uden for dødvande offentlige skoler, vil du opdage, at dette er simpelthen ikke tilfældet, og der er ingen mangel på uddannede, interessante og etisk normal farangs i Thailand.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
IT
#6 Udskriv indlæg
Skrevet d. 20-04-2013 03:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1743
Tilmeldt: 11.09.09
 Status: Offline

hej thaikurt

hvad betyder r03;r03;ved ikke
Isan is the poorest region of Thailand: in 2002 average wages were the ... Isan (Isan/Thai: อีสาน; also written as Isaan, Isarn, Issan, ...
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#7 Udskriv indlæg
Skrevet d. 21-04-2013 15:00
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

IT
Ingenting ved ikke hvorfor den lave det når bliver sat ind ?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AL 48
#8 Udskriv indlæg
Skrevet d. 21-04-2013 18:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1827
Tilmeldt: 17.03.11
 Status: Offline

IT skrev:
hej thaikurt

hvad betyder r03;r03;ved ikke


Hej IT. Det er fordi en Google-oversættelse ikke tager alle ord med.

Her er et eksempel på et andet indlæg som er Googleoversat:
Samarn Futrakul, direktør for Office of Alcohol Beverage Forbrug juryen, sagde, at det er nødvendigt at ændre opfattelsen af r03;r03;afslapning af håndhævelsen af r03;r03;Alcohol Beverage Control Act under Songkran som den periode, udgør en højere risiko.

Vedtagelsen af r03;r03;loven bør styrkes for at mindske tabene alkoholforbrug.

Herefter på engelsk:
Samarn Futrakul, director of the Office of Alcohol Beverage Consumption Control Committee, said it is necessary to change the perception of the relaxation of enforcement of the Alcohol Beverage Control Act during Songkran as the period poses a higher risk. Enactment of the law should be strengthened to reduce losses from alcohol consumption.

Når man så bruger Traduka-oversættelse får man dette:
Samarn Futrakul, direktør for kontoret af alkohol drikkevarer forbrug kontroludvalget, sagde, er det nødvendigt at ændre opfattelsen af en lempelse af håndhævelse af alkohol drikkevarer Control Act under Songkran som perioden udgør en højere risiko. Vedtagelsen af loven bør styrkes for at reducere tab fra alkoholforbrug.

Der er ingen r03;r03;,-og det er en mere præcis oversættelse.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#9 Udskriv indlæg
Skrevet d. 22-04-2013 02:08
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Tak for det AL48

her er linket til siden http://tradukka.c... som jeg vil bruge fremover, når der er noget som skal oversættes
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#10 Udskriv indlæg
Skrevet d. 28-04-2013 21:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Efter at havde undvære Stickman Weekly er han så tilbage igen.

Denne uge Stickman Weekly har ikke meget med thailand at gøre med mere New Zealand

http://www.stickm...ealand.htm

The Washington Post nævner dokumentarfilmen på thailandske / Cambodia
grænserne træfninger, som har været forbudt i Thailand.

http://www.washin...cambodia-a


Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
#11 Udskriv indlæg
Skrevet d. 29-04-2013 03:51
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1906
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline

The Washington Post nævner dokumentarfilmen på thailandske / Cambodia
grænserne træfninger, som har været forbudt i Thailand.


http://articles.w...film-board


nye tider nye skikke Ban on film 'Boundary' to be lifted

The government censorship board will lift its ban on the documentary on Thai-Cambodia border conflicts if the dialogue in some scenes is muted, the film director said on Thursday.

Nontawat Numbenchapol, whose documentary Fah Tam Pan Din Soon or Boundary was stopped from being released commercially by the censorship board on Tuesday, said he was informed of the about-turn unofficially by phone.

http://www.bangko...ary-report
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#12 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-05-2013 19:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Denne uge Stickman Weekly handel om Bangkok Escort Services

Det er op i tiden at flere Turistbrochurer, aviser og blade har reklamer for
escort-tjenester i Bangkok og på mange thai hjemmesider.

I sted for man går på div bar og Go- go bar tage man mobil og ringe efter en.

Jeg ville nok selv fortrække at se på hvem man tage med hjem i sted for man ringe til en af de mange escortbureauer.

http://www.stickm...


Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#13 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-05-2013 05:09
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Denne uge Stickman Weekly handel om Hunting For The Girl Of The

http://www.stickm...angkok.htm
Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#14 Udskriv indlæg
Skrevet d. 19-05-2013 13:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Denne uge Stickman Weekly handel om Timeless Patpong

Det handel om en af Bangkok første store bar område det vil sige en masse bar og Go-go bar og restaurantens spredt over en stor område

http://www.stickm...atpong.htm

Historie om ugen

Dronning Genie Klub
http://www.stickm...er8132.htm

Dødsfald jernbanen briterne
http://www.bangko...ival-story

Turist domstol
http://www.dailym...rimes.html

Baht forsvinde fra hans thailandske bank
http://www.thephu...-39445.php
Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#15 Udskriv indlæg
Skrevet d. 26-05-2013 20:33
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Denne uge Stickman Weekly handel om The Blowback From Lying To Get Laid

Pressen rapporterede i sidste uge på en thailandsk kvinde går offentligheden om en amerikansk mand, hun følte havde narret hende i at sove med hende.

Hvis der nogen af jer der bo i Korat er der mulighed for at melde sig som som frivillige de skal bruge 30 Deres opgaver af turist politiet frivillige omfatter:

Kan man læse i denne uge Stickman Weekly hvis man vil melde sig som frivillige.

http://www.stickm...ailand.htm

Historie om ugen

Thailandske kvinder og penge
http://www.stickm...er8145.htm

Liv og død i Cambodja
http://www.stickm...er8147.htm

Pattaya er stemt # 1 på en liste over verdens 10 bedste synd byer!
http://www.news.c...6644397806

Her er alt hvad en mand kan ønsker sig bare han betaler.
Det kommer ikke som en overrasker at man har valgt Pattaya som den by i verden
som synd byer er stolt over at man har valgt Pattaya nogen vil så skriver at der er ikke noget at være stolt over.


woman narret af ægteskab fidus
http://www.bangko...of-b190000
For en gang skyld er det ikke en Farang det er gået ud over men en thaikvinde men det er hele ikke så tids at læse det er thaikvinder det går ud over
Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
IT
#16 Udskriv indlæg
Skrevet d. 27-05-2013 02:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1743
Tilmeldt: 11.09.09
 Status: Offline

Pattaya er stemt # 1 på en liste over verdens 10 bedste synd byer!


et eller andet skal de jo skrive om byen, syndes by næppe der er kun tre ludere og en lommetyv i byen,men hvad det trækker jo overskrifter og sælger dagens avis ølkrus
Isan is the poorest region of Thailand: in 2002 average wages were the ... Isan (Isan/Thai: อีสาน; also written as Isaan, Isarn, Issan, ...
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#17 Udskriv indlæg
Skrevet d. 27-05-2013 18:16
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

nu er der jo flere byer som kan beteges som syndes by og hvis man kun skulle sælger avis ud for den grund tro jeg ikke der ville blive solgt mange aviser.


Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#18 Udskriv indlæg
Skrevet d. 02-06-2013 18:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Denne uge Stickman Weekly handel om Charming Nonthaburi
i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/Nonthaburi2_zps3e639863.jpg
Nonthaburi er teknisk provinsielle Thailand, mens på samme tid, det er en del af en større Bangkok.

Det er mere interessant end Pak Kret, øen i midten af Chao Praya et par klik uden Nonthaburi, og lettere at komme til.

Folk er behageligt, er turen afslappende og det koster næsten ingenting at komme dertil.
https://www.stick...angkok.com

Historie om ugen

En Aussie amatør bodybuilder giver et sjældent indblik i Thailand steroid
http://www.abc.ne...ys/4723980

Denne dokumentar om fænomenet vestlige mænd at blive involveret med thailandske kvinder profiler en midaldrende Brit, der mister alt efter gifte sig med en bargirl. My Thai Bride virkelig er det værd en time af din tid, selv om der er segmenter, hvor de interviewede taler Thai med ingen engelsk oversættelse eller undertekster
https://www.youtu...UIbwO05JAA

Fritænkende i thailandske skoler

http://www.nytime...html?_r=1& .
Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thaikurt
#19 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-06-2013 19:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 357
Tilmeldt: 15.08.09
 Status: Offline

Denne uge Stickman Weekly handel om Arsenal Alex

i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/Sukhumvit-Road-Bangkok_zps801f5e69.jpg
Udsigten fra Alexs Condo.

Han fløj i til Bangkok i januar med store planer og en tegnebog til at finansiere dem. Med en arv af millioner, ville han finde en god thailandsk dame, bliver gift og starte en familie.
Men ikke før han opfyldte sin drøm om at eje en Bangkok gogo bar.

Han blev venner online kommentatorer, vin og dined mange af de store navne i Bangkok bar biz og derefter i løbet af blot et par dage er det hele faldt fra hinanden.

Var han som mange har foreslået, en to-bit svindler eller han var noget mere kompleks? Dette er historien om Arsenal Alex.

Endnu en historie om en svindler der kom til thailand

Pensionister.
En ting, der giver genlyd med mig i Thailand er, hvordan vesterlændinge føler de bliver prissatte ud af pensionering markedet.
Alle ønsker deres kage og spise det også.

Jeg forestiller mig, at der på en lille pensionsindkomst, ville man være nødt til at gøre store ofre, men vil stadig komme ud bedre end at leve i vest.


Historie om ugen

Seks Tusind pædofile og Counting
http://www.stickm...er8159.htm

Lokket ind i smugleri narkotika
http://www.bangko...operations


Tabt i Bangkoks Soi Arab !
http://notthenati...-on-soi-3/

En hund i Bangkok bærer en lille baby til sikkerheden efter at finde hendes venstre for død i vejsiden losseplads!

i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/article-0-1A35DBE4000005DC-502_634x422_zpsdbf12999.jpg
https://www.daily...-dump.html

sarcasm Denne historie er ugen bedste sarcasm
Livet er for kort til at ta`sig af hvad andre siger og tænker om dig,
Så lev livet ... og gi´ dem noget at snakke om...

Danske Citater
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#20 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-06-2013 05:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3424
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Thaikurt skriver
Denne historie er ugen bedste
En hund i Bangkok bærer en lille baby til sikkerheden efter at finde hendes venstre for død i vejsiden losseplads!
i788.photobucket.com/albums/yy169/thaikurt/article-0-1A35DBE4000005DC-502_634x422_zpsdbf12999.jpg


Du har ret det er ugens bedste

Hund redder nyfødt pige i skraldedynge

En hund bliver hyldet som helt, efter den har reddet livet på en nyfødt pige, som var blevet efterladt i en skraldedynge i Bangkok.

Hunden, som hedder Pui, opdagede barnet i en plastikpose i en vejside, skriver Daily Mail.

Den bar posen over til sin ejers, Gumnerd Thongmaks, hus - og gøede højlydt for at få opmærksomhed.

Hundeejerens 12-årige niece åbnede posen og opdagede den lille baby - og barnet blev straks bragt på hospitalet.
Ifølge lægerne er pigebarnet født for tidligt, og hun vejede kun knap to kilo.

Familier vil adoptere pigen
- Det er heldigt, at lille Pui fandt barnet. Det var en overraskelse for os, da lille Pui aldrig har bragt noget hjem, og kun gør af fremmede, når han er ude, lyder det fra moren til den 12-årige pige, der fik plastikposen af hunden.

Fem familier har kontaktet myndigheder i håb om at måtte adoptere pigen.

Hunden har modtaget et læderhalsbånd og en medalje fra den lokale afdeling af Røde Kors - hundens ejer har fået, hvad der svarer til knap 2000 kroner som tak for hundens gerning.

nyhederne.tv2.dk/...dynge.html
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Stickman Weekly Hele Thailand 51 05-06-2022 12:36
Stickman Weekly Diverse 2 18-03-2013 02:41
Stickman Weekly Hele Thailand 1 30-10-2011 10:27
Stickman Weekly Hele Thailand 4 24-10-2011 15:35
Stickman Weekly Hele Thailand 8 18-10-2011 21:34

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.27 sekunder | 97,881,087 Unikke besøg | jQ Blog