Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Phuket scam kunstnere stjæler udlejningsbiler
Pen
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-04-2012 03:07
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 337
Tilmeldt: 04.12.11
 Status: Offline

Phuket scam kunstnere stjæler udlejningsbiler

Phuket Politiet har genvundet 17 stjålne biler fra et lager i Nakhon Sri Thammarat, og flere af dem er fra biludlejningsfirmaer baseret på den thailandske ø. Dog er det rapporteret, at yderligere mindst 14 biler er blevet stjålet af scam kunstnere, der er blevet identificeret som 40-årig sukanya Janthanarak og 44-årige Supaluck Krutmanee.

Chalong Politi stedfortrædende forstander Boonlert Onklang siger, at han først modtog to tyveri klager fra udlejningspriser virksomhedsejere Boonying Thonglor og Pattarisiri Manokham, der havde lejet de to køretøjer til kvinderne, identificerer sig selv som dem nævnt ovenfor. De efterlod thailandske id-kort, før de kørte væk med bilerne - hvoraf den ene var en Toyota Fortuner. Klagerne blev indgivet efter en måned leje gik, og ejerne var ikke i stand til at kontakte kvinderne, via telefon. Pitak Chansatien et tredje offer, indgav en lignende klage - tre biler var ikke vendt tilbage til ham efter en måned lejeperiode.

Heldigvis for Boonying var bilen udstyret med en GPS-sender, der tillod politiet at spore og finde nogle af dem i en gummiplantage, hvor en lagerbygning blev brugt som en shop for køretøjer. Biler, der ikke blev krævet tilbage blev solgt ud til forhandlerne. Bilerne var fra flere provinser i hele syd og op til Bangkok. Seks eller syv var fra Phuket, og politiet endte med at beslaglægge alle 17 for undersøgelse. Efterforskere har fundet, at ti af de køretøjer blev taget der af Supaluck og sukanya.

Efterforskere blev ført til lageret ved Region 8 Politi Major General Werasak Menawanit.Ejeren af virksomheden, Thanatat Eakkabutra, siger, at han ikke vidste noget om de to kvinder, som han beskriver som hans bedste kunder, og hævder at drive en lovlig forretning. Betjenten bemærkede, at kvinderne stadig er på fri fod, mens de har ændret deres navne over 20 gange og i flere provinser. De håber at finde dem hurtigt.

Pitak gik til politistationen efter at have hørt 17 stjålne køretøjer var blevet genfundet i håb om, at hans tre manglende leje ville være der. Men kun to var, og han mener, den tredje var solgt allerede.

Også efter opsving, en gruppe af biludlejningsfirmaer agenter i Phuket samlet i denne uge for at tale om den fidus operation. De siger, at mindst 14 udlejningsbiler er blevet stjålet blandt dem alle. En Toyota Fortuner tilhører en af de agenter blev fanget af toldmyndighederne, da tre mænd forsøgte at tage den til Myanmar. En udlejning agent siger, at hun mistede otte køretøjer til kvinderne, og en anden siger, at hun blev afpresset af sukanya at deponere 300.000 bath på en regerings bankkonto, hvis hun ville have hende leje tilbage. Alle leje operatørerne der var samlet, siger, at de ønsker at medierne fokuserer og øge bevidstheden om problemet med offentligheden, da politiet ikke har været i stand til at inddrive alle de stjålne biler.

http://news.carre...56068.html
Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
PHUKET XTRA / The Thaiger Nyheder fra Phuket 2390 20-09-2024 14:52
Phuket ’Pride’ to go on show Amazing Phuket 1 14-05-2024 13:04
Discover the New Jungceylon in Phuket! Amazing Phuket 1 29-04-2024 18:40
PHUKET BIKE WEEK 2024 Nyheder fra Phuket 4 23-04-2024 11:27
Phuket in 180 seconds Foto/videoer: Fra Phuket 3 09-04-2024 16:45

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.21 sekunder | 112,166,750 Unikke besøg | jQ Blog