Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Verden på vrangen / Utroligt men sandt

Oprettet af AK81 d. 04-09-2018 04:00
#1

jes der er en skør verden vi lever i ((11((


Har brugt millioner på at ligne Kardashian: Nu er hun endelig tilfreds
Hun har blandt fået sprøjtet 3,5 kilo ekstra fedt ind i ballerne for at ligne sit forbillede

En udbredt fordom om plastikkirurgi er, at folk aldrig bliver helt tilfredse med resultatet, og derfor lægger sig under kniven igen og igen.

Det er dog ikke tilfældet for brasilianske Jennifer Pamplona, der efter at have brugt omtrent 3,5 millioner kroner på at ligne Kim Kardashian, endelig er tilfreds med resultatet.

https://ekstrabla...ta=nyhederRedigeret af ADM d. 23-09-2018 05:28

Oprettet af AK81 d. 04-09-2018 04:08
#2292 krokodiller blev dræbt i blodig hævnaktion
Nedslagtningen skete efter at en mand var blevet dræbt af en krokodille

https://ekstrabla...on/7236194

Redigeret af ADM d. 23-05-2020 08:48

Oprettet af AK81 d. 04-09-2018 09:01
#3

se med her

Amazing transformation of sick dog who had given up hopeOprettet af tinner d. 04-09-2018 10:47
#4

To lesbiske kvinder i Malaysia er blevet gennem-pisket i fuld offentlighed som straf for, at de har haft et seksuelt forhold.

De to kvinder på 22 og 32 år blev mandag anbragt på hver deres taburet foran dommerne i retssalen. Herefter fik kvinderne hver seks slag på ryggen med et spanskrør, skriver nyhedsbureauet AP.

De to kvinder var forinden blevet idømt den hårdhændede straf efter islamisk lov.

100 tilskuere
Piskeslagene faldt under overværelse af omkring 100 tilskuere i sharia-retssalen Terengganu.

Den ydmygende afstraffelse af kvinderne har skabt vrede hos både advokater og aktivister, som kæmper for menneskerettigheder.

- Piskning er en brutal, inhuman og nedværdigende straf og minder om tortur, fastslår Amnesty International Malaysia i en udtalelse. Ifølge organisationen hører folks seksuelle præferencer privatlivet til.

Ikke leve i frygt
- Folk skal ikke leve i frygt blot fordi de er tiltrukket af personer af ens eget køn. Myndighederne i Malaysia bør omgående afskaffe disse love, lyder det fra Amnesty International.

Malaysia regnes normalt for et moderat og stabilt land med en overvægt af muslimer. Men en konservativt inspireret islamisme er begyndt at vinde indpas i landet.

En to-kønnet kvinde blev i august gennembanket af en gruppe mennesker i den sydlige del af landet.


https://ekstrabla...er/7291898Caning of lesbians – an eye opener for many

KUALA TERENGGANU: It was over in six minutes.

Two women who were sentenced to be caned six times each after pleading guilty to same-sex relations by the Kuala Terengganu Syariah High Court did not shout nor scream.About 150 people were present in the courtroom, watching as a lady officer from Kajang Women’s Prison carried out the sentence with a cane measuring about a metre.The officer swung the cane, hitting the first woman’s back with a force similar to a forceful tap, as another woman officer from the Prison’s Department kept count. However, when it came to the younger woman, sobs could be heard as another woman prison officer carried out the sentence.

http://www.nation...s/30353707

Redigeret af tinner d. 04-09-2018 11:04

Oprettet af ATM d. 05-09-2018 04:06
#5

hvad så skal vi ind eller ud af toget((6))


Oprettet af ATM d. 05-09-2018 04:07
#6

:(Oprettet af FCK d. 05-09-2018 08:08
#7

he he den her historie er nu noget for selv selv ((8((

www.thai-dk.dk/uploads/burka33.JPG

Tildækket kvinde fik en burkabøde
48-årig kvindelig turist fra Tyrkiet troppede op hos politiet med tildækket ansigt og røg direkte i bødekassen


Det kostede en 48-årig kvindelig turist fra Tyrkiet en bøde her og nu på 1.000 kroner, at hun i går troppede op på politigården i Aarhus med tildækket ansigt.

Kvinden henvendte sig til politiet for at forny sit turistvisum. Hun var ikke klar over, at det såkaldte burkaforbud har været gældende lov i Danmark siden 1. august.

Da hun kl 12.45 stillede sig ved skranken med ansigtet tildækket, så kun øjnene var synlige, fik hun via en tolk forklaret, at den slags hovedbeklædning er forbudt. Hun blev derfor sigtet, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

- Kvinden erkendte forholdet og forklarede, at hun ikke kendte den nye lovgivning og ikke havde intention om at bryde den, skriver politiet.

Da kvinden ikke har bopæl i Danmark, fik hun en straksbøde på 1.000 kroner, som hun betalte med det samme. Hun fjernede samtidig tildækningen, inden hun forlod stationen, oplyser politiet.

[url] https://ekstrabla...l][/quote]

Redigeret af ADM d. 24-12-2018 10:02

Oprettet af FCK d. 06-09-2018 09:34
#8

Fantastisk juleeventyr: Rema 1000-kunder redder kvindes jul

Peter Eugene Meyer har på Facebook skrevet et opslag, der er blevet delt mere end 4300 gange. I opslaget skriver han, om det han kalder et vaskeægte juleeventyr.

- Bliver nødt til at fortælle en oplevelse fra min indkøbstur i Rema.

Sådan starter fortællingen om Peters juleeventyr.

- Jeg går i min egen verden. Skal bare have det overstået, da jeg høre en kær lille pige tale til sin mor.
- Hun er så utrolig bekymret for om der ikke bliver råd til en julegave til sin lillebror nu hvor far er flyttet. På intet tidspunkt tænker den lille pige på sig selv.

Peter fortæller, at den lille pige er omkring fem år gammel, og at lillebroren er en baby i barnevogn.

- Moderen tysser på hende gang på gang da det virker pinligt på hende at den lille pige udstiller deres privatliv og deres betrængte situation. Men den lille pige kan ikke lægge det fra sig. Der må være råd til at lillebror får en lille ting.

Peter er ikke den eneste, der oplever situationen. Da han kigger rundt, ser han, at de andre kunder har set det samme. Og så er det, at eventyret starter.

- Pludselig tager en mand, af fremmed herkomst, sig til lommen, henter et par glas kartofler og et glas rødkål og sætter det i kvindens vogn, hvorpå han giver hende den hund han lige har fisket op af lommen.

- Jeg bliver helt paf, da jeg så moderens taknemmelighed. Hun bliver rørt til tårer. Hvor var det flot af ham.

- Jeg roder i lommen finder selv en hund frem, og fisker en and til 99 kroner op går over og lægge den i hendes vogn og stikker hende pengene og siger god jul. Hun smiler og prøver at sige noget, men kan ikke.

- Jeg skynder mig videre, for at hun ikke skal føle, at jeg forventer noget retur.

Han kan dog ikke dy sig for at kigge tilbage.

- Der står en ældre dame nu med en penge seddel til hende og ligger et stykke legetøj i kvindens vogn.
Og budskabet er klart fra Peter.

-Prøv lige igen at fortæl mig at verdenen er fuld af egoister.

- I køen fik jeg øjenkontakt med manden, der startede det hele. Og vi nikkede anerkendende til hinanden. Måske der er en lille pige der får en dejlig jul med hendes bror og mor nu.

http://www.lokala...24262.html

Redigeret af FCK d. 06-09-2018 09:35

Oprettet af nej d. 07-09-2018 13:56
#9

En stor løve i en safari park i Ukraine overraskede for et par dage siden nogle turister, da den pludselig hoppede ind i en åben bil og kravlede over flere turister, før den slikkede en kvindelig turist i øret. Det viser utrolige optagelser fra Taigan Safari Park i Ukraine.
https://ekstrabla...et/7292687Oprettet af yindee d. 08-09-2018 12:22
#10

Hvorfor brygger svenskere deres eget øl?

I Sverige er det sværere at få adgang til alkohol end herhjemme i Danmark. Hvis man vil have alkohol med mere end 3,5%, skal man købe det hos statsmonopolet eller gå på bar. Nu begynder svenskere at brygge øl selv - er det bare for at blive stiv billigt? Er det derfor fire unge kvinder i Malmø bruger 8 timer om ugen på at brygge? DR-journalist Annika Wetterling går i lære som hjemmebrygger for at forstå traditionen.Oprettet af skipper d. 08-09-2018 17:16
#11

Sådan piger vis de amatører hvordan rigtig øl skal smage:TUP

De er lidt uretfærdige mod Systembolaget her, efter min mening er det lidt af et Slaraffenland, når man som dansker er vant til at dingle ned hos den lokale cigarhandler og købe en pose lunkne Tuborg

Nu har jeg selv brygget mit øl i mange år, og det slår dansk discountøl med flere hestelængder, både i smag og styrke((11((

Bare prøv at gå ind på en svensk restaurant, og jeg lover jer at de har mindst 30 forskellige slags øl at vælge mellem.

Ikke som nede på den lokale, hvor som helst i Danmark, hvor de bliver helt svimle hvis man vælger noget andet end Hof, Tuborg eller det lokale rævepis.

Om de drikker for at blive fulde? Ja gu fanden gør de da det, det gør vel alle normale mennesker, hvad er ellers meningen med at drikke alkohol ø((

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-09-2018 04:04
#12

Yves Rossy og Vincent Reffet tog sig for nylig en noget usædvanlig flyvetur, da de to vovehalse tog en vinge på ryggen og fløj side om side
med verdens største passagerfly, en Airbus A380.

Det vanvittige stunt fandt sted den 13. oktober i 1.200 meters højde i luftrummet over Dubai. Her fløj den 56-årige pilot og luftfartsentusiast Yves ’Jetman’ Rossy sammen med base jumperen Vincent Reffet side om side med en Airbus A380 ejet af Emirates.

På ryggen havde de en vinge af kevlar med fire motorer fastspændt.

https://www.bt.dk...verdens-stOprettet af eneber d. 11-09-2018 03:12
#13

"Man KAN IKKE På Stå, AT MAN ER FLYGTNING, HVIS MAN ER NåET TIL SVERIGE."
Sådan siger Anders Samuelsen (LA). Han mener ikke, at syriske flygtninge burde have asyl i EU, men i stedet i nærmråderne. Er du enig med ham?


Oprettet af alenejensen d. 17-09-2018 10:31
#14

Taj Mahal er et nordindisk mausoleum nær Agra bygget af Shah Jahan til dennes kone Arjumand Bano Begum, som døde i 1631 i barselsseng. Taj Mahal blev opført 1632-1653 og er fra 1983 medtaget på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv. Wikipedia
Adresse: Dharmapuri, Forest Colony, Tajganj, Agra, Uttar Pradesh 282001, Indien


Oprettet af alenejensen d. 19-09-2018 06:00
#15

Verdensberømt amerikansk museum udstiller et toilet af guld
Næste år er det 100 år siden, at franske Marcel Duchamp udstillede værket 'Fontæne', som var et pissoir. I dag præsenterer Guggenheim i New York et funktionsdygtigt toilet lavet af massivt guld.

læs mere her https://www.dr.dk...et-af-guldNæste år er det 100 år siden, at franske Marcel Duchamp udstillede værket 'Fontæne', som var et pissoir. I dag præsenterer Guggenheim i New York et funktionsdygtigt toilet lavet af massivt guld.
Skabes kunsten eller vælges kunsten?
Den diskussion satte den franske billedkunstner Marcel Duchamp i gang i starten af 1900-tallet, da han insisterede på at udstille et pissoir som kunst under navnet 'Fontæne'.
Duchamps værk er siden blevet ikonisk, og i dag 99 år senere har den italienske kunstner Maurizio Cattelan valgt at ære Duchamp med et toilet af guld.
Således har Cattelan fået det verdensberømte amerikanske museum Guggenheim til at udstille en toiletkumme i massivt guld.
Der er tale om et fuldt funktionsdygtigt toilet, som besøgende kan få lov til at bruge, som man ville bruge sit eget toilet derhjemme.
- Vi har placeret en vagt ved døren, men det bliver en privat, individuel oplevelse for vores gæster, siger museets kurator, Katherine Brinson.

http://www.dr.dk/...et-af-guld

Redigeret af ADM d. 04-11-2018 05:54

Oprettet af Je suis Charlie d. 22-09-2018 10:31
#16

Er det verdens mærkeligste job: Her ligger Ali i 12 timer - hver dag!

Det er hverken elefanter eller andre eksotiske dyr, der er hovedattraktionen i Karachi Zoo i Pakistan. Det er nemlig den 33- årige Murad Ali.

I op til 12 timer om dagen spiller han rollen som det mytiske væsen Mumtaz Begum, der er halvt ræv, halv kvinde. Og gæsterne i haven strømmer til fra nær og fjern for at få gode råd og vejledning fra Murad Ali, der hver dag ligger til udstilling i en lille boks i Mumtaz Mahal.

læs mere her https://www.bt.dk...r-hver-dagOprettet af ribe d. 23-09-2018 05:23
#17

EU's øverste boss snubler adskillige gange: - Han var stiv som et skur
EU-Kommissionens formand Jean-Claude Juncker er kommet i fokus efter han gentagende gange faldt over sine egne ben ved en stor middag. 'Han lider af smerter', lyder forklaringen.


På videoen ses da også tydeligt, hvordan Juncker har mere end almindelig svært ved at gå lige - til synlig morskab for eksempelvis Theresa May, imens Donald Trump ser ud til at forsøge at lade som ingenting.

Adskillige har da også spekuleret i, om Junckers manglende balance var et resultat af et lidt for stort alkoholindtag.

Kommissionen har dog, ifølge Sky, netop meldt ud, at årsagen var, at formanden lider af Iskias smerter - en sygdom der netop resulterer i problemer med balanceevnen.
https://ekstrabla...ur/7233668Oprettet af ribe d. 26-09-2018 06:44
#18

Det svage Europa: Brutale somaliske pirater kaprede tysk skib – nu lever de af socialhjælp fra den tyske stat


I 2010 beskød somaliske pirater et tysk fragtskib med kraftige våben. Derefter kaprede de skibet. Det foregik ud for Somalias kyst.

Besætningen nåede at søge tilflugt i et særligt beskyttelsesrum. Herfra sendte man et SOS, som blev opfanget af et hollandsk krigsskib, der kom til undsætning.

Hollandske elitesoldater klatrede ombord og fik nedkæmpet piraterne. Billederne af aktionen gik verden rundt.

Ti pirater blev bragt til Tyskland, hvor de kom for retten i Hamborg i 2012. De tre yngste blev her idømt to års ungdomsfængsel. Resten fik syv års fængsel.

Da straffen var udstået, rejste fire af somalierne frivilligt tilbage til deres land, mens én rejste til Sverige.

Nu kunne man måske tro, at de tyske myndigheder sørgede for, at også resten blev sendt hjem. Men de lever fortsat i bedste velgående i Tyskland. Forsørgede af tysk socialhjælp.

læs mere her https://denkortea...yske-stat/


Wenn Welten aufeinanderprallen: Zehn somalische Piraten kapern einen deutschen Frachter und stehen schließlich in Hamburg vor Gericht. Doch -- wer sind wirklich die Verantwortlichen? Ashwin Raman begibt sich auf Spurensuche.

Redigeret af ADM d. 23-01-2021 16:39

Oprettet af ribe d. 26-09-2018 06:47
#19

det er ikke første gang Jean-Claude Juncker er fuld offentlig, denne video er fra 2015


Oprettet af ribe d. 30-09-2018 09:26
#20

Advarsel - stærke billeder: På denne ø begraver de ikke deres døde - de beholder dem

På den indonesiske ø Sulawesi har beboerne en årelang og meget besynderlig tradition. Her begraver de ikke deres døde, så snart de dør, men tværtimod gemmer de ligene i op til flere år.

Vi advarer om stærke billeder i videoen.

http://www.bt.dk/...holder-dem


Oprettet af ribe d. 30-09-2018 09:28
#21

Hermans verdenskøkken': Vil servere tyretestikler med barbecue-sovs:TUP
Oprettet af egon d. 30-09-2018 13:55
#22

se hele udsendelsen Kan Herman lave gastro-mad af tyretestikler og honning? Få svaret når Hermans Verdenskøkken besøger en biavler, der bor på en bilkirkegård.
TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Nicaragua for at søge ny inspiration med fairtrade-honning. Han sejler også ud med fiskere, der med livet som indsats dykker efter havets kostelige mad-skatte. Og endelig er han til gadefest i den smukke by Granada, hvor han eksperimenterer med lokale drinks og snacks.Redigeret af egon d. 30-09-2018 13:58

Oprettet af masa d. 07-10-2018 10:58
#23

Det var ikke nemt for indonesiske Arya Permana. For mens hans jævnaldrende venner kunne løbe, lege og gå i skole, så måtte den nu 12-årige dreng blive liggende i sin seng.For få år siden vejede han nemlig 190 kilo og var kendt som 'verdens fedeste dreng'. Han kunne ikke bevæge sig, men to år efter har det hele ændret sig.

rya har tabt sig hele 70 kilo og kan både lege og dyrke sport med sine venner.

I april fik han nemlig en operation, der skulle hjælpe ham med at smide de overflødige kilo, og har siden da været på en streng diæt. Nu spiller han både fodbold, badminton og løber to kilometer om dagen.

læs mere her https://ekstrabla...lo/7017900

Oprettet af alenejensen d. 10-10-2018 07:26
#24

Dyster dom over ikonisk bygning: Redningen er håbløs
Et af verdens syv nye vidundere er tæt på at blive total smadret af forurening. Nu har indisk ret vurderet, at Taj Mahal enten skal rives ned eller restaureres


Da stormogulen Shah Jahan i 1600-tallet fik titusindvis af arbejdere til at knokle i mere end et årti for at færdiggøre en af verdens mest imponerende bygninger, havde han nok ikke forventet, at området omkring bygningen flere hundrede år senere ville blive ødelagt af forurening samt turister, der ikke kan finde ud af at rydde op efter sig selv.

læs mere https://ekstrabla...es/7244447Oprettet af alenejensen d. 14-10-2018 04:30
#25

Caned for a kiss

www.thai-dk.dk/uploads/c1_1449322_180420134555_620x413.jpg

Audience applauds as Indonesia's deeply conservative Aceh province canes 3 unmarried couples for showing affection in public
Indonesia's Aceh canes couples for public shows of affection

The women accused of prostitution were caned 11 times each. One of the women held up her hand after the fifth lash, signaling the pain was too intense. She was given a drink and the strokes resumed despite her evident discomfort.

The six young people accused of flirtatious behavior received between 11 and 22 strokes. Shariah police wanted to convict them of "zina," unlawful sexual intercourse that includes sex outside marriage and adultery. That would've resulted in a greater number of lashes, but they lacked enough witnesses.

http://abcnews.go...n-54601481Redigeret af ADM d. 24-12-2018 10:03

Oprettet af Je suis Charlie d. 15-10-2018 04:37
#26

The story of Noura Hussein facing a death sentence in Sudan. Noura is a 19-year-old who was charged by a Sudanese Court for murder of her Husband after he had raped her, she pleaded self defence. #MoreThanNoura @JusticeForNoura

Sudan omstøder dødsdom over voldtaget teenagepige
Efter massivt internationalt pres har en domstol i Sudan omstødt dødsdommen over en teenage-pige, der dræbte sin mand, fordi han havde voldtaget hende.


Mindst en million har skrevet under på et krav om at få Noura Hussein benådet og bakket op om kampagnen #JusticeforNoura.

Den 19-årige Noura Husseins sag har vakt international opmærksomhed og sat fokus på børneægteskaber og ægteskabelig voldtægt i Sudan, efter at hun i maj blev kendt skyldig i mordet på sin mand og dømt til døden ved hængning.


https://jyllands-...eenagepige

Oprettet af Je suis Charlie d. 18-10-2018 15:00
#27

Velkommen til den virkelige verden en verden som også kommer til de danske grænser den dag de bliver lukket ((1((


Voldsomme uroligheder på grænsen mellem Grækenland og Makedonien, se hvad migranterne truer med


Syrere, irakere og afghanere får ikke længere lov til uden videre at passere grænsen mellem Grækenland og Makedonien.

Det betyder, at omkring 1500 mennesker, primært fra Pakistan, Marokko og Iran har hobet sig op ved grænsen de sidste uger.

Hver dag kommer der flere til, og vreden blandt dem, der ikke får lov at passere, stiger og stiger.

Det kommer til voldelige sammenstød mellem illegale migranter og politiet, som ser sig nødsaget til at bruge tåregas og gummikugler for at holde migranterne ude.

Det lykkes ikke altid, og nu begynder dem, der ikke må komme igennem, at komme med stærkt truende budskaber.

“Åben eller dø”, lyder budskabet nu blandt nogle af de vrede migranterne fra ikke-krigshærgede lande.
http://denkorteav...truer-med/


UPS det glemte jeg lige her midt på morgenstunden

Redigeret af ADM d. 23-01-2021 16:40

Oprettet af skipper d. 18-10-2018 16:03
#28

Er du nu i gang med dit fake news fra jødesprøjten igen Charlie((7))

Sæt din nu ned og nyd en kold pils og snup et par stesoer, så skal det nok gå alt sammen((11((

Oprettet af Je suis Charlie d. 21-10-2018 08:32
#29

hej igen skipper ((6))

Journalist Anders Lomholt rapporterer mandag aften foran Center Sandholm om de mange asylansøgere der ankommer til lejren.

”Asylsystemet siger samstemmende, at det er et ekstremt presset system, man har simpelthen ikke oplevet noget lignende før, heller ikke sidste år, da man oplevede rekordmange asylansøgere komme til Danmark. Med 300 der ankom i går er systemet nærmest på den anden ende. Der bliver kaldt folk ind om natten for at finde ekstra sovepladser og ekstra senge til de mange nyankomne..”

Men så dukker en mand pludselig frem af mørket.

”Hvad står du der for? Hvad laver du mand?”, spørger manden med kraftig accent.

Lomholt: ”Vi kan snakkes ved lige om lidt.”

Mand: ”Hold din kæft…”

Lomholt: ”Prøv at hør her, vi snakkes ved lige om lidt.”

Men det accepterer manden ikke og han begynder at puffe lidt til Lomholdt, samtidigt med at nyhedsværten siger:

”Jeg tror lige at vi klipper af her, og så kan du lige ordne dit mellemværende med den herre, og så tales vi ved.”
Oprettet af Je suis Charlie d. 21-10-2018 08:34
#30

Video: Politifolk drives ud af et område i London af muslimer, der råber ”Allah er størst!”


Oprettet af harry eker d. 28-10-2018 04:43
#31

Se med her det er da legetøj for store drenge ((7));)

Featured on the cover of Live Steam Magazine Sept / Oct 2016 issue, Ernie Beskowiney put approximately 7 years and 35,000 hours into the design and construction of this flawless 7.5" gauge live steam locomotive. It is nearly entirely CNC'd out of stainless steel and is slightly larger than 1/8 scale.

The operating pressure is 150 PSI and develops about 483lbs of tractive effort. It has pulled a train of 48 people without blinking. Here is Ernie firing up and running the locomotive at the Bitter Creek Western railroad.


Oprettet af farang d. 30-10-2018 07:39
#32

Julekort fra USA forarger hele verden: Er det en normal familie?


www.thai-dk.dk/uploads/248198858372528_n.jpg


Ved et hurtigt øjekast ligner det ethvert andet familiefoto fra julen: En glad familie er samlet om juletræet iklædt glade julefarver. Men det er ikke derfor, billedet lige nu trækker store overskrifter i medier verden rundt.

Det er mere den række håndvåben, hun og familien bærer ved hoften, der fanger øjet. Her fremviser familien nemlig både flere forskellige Glock-pistoler, en shotgun og det semiautomatiske skydevåben Extar.

- Det er op til amerikanerne at beskytte USA. Vi er bare din almindelige, amerikanske familie. Med kærlighed og frihed, Michele, skriver republikaneren fra delstaten Nevada under billedet på Facebook.


http://nyhederne....al-familie

Redigeret af ADM d. 24-12-2018 10:04

Oprettet af nick d. 01-11-2018 08:24
#33

Ny Range Rover i umuligt stunt: Kører op ad 999 stejle trappetrin til himlen
Land Rover har sendt Range Rover Sport på en imponerende klatretur for at vise, hvad bilens nye hybridmotor er i stand til


Hvis der er én ting, en firehjulstrukken Land Rover altid har været god til, så er det at komme frem, selv om vej og vejr stritter gevaldt imod.

Det image vil det britiske adelsmærke efter alt at dømme gerne beholde, selv om en elektrisk motor nu har overtaget en del af arbejdet fra den traditionelle forbrændingsmotor i den nye hybridudgave af Range Rover Sport.

Land Rover har derfor givet bilen en udfordring, der med stor sandsynlighed ville få selv den mest erfarne offroad-entusiast til at få sved på panden: Kør først hurtigst muligt gennem 99 hårnålesving og slut af med 999 trappetrin til 'Himlens Port' på toppen af Tianmen bjerget i Kina.

45 graders stigning
Det er der ingen, der tidligere har forsøgt - og med god grund. For trappen stiger med 45 grader og stiller derfor enorme krav til bilens motorkraft. Til sammenligning stiger Kiddesvej i Vejle - som rytterne i cykelløbet Danmark Rundt hvert år skal bestige - med bare 19 procent på den stejleste del.


Biler - 31. jan. 2018 - kl. 21:36
Så hurtig er en racerbil: Starter næsten et minut senere - og vinder alligevel
I den officielle video af stuntet, der kan ses i toppen af denne artikel, er der da også flere lokale, der på forhånd kalder projektet fuldstændig umuligt.

Det stopper dog ikke racerkøreren Ho-Pin Tung bag rattet. Han har en firecylindret benzinmotor på bare 2 liter til rådighed sammen en elmotor på 85 kW. Det giver en samlet ydelse på 404 hk og mulighed for at accelerere den tonstunge bil til 100 km/t på 6,7 sekunder.

- Jeg har kørt Formula E, Formel 1 og vundet Le Mans, men det her var uden tvivl en af de mest krævende udfordringer, jeg har stået overfor, sagde Ho-Pin Tung efterfølgende i en pressemeddelelse.

Det hele ender selvfølgelig med, at firehjulstrækkeren får det til at se legende let ud at bestige trappen. Videoen lægger sig dermed fint op ad de tidligere lanceringsvideoer fra Jaguar Land Rover-koncernen, der er blevet kendt for at bruge mange kræfter på at lancere deres nye modeller med spektakulære stunts.


https://ekstrabla...en/7037090Oprettet af eneber d. 03-11-2018 06:37
#34

Tyreløbene er en del af den spanske festival 'San Fermin'.

I den nordspanske by Pamplona bliver hvide, sorte, og brune tyre sluppet løs og sat i løb ad snoede gader. Deres horn er lige i hælene på flere hundrede vovede spaniere, der har valgt at deltage i det hurtigste og afsluttende tyreløb under den spanske festival 'San Fermin'.

Efter to minutter og 12 sekunder er det hele overstået.

Men tyreløbet, der har en distance på 850 meter, er en kamp for livet, og ved dagens løb er seks personer blevet kvæstet, skriver nyhedsbureauet AP.

I alt er 28 personer kommet til skade under festivalens daglige tyreløb, der begyndte den 6. juli.

Sidste gang en person mistede livet under festivalen var tilbage i 2009. Siden 1911 er 15 personer døde.

læs mere https://www.dr.dk...2-sekunder

Oprettet af M55 d. 04-11-2018 05:42
#35

To millioner evakueret i japansk rekordregn: 'Jeg er så ked af det'
Mindst 114 personer har mistet livet efter voldsomt regnvejr i Japan.


https://www.dr.dk...ked-af-det


Oprettet af M55 d. 04-11-2018 05:43
#36

Oversvømmelser slår mindst 85 ihjel i Japan
Over fire millioner er blevet opfordret til at forlade deres hjem på grund af oversvømmelserne
Biler bliver fanget i vandmasserne, huse bliver revet fra deres fundamenter og hylderne i supermarkederne er tomme. Det er situationen lige nu i det sydvestlige Japan, som er hårdt ramt af oversvømmelser.

Det er enorme mængder regnvand, som er skyld i oversvømmelserne, som indtil videre har taget livet af 85 mennesker ifølge NHK, Japans statsdrevne TV-station.

Samtidig savnes minimum 92 mennesker.

To millioner er blevet beordret til at evakuere, mens over to millioner mere er blevet opfordret til det. Indtil videre har 30.000 søgt ly i evakueringscentre, skriver Japan Times.

I et af de hårdest ramte områder, Okayama-distriktet, har over tusinde mennesker søgt tilflugt på tagene af deres hjem, skriver avisen.


På få dage har har dele af det vestlige Japan fået tre gange så meget regn, som normalt falder i hele juli.

Og regnen ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt ifølge officielle vejrmeldinger. Japans premierminister, Shinzo Abe, siger at redningsarbejderne arbejder med tiden imod sig, skriver BBC.

- Der er stadig mange mennesker, der er forsvundet, og andre som har brug for hjælp, sagde Shinzo Abe tidligere i dag.

Det er ikke første gang, Japan bliver ramt af fatale oversvømmelser. I 2014 døde 74 mennesker i mudderskred efter voldsomme regnskyl i Hiroshima-området. Sidste år, også i juli, døde 16 mennesker efter et lignende regnskyl.


https://www.dr.dk...el-i-japan

Oprettet af ribe d. 06-11-2018 07:58
#37

Norge bygger verdens første skibstunnel

www.thai-dk.dk/uploads/skibstunnel555.jpg


Efter mange års diskussioner er det nu efter alt at dømme på plads: Norge bygger verdens første skibstunnel. Et projekt til en samlet pris på 2,7 mia. nkr. Tunnelen skal sikre en større sikkerhed for skibe, der besesejler den nordnorske kyst ved Stad.

Idéen om en tunnel ved Stad i Nordnorge blev første gang lanceret i Nordre Bergenhus Amtstidende i 1874. Men der skulle altså gå mere end 140 år inden projektet nu ser ud til at blive til virkelighed.

Den norske regering har således lanceret en ny kystplan til en samlet værdi af 31,2 mia. norske kr. i perioden fra 2018 til 2029, hvoraf der budgetteres med i alt 2,7 mia. norske kr. til bygningen af verdens første skibstunnel.

Baggrunden for tunnelbyggeriet er et ønske om en kortere transporttid og en større sikkerhed for skibe, der dermed undgår at skulle besejle det farlige farvand ud for Stad i Nordnorge med bølgehøjder, der er målt til over 30 meter.

Tunnelen bliver 1700 meter lang, 37 meter høj over vandlinjen, 12 meter dyn og 26 meter bred. Det forventes at ville tage 3-4 år at bygge tunnellen.

Ud over større sikkerhed for skibstrafikken indgår verdens første skibstunnel også i en ambitiøs plan om at øge søtransporten i Norge markant.

https://maritimed.../?Id=34403Redigeret af ADM d. 24-12-2018 10:05

Oprettet af bille d. 07-11-2018 13:10
#38

køn er hun ikke
((6))


Det her er garanteret en kjole, som folk vil tale om i lang tid fremover. Fotograferne fik i hvert fald øjne som store t-kopper, da reality-stjernen

Alexis Skyy mødte op på den røde løber til BET Awards i Los Angeles iført en ekstremt gennemsigtig kjole, der ikke efterlod noget til fantasien. Alexis er i sær kendt for sin rolle i reality-serien 'Love & Hip Hop: Hollywood'.


Oprettet af Je suis Charlie d. 08-11-2018 04:59
#39

Her laver de talende sexdukker


Der er langt fra datidens oppustelige lolitadukker til nutidens og fremtidens sexdukker.

En af virksomhederne der producerer disse højteknologiske dukker er firmaet Exdoll, som mener, dukkerne er en fremragende løsning for ældre enlige mænd, der mangler selskab.

Dukkerne kan da også både tale, spille musik og tænde for opvaskemaskinen.

Tag med og se hvordan produktionen af hightech-sexdukkerne foregårOprettet af Je suis Charlie d. 08-11-2018 05:00
#40

62 personer ejer det samme som halvdelen af alle i verden
De rigeste bliver rigere, mens de fattigste bliver fattigere, viser rapport forud for Davos-topmøde.


De rigeste 62 personer i verden sidder nu på en formue, der er lige så stor, som det den fattigste halvdel af alle folk i verden ejer tilsammen.
De meget rige er nemlig blevet rigere og de fattige fattigere, viser en rapport fra Oxfam.
Mens de mest velhavende 62 personers formue samlet er steget 44 procent siden 2010, er den samlede formue blandt de omkring 3,5 milliarder mennesker, der har mindst at gøre med, i samme periode faldet 41 procent.
Samtidig sidder den rigeste procent nu på formuer, der overstiger de resterende 99 procents samlede formuer.

http://www.dr.dk/...e-i-verden

Oprettet af thai d. 11-11-2018 11:40
#41

Coffee factory used BATTERIES as their secret ingredient

This is the astonishing moment police raided a factory and found 15 TONNES of coffee – made from BATTERIES.

Police were tipped off last week about the family-run business making ”dirty coffee” from a warehouse on a building site in Dak Nong Province, Vietnam.

They raided the unit on Monday morning – and were stunned to find hundreds of sacks of the dodgy drink and coffee covering the floor.

Female boss Nguyen Thi Loan told police the recipe was based on buying rejected coffee beans from large facilities, which she then ground with dirt, rock dust and charcoal.

read more https://pattayaon...ngredient/


Oprettet af harry eker d. 12-11-2018 12:36
#42

hun er godt nok noget for sig selv, positiv ment, har selv snakket med damen ((11((

Prædiker i strutskørt på Vesterbros gader: Liane er landets måske mest farverige præst
Liane Zimsen Dambo er ikke som præster er flest. Kirken er ikke hendes faste tilholdssted – det er derimod de københavnske gader.


'Ding, ding, ding…'
Når isbilen kom forbi Liane Zimsen Dambos barndomsgade, løb hun altid ivrigt ud til den, klar til at vælge fra den store, fristende plakat på bagsmækken.
Og hun skulle ikke nøjes med at vælge én kasse.

læs mere her https://www.dr.dk...aaske-mestOprettet af Je suis Charlie d. 12-11-2018 13:16
#43

Sådan blev Nordkorea verdens mest lukkede land
Verdens opmærksomhed er rettet mod Nordkorea, men hvordan blev landet så uforudsigeligt og lukket?
Her kan du få overblikket over Nordkoreas missil-arsenal og Kim-dynastiets stamtræ.
læs mere https://www.dr.dk...kkede-landOprettet af ove d. 13-11-2018 14:03
#44

Robotten får det til at løbe koldt ned ad ryggen: 'Det er slut. Vi er færdige'

Mød Atlas. Robotten, der af sine skabere bliver betegnet som den mest menneskelignende
robot nogensinde. Og der er altså noget om snakkenVideoen har vakt massiv debat verden over, og i kommentarfeltet på YouTube udtrykker flere
bekymring.

'Alle bør gå hjem og kramme deres elskede, mens de kan. Verdens ende er nær'
'Det er slut. Vi er færdige. Denne robot kan allerede gøre mere, end jeg kan. Det her er
enden for menneskeheden,' lyder det blandt andet.

Virksomheden bag, Boston Dynamics, giver i en anden video også et indblik i Atlas' andre
evner. Atlas er blandt andet i stand til at gå igennem en snefyldt skov - næsten uden at
vælte.

I videoen nedenunder kan du se, hvordan Atlas-robotten klarede sig i 2013:


Oprettet af Je suis Charlie d. 15-11-2018 01:37
#45

Der er ingen smalle steder, når den amerikanske førstedame holder jul i Det Hvide Hus

Et seks meter højt juletræ, dansende ballerinaer og et julekagehus, der er en sukkersød miniature af Det Hvide Hus.

Melania Trump har taget årets juleudsmykning i præsidentboligen til nye højder.

- Hvad siger I? Det er ret cool, ikke? lyder det fra den amerikanske førstedame, da hun mandag inviterede pressen inden for.

Melania Trump har forvandlet foyeren til en scene i balletten Nøddeknækkeren, og tre ballerinaer opførte dans fra juleklassikeren.Redigeret af ADM d. 23-01-2021 16:42

Oprettet af peter greersen d. 15-11-2018 13:45
#46

Couple With Britain’s Largest Family: Britain’s largest family has just become even bigger than ever after the Radford family welcomed their 21st child.

Sue and Noel Radford have been together since they were kids and had their first child together when they were just 14 and 17 years old.


www.thai-dk.dk/uploads/Their-21st-Child.jpg

https://pattayaon...st-family/Redigeret af ADM d. 24-12-2018 10:06

Oprettet af Je suis Charlie d. 17-11-2018 08:37
#47

Senegal er blandt de bedrestillede lande i Afrika. Alligevel risikerer tusinder livet på Middelhavet.


Aldrig har jeg mødt så stærk en drøm om Europa.

Thiaroye sur Mer er en bydel lige udenfor Senegals hovedstad, Dakar. Her bor 50.000 mennesker, nærmeste nabo er Atlanterhavet. Befolkningen lever primært af at fiske, de bor i huse, har adgang til vand, strøm og skolegang.

Senegal er et af Afrikas bedre stillede lande. Her er ingen ufred, og stemningen i kvarteret er så afslappet, at vores chauffør ikke engang låser bilen, når han går hen for at bede. De er ikke rige her, men heller ikke blandt de allerfattigste i verden. Alligevel vil de til Europa.

Ja, ønsket er faktisk så stort, at alle dem, jeg møder her, drømmer om det, og de har familie, naboer og venner, der allerede bor i de forjættede lande.

http://www.dr.dk/...-om-europaOprettet af Je suis Charlie d. 17-11-2018 08:38
#48
En begravelse i Indonesien endte søndag fatalt for en 40-årig mand.

Episoden fandt sted i området Tana Toraja på øen Sulawesi, hvor adskillige mennesker var samlet til en begravelse. Her skulle en ældre kvinde bæres op på et lille såkaldt begravelsestårn, men stigen kollapsede.

- Da moderen blev hejst op på lakkian (begravelsestårnet red.), kollapser stigen. Efterfølgende falder kisten ned og rammer offeret,

Efterfølgende forsøgte de rystede vidner til begravelsen at redde manden, men han døde senere på hospitalet af sine kvæstelser.

Den 40-årige dræbte mand ligger nu begravet ved siden af sin mor, skriver flere medier.https://ekstrabla...te/7202067

Oprettet af Hans d. 18-11-2018 12:56
#49

Penisstørrelse: Er stor virkelig bedst?
Om størrelsen på din penis betyder noget er ikke et simpelt ja/nej-spørgsmål. Her kan du læse, hvilke faktorer der er afgørende for, om kvinderne er vilde med dit lem.

https://videnskab...elig-bedstOprettet af Je suis Charlie d. 19-11-2018 12:07
#50

((11((Danny Abdalla fik forvaring:TUP


Lovens hårdeste straf netop afsagt over dansk-libanesisk storgangster ved retten i Holstebro

51-årige Danny Abdalla er ved en domsmandsret i Holstebro netop idømt dansk straffelovs hårdeste straf - forvaring på ubestemt tid.

Opdateres...
:TUP

ABDALLAS KRIMINELLE HISTORIK

Danny Abdalla kom til Danmark i 1992 fra Libanon.

I 2003 blev han dømt for første gang i Danmark, hvor han fik otte års fængsel for narkokriminaltiet. Derudover blev han udvist af landet for bestandigt.

I 2012 fik han et år og otte måneders fængsel for røveri. Endnu en gang blev han udvist, men det kunne stadig ikke gennemføres på grund af truslen i hjemlandet.

Siden da har han opholdt sig i Danmark på tålt ophold med meldepligt i Center Sandholm.

Har forsømt meldepligten og har imens - ifølge anklagen - begået de forbrydelser, han nu er tiltalt for.Hør domsafsigelsen her

Oprettet af Je suis Charlie d. 19-11-2018 12:08
#51


Oprettet af Je suis Charlie d. 19-11-2018 12:09
#52

600 millioner mennesker mangler akut vand i Indien

05. Jul 2018 05:47:09
Indien står over for den værste vandkrise i landets historie, som truer millioner af liv, konkluderer rapport.
Indien er plaget af en katastrofal mangel på vand, der truer millioner af liv.

Der er tale om den "værste vandkrise i landets historie", konkluderede en rapport fra den statslige tænketank Niti Aayog i Indien i juni.

600 millioner mennesker - hvilket vil sige knap halvdelen af Indiens befolkning - står over for akut vandmangel. Derudover dør knap 200.000 om året på grund af forurenet drikkevand.

Vandforureningen er et enormt problem i Indien, hvor knap 70 procent af landets vand er forurenet. Forureningen er skyld i 20 procent af landets sygdomsbyrde, vurderer rapporten.

Alligevel bliver kun en tredjedel af spildevandet i Indien renset, hvormed kloakvand flyder direkte ud i floder, søer og damme - hvor det i sidste ende vil nå ned til grundvandet.

- Vores overfladevand er forurenet, vores grundvand er forurenet. Overalt bliver vandet forurenet, fordi vi ikke håndterer vores affald ordentligt, siger en af forfatterne til rapporten Avinash Mishra.

Grundvandet er desuden forurenet med kræftfremkaldende kemikalier i en sådan grad, at den bakterielle forurening ikke længere er det største problem, lyder det fra organisationen WaterAid India.

- Dårlig vandkvalitet er lig med tabet af levebrød. Folk bliver syge, fordi de ikke har adgang til sikkert drikkevand, fordi vandet er forurenet, siger direktør i WaterAid India VK Madhavan.

- Byrden af ikke at have adgang til rent drikkevand er tungest for de fattige. Det er dem, der betaler prisen, siger han.

På grund af kombinationen af national vandmangel og dårlig infrastruktur er prisen på vand steget overalt i Indien.

Store dele af befolkningen må dagligt stille sig i kø med spande og andre vandbeholdere i hænderne for at få vand fra tankvogne, som udgør en livline for de mange, der ikke har adgang til vandforsyning fra myndighederne.

Derudover forudser rapporten, at 21 storbyer - herunder New Delhi og Bengaluru - vil løbe helt tør for grundvand inden år 2020.

/ritzau/Reuters

https://denkortea...75cf306873

Oprettet af yindee d. 20-11-2018 09:35
#53

nu til noget helt andet nemlig en ØL REKLAME ø((
Oprettet af nej d. 24-11-2018 11:39
#54

Nu til noget helt andet )SK)


Philippines begins ‘jeepney’ transformation

MANILA: In yet another display of President Rodrigo Duterte's strong political will, his government is overhauling the Philippines' public transport system in a way that could transform the design of the country's most popular mode of transportation -- the iconic "jeepney".

Because of new specifications set by the government, these colourfully decorated, jeep-like buses that have dominated local roads for decades, are due to undergo a major design makeover over the next few years.

read more https://www.bangk...n#cxrecs_s


Redigeret af nej d. 24-11-2018 11:40

Oprettet af Tulle d. 25-11-2018 07:56
#55

Kan japanske toiletter spule dig sundere?
Avancerede toiletter, der automatisk skyller og tørrer numsen, finder vej ind i flere og flere danske hjem.


I Japan er de nærmest allemandseje. Toiletter med indbygget skyl og tørring af numsen, varme i sædet og endda musik til at overdøve lydene, når du er på lokum.
Herhjemme er de endnu ikke så udbredte, men ifølge Tinna Starcke, der står for toiletproducenten Duravits showroom, køber flere og flere danskere de højteknologiske toiletter.
- Folk var skeptiske for 5 år siden, da vi kom med vores første udgave. Men nu er de mere åbne. Vi har oplevet mellem 10 og 20 procents stigning i salget de seneste to år, siger hun.

http://www.dr.dk/...sundere#!/Oprettet af Tulle d. 25-11-2018 07:57
#56

Bevæbner danskere mod asylansøgere: Uddeler Asylspray i gågade

Danskernes Parti, med den tidligere nynazist Daniel Carlsen i spidsen, var i weekenden på gaden i Haderslev, hvor de uddelte såkaldte Asylspray til folk i gågaden.
En spray, som de mener, man kan og skal benytte som våben, hvis man bliver overfaldet af en asylansøger.

Det sker, ifølge partilederen, blandt andet efter at en 24-årig iransk asylansøger den 16. juli blev taget på fersk gerning i færd med at voldtage en 19-årig kvinde på et skoleområde i byen.

"I virkeligheden er det bare en hårspray, som jo altså er ganske lovligt at bære i håndtasken. Det er et lovligt alternativ til pebersprayen. Vi gør det her for at sætte fokus på, at der er kommet utryghed blandt andet her i Haderslev. Den utryghed ønsker vi at gøre op med," udtalte Daniel Carlsen.

http://lokalavise...29491/1265Oprettet af Je suis Charlie d. 26-11-2018 10:27
#57

Det skabte stor utilfreds, da myndighederne i Gøteborg fjernede en snepenis, som var tegnet i isen. Nu har manden, som fjernede tegningen lavet et endnu større værk.

Mens vi i Danmark bruger meget tid på flygtningesituationen og udflytning af kommunale arbejdspladser, har vores svenske naboer haft fokus på en specifik mandlig kønsdel.
Mandag vågnede indbyggerne i den svenske by Gøteborg op til tyk sne og en tegning af en penis, som var blevet kradset ind i et tykt lag is i en lokal park.
Myndighederne fik flere henvendelser fra folk, som følte sig stødt over tegningen, hvorfor den fine snepenis blev visket ud.
Andre lokale blev rasende og tog kampen op til ære for den kunstneriske frihed.
http://www.dr.dk/...t-snepenis
Oprettet af Je suis Charlie d. 26-11-2018 10:28
#58

Opgiver asyl i Danmark: - Måske kan andre holde det ud - jeg kan ikke

De har gået, taget tog og bus. Haft problemer med grænsevagter. Og brugt alle deres penge. Nu opgiver de asyl i Danmark på grund af forholdene.

Mohammad fra Iran rejser sig op og hiver lidt ned i siden af joggingbukserne.

- Prøv at se – ingen underbukser. Jeg har ikke fået noget tøj, siden jeg kom herop. T-shirten har jeg lånt af ham, der sover i køjen ovenover mig. Det er hårdt for os i lejren, det kan I selv se. De har kun givet os 2 kvadratmeter plads, siger han.

http://nyheder.tv...g-kan-ikke

Tak mange tak gid flere vil rejse med det samme

Oprettet af skipper d. 26-11-2018 13:28
#59

Ude godt, men hjemme bedst((9((

Oprettet af Je suis Charlie d. 27-11-2018 11:58
#60Hvaler, drager og blæksprutter har indtaget vesterhavsvinden til den 33. internationale Fanø-drageflyvningsfestival.
Arrangørerne anslår, at omkring 5000 drageentusiaster har lagt vejen forbi.
- Vi har folk fra Sydamerika, Sydafrika, Japan, Kina, Malaysia, som kommer til Fanø, fordi vejrforholdene er perfekte til drageflyvning, fortæller festivalens skaber, Wolfgang Schimmelpfenning fra Tyskland.
Japan er også repræsenteret i år og medbringer en tusindårig dragebygningstradition.
- En rektangulær drage med en hammer på, der laver en lyd, forklarer dragebygger Endo Hiromi.
I dag har vinden været hård og dermed perfekt til drageflyvning - op til 12 meter per sekund.

http://www.dr.dk/...ager-fanoeRedigeret af Je suis Charlie d. 27-11-2018 11:59

Oprettet af Je suis Charlie d. 27-11-2018 12:00
#61

Hun fik 40 piskeslag for at gå i nederdel: Så tog hun hævn - og nu er hun rig

www.thai-dk.dk/uploads/dame3qas.jpg

33-årige iranske Tala Raassi har altid været drevet af mode. En drivkraft, som i dag har gjort hende til en internationalt anerkendt badetøjsdesigner, der har klædt deltagere i Miss Universe-konkurrencen på. Men også en drivkraft, der har kostet hende en fængselsstraf og 40 piskeslag af Irans religiøse politi.

http://www.bt.dk/...er-hun-rigRedigeret af ADM d. 24-12-2018 10:07

Oprettet af Q8 d. 28-11-2018 11:05
#62

godt nyt fra et klogt land:TUP

General giver migranter ren besked: I kan lige så godt blive væk, I kommer ikke ind

Sådan er reglerne

I 2013 vedtog den australske regering nye regler.

Alle, der ankommer illegalt til Australien med båd uden gyldigt visa, bliver enten sendt tilbage, hvor de kom fra, eller sendt videre indenfor 48 timer til regionale centre i østaterne Nauru eller Papua New Guinea, hvor de kan risikere at vente længe på at få behandlet deres sag. Mens de venter, kan de ikke arbejde. (Fakta om Operation Sovereign Borders)

Den australske regering har vedtaget, at ingen bådflygtninge uden visa får midlertidige eller permanente opholdstilladelser. Og beslutningen gælder for alle: Familier, børn, uledsagede børn, uddannede. ”Der er ingen undtagelse.”

Selv hvis man bliver accepteret som flygtning, så kommer man ikke til at bo i Australien, lyder det. (Fakta om Operation Sovereign Borders)

Det er dog stadig muligt at komme til Australien – man skal blot søge lovligt.Se videoen, hvor general Campbell, der leder Operation Sovereign Borders, sender en klar og tydelig besked til de illegale flygtninge:


https://denkortea...-ikke-ind/


Oprettet af eneber d. 30-11-2018 14:41
#63

Utroligt at den person stadigvæk lever :o med den opførsel han lægger for dagen

Yahya Hassan truer: Jeg har købt pistoler og sætter jer fucking luderunger og stikkersvin på plads en efter en
Siden Yahya Hassan blev løsladt sidste år, har den provokerende digter været særdeles aktiv på de sociale medier
Yahya Hassan, den 22-årige provokatør og digter, truer åbenlyst politiet og sine fjender i en video, som han har offentliggjort på sin Twitter-profil.


"Der har aldrig været problemer mellem mig og de ældre fra Trillegården. Tværtimod. Jeg har købt flere pistoler af de ældre fra Trillegården," fortæller han i videoen - og så fortsætter han med trusler mod sine fjender:

"De eneste, der er problemer med, er de små stikkersvin, de små fucking luderunger. Det har jeg at sige til jer små luderunger: I bliver sat på plads en efter en."

Og Yahya Hassan benytter også lejligheden til at lange ud efter Østjyllands Politi:

"Østjyllands Polliti, fordi I har valgt at sparke min fucking dør ind 14 dage efter, jeg blev løsladt, og fordi I har chikaneret mig siden, så skal jeg sætte jer fucking paphoveder på overarbejde, for jeg får hele fucking Aarhus til at eksplodere, hele området til at koge."

http://www.lokala.../303179999

Oprettet af eneber d. 30-11-2018 14:42
#64

Dansk landsby lader sig besætte af Nazi-Tyskland
200 rollespillere besatte i denne weekend den danske landsby Nyvang i forbindelse med 70-året for Danmarks befrielse fra Nazi-Tyskland.
I anledning af 70-året for Danmarks befrielse den 5. maj dedikerede landsbyen Nyvang ved Holbæk på Sjælland en hel weekend til at lade sig besætte.

I stedet for tyske soldater som under 2. verdenskrig var det i stedet 200 rollespillere fra Danmark, Tyskland, Sverige og Holland, som gjorde historien nærværende og levende.

- Det viser, hvor brutal den tid var. Det kan man kun vise med sådan et arrangement. Det viser billeder eller bøger ikke. Man skal selv opleve det, siger Michael Bremer, der er tysk skuespiller.

Undervejs i den "frivillige besættelse" blev en række udvalgte begivenheder for de fem besættelsesår gennemspillet.
Besøg landsbyen Nyvang og oplev besættelsen under 2. verdenskrig helt tæt på i videoen i toppen af artiklen.

https://www.dr.dk...i-tyskland»LÆS OGSÅ: VIDEO Tre veteraner og en skuespiller markerede 9. april i Haderslev

Oprettet af yindee d. 30-11-2018 14:44
#65

34 medarbejdere får Thailand-rejse i fødselsdagsgave:TUP


Nogle får et par flasker vin eller en kasse chokolade til jul og ved runde virksomhedslejligheder. Andre får en ferie til Thailand.

Det sidste gør sig gældende for medarbejdere på Jydsk Emblem Fabrik i Malling. Virksomheden blev grundlagt i oktober 1886 og fejrer de 130 år torsdag 27. oktober. Og det er en gavmild fødselar. Alle 34 ansatte får en rejse til Thailands næststørste by Chiang Mai.

Her skal de blandt andet besøge en af de fabrikker, som producerer broderi og vævede varer for virksomheden.

»Ja det er næsten ved at være tradition,« siger Hanne Hørup, den ene af to direktører i den familieejede virksomhed.

»Det kommer sig af, at man, når man arbejder med ting fra Østen, har et behov for at få en forståelse for, hvordan tingene bliver produceret. At det er mennesker og ikke maskiner, der fremstiller tingene,« siger hun og forklarer, at det er en måde at øge medarbejderens forståelse for virksomhedens produkter på og dermed komme kritik fra medarbejdere og kunder af fejlbehæftet halvfabrikata til livs på.

Medarbejderne har før været inviteret på ferie- og arbejdstur til Kina - to gange i alt - og til Holland og Italien på messer.

Der bliver også tid til lidt sightseeing på den seks dage lange tur i midten af januar.

»Det er medarbejderpleje,« siger Hanne Hørup.


http://stiften.dk...lsdagsgave

Oprettet af ADM d. 30-11-2018 14:47
#66

Skipper Skrev
Jo det lyder da sjovt med al det flyveri både hid og did rundt i Verden, men er det nu så gennemtænkt.
Og er det nødvendigt at sende de stolte emblem-rockere på lange flyrejser der belaster miljøet så voldsomt som vi ved at det gør.
En tur på den nærliggende Kro i en uge, med alt betalt, eller en uge hjemme på divaneseren med fuld løn kunne nok også gøre det.


https://www.dr.dk...rmeste-aar

indlægget er skrevet af ADM det var blevet slettet ved en fejl

Oprettet af Je suis Charlie d. 30-11-2018 16:46
#67

Er saudiske kvinder blevet mere frie?Oprettet af Je suis Charlie d. 02-12-2018 10:20
#68

Sommerland beskyldt for racisme: Nu er Hottentotten aflivet
En gammel populær forlystelse i Djurs Sommerland er blevet ændret efter racisme-beskyldninger
De flere hundredtusinder af gæster, som denne sæson besøger Djurs Sommerland, får ikke en af de velsagtens mest omtalte attraktioner, nemlig karrusellen ’Hottentotten’, som i 2015 blev beskyldt for at være en racistisk karikatur af en afrikaner - placeret i forlystelsesparkens 'Afrikaland'.

Det svarer til, at man laver en ’jødepark’ med forlystelser, hvor man kan se jøder med lange næser i beskidt fangetøj, lød kritikken blandt andet fra Josef W. Nielsen, formand for African Empowerment Center Denmark.

Men direktøren for Djurs Sommerland Henrik B. Nielsen afviste dengang at fjerne Hottentotten.

– Vi går ikke ud og laver noget om nu, men vi lytter selvfølgelig til kritikken og evaluerer efterfølgende hele situationen, sagde han til Ekstra Bladet.

Men i år er Hottentotten alligevel fjernet og erstattet med gorillaer. Nu hedder karussellen ’Abekatten’.

- Hottentotten var en stereotyp, racistisk og dehumaniserende karikatur på en afrikaner, så det glæder mig, at den nu er fjernet, siger Josef W. Nielsen.

læs mere her https://ekstrabla...et/7167894

R.I.P Hottentotten Is No More - Djurs Sommerland


Oprettet af Je suis Charlie d. 02-12-2018 10:22
#69

Hold da kæft hvor får man en dårlig smag i munden!

Nu er det opdaget i Tullebølle på Langeland, men hvordan kan det forekomme med alle de ansatte?? - Fine pædagoger samt medhjælpere.

Kan man overhovedet ikke regne med en skid længere? - Eller er folk bare bedøvende ligeglade så længe den fede hyre går fast ind hver måned.
Håber sgu at der er adskillige, der ryger ud af systemet og ind for at tænke sig om.
-----------------
Børneasylchef fyret: Ansat lavede sexvideo med barn.
Asyldirektør Sisi Eibye er blevet fyret. Det oplyser Langeland Kommune i pressemeddelelse.

www.thai-dk.dk/uploads/sisi_eibye.jpg
Nu tidligere direktør for asylområdet i Langeland Kommune, Sisi Eibye.
Tullebølles møgsager


Langeland Kommune driver flere asylcentre for børn, men ingen har været så plaget af konflikter som Børnecenter Tullebølle.

I sidste uge blev det besluttet, at centret skal lukkes.

Mandag har Langeland Kommune valgt at afskedige asyldirektør Sisi Eibye. Samtidig er det kommet frem, at en kvindelig ansats misbrug af en eller flere drenge fra børnecentret angiveligt er blevet fotograferet og optaget på video.

Læs her om de sager, der har været på Børnecenter Tullebølle de seneste måneder:

Oktober 2016

* 15 til 20 drenge er involveret i slagsmål. Heriblandt forsøger nogle at sætte en stopper for optøjerne. I kampens hede bliver en medarbejder på centret ramt af slag.

* Senere i oktober oplyser Udlændingestyrelsen og Langeland Kommune, at Børnecenter Tullebølle lukkes på grund af centrets mange problemer.

* Samtidig kommer det frem, at der er mistanke om, at to ansatte har misbrugt mindreårige drenge fra centret.

* Radio 24syv oplyser 31. oktober, at Fyns Politi allerede i juni modtog en anmeldelse om en kvindelig vikars seksuelle overgreb. Men der gik flere måneder, før Langeland Kommune og Udlændingestyrelsen fik besked.

* I anmeldelsen nævnes det, at der er fotos af vikarens oralsex med en eller flere drenge fra centret. Desuden skal en video vise et samleje.

* Samme dag - 31. oktober - beslutter økonomiudvalget i Langeland Kommune at indlede en afskedigelsessag mod asyldirektør Sisi Eibye. Direktøren fritages for tjeneste med øjeblikkelig virkning.

August 2016

* Fem drenge i alderen 14 til 17 år bliver forflyttet fra Børnecenter Tullebølle. Det sker, efter at politiet sigter to af drengene for voldtægt og tre for seksuel chikane i området omkring Langelandsfestival.

* Samtidig står den tidligere medarbejder Tommy Bredal Storgaard frem i medierne og fortæller om kritisable forhold på centret.

* Ifølge Tommy Bredal Storgaard har medarbejderne på centret mistet kontrollen, og der er ofte slåskampe og børn, der stikker af.

* Det kommer også frem i medierne, at kun halvdelen af de ansatte medarbejdere på Tullebølle Børnecenter er faglærte medlemmer.

* I august bliver børnecenterleder Hanne Sommer sygemeldt fra sit job.
http://ekstrablad...rn/6378066

Redigeret af ADM d. 24-12-2018 10:08

Oprettet af Je suis Charlie d. 03-12-2018 04:38
#70

Stjerne-eksplosion skaber tyngdebølger og “guldregn” - DR Nyheder

Tyngdebølger er blevet kaldt århundredets opdagelse, og nu har forskere for første gang opfanget dem fra to neutronstjerner, der er kollideret og har skabt grundstoffer som guld, platin og uran.

Læs historien her: https://www.dr.dk...g-guldregnOprettet af Je suis Charlie d. 03-12-2018 04:41
#71

360 VIDEO Rejs med tilbage i tiden: Har den tyske krigsflygtning stjålet?
Prøv at være fluen på væggen i en dansk flygtningelejr for tyskere efter Anden Verdenskrig.'Historien om Danmark' handler næste gang om første halvdel af 1900-tallet, hvor Danmark blev besat af nazisterne.
I den anledning fortæller vi historien om Lilly - en ung dansk kvinde, der har fået et stort ansvar som leder af en flygtningelejr for forhadte tyske krigsflygtninge.
Der forsvinder margarine, og Lilly anklager tyske Margreta for at stjæle af de knappe rationer.
Men hvem er den skyldige egentlig? Og hvorfor har Lilys datter så meget legetøj?


https://www.dr.dk...g-stjaaletOprettet af Je suis Charlie d. 06-12-2018 11:04
#72

Hjort: 100.000 ekstra flygtninge på vej til Danmark
Nu er det officielt - finansministeren laver voldsom opjustering af prognosen for flygtninge og familiesammenførte


Statsminister Lars Løkke har for nylig antydet det. Men nu er det officielt.

Strømmen af flygtninge - der aldrig rejser hjem igen - betyder, at regeringen nu laver en markant opjustering af befolknings-prognosen for de kommende år.

'I den opdaterede befolkningsprognose ventes befolkningen at blive øget med knap 100.000 personer frem mod 2020 i forhold til befolkningsprognosen fra maj, skriver finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) i et svar til Folketingets Finansudvalg.


Ifølge finansministerens svar til Folketinget rammer den hidtidige prognose fra maj sidste år helt ved siden af. Nu regner regeringen med, at befolkningen vil vokse med 97.000 personer mere, end det var forventet for et år siden, frem mod 2020. Det er borsen.dk., som har været vakse og skrevet først om svaret fra Claus Hjort, der kom i går.

I den hidtidige prognose forventede man, at der ville komme 22.000 'flygtninge og familiesammenførte til flygtninge' til Danmark i perioden 2016-2020.

Nu forventer man altså, at tallet bliver 119.000. Det fremgår det af svaret fra Claus Hjort.

https://ekstrabla...rk/6003120

Redigeret af ADM d. 17-12-2018 11:45

Oprettet af Je suis Charlie d. 06-12-2018 11:05
#73


Oprettet af Je suis Charlie d. 07-12-2018 13:36
#74

Ny eksport skudt i gang: Kina blåstempler danske røde pølser
Aftale baner vejen for, at danske virksomheder kan sælge både skinker og pølser til kinesiske forbrugere

Kinesere med hang til to røde slanger og en sidevogn behøver ikke længere tage til Danmark for at sætte tænderne i en dansk pølse.

De kinesiske myndigheder har nemlig netop givet certifikat og godkendt import af varmebehandlet svinekød fra Danmark.


Har ikke før solgt færdige varer
I forvejen eksporterer Danmark svinekød og andre biprodukter fra svin til Kina.

Men med den nye aftale vil røde pølser, pålæg og andet forarbejdet svinekød nu også kunne finde vej til det kinesiske marked.

https://www.dr.dk...de-poelser

Oprettet af egon d. 09-12-2018 09:18
#75

Første gang nogensinde: Mand får helt ny penis - og den virker
Amerikansk soldat fik sprængt sine kønsdele af i Afghanistan. Nu har han fået verdens første penistransplantation fra afdød donor

Man kan nogen nogle gange blive forbløffet over, hvor langt lægevidenskaben er kommet i vores tidsalder.

Det har en amerikansk soldat givetvis også tænkt, idet kirurger fra John Hopkins Hospital i Baltimore har givet ham et helt nyt og funktionsdygtigt underliv, efter han fik sprængt sine kønsdele af under en tjenestetur til Afghanistan.

læs mere her: https://ekstrabla...r/7132438r

Oprettet af nej d. 11-12-2018 11:12
#76

Alder er kun et tal: 86-årig gift, og hun ligner en million
Bruden så eventyrlig ud, i en kjole hun selv havde designet


https://ekstrabla...on/6362753

Alle drømmer om se fantastiske ud på deres bryllupsdag. For Millie Taylor-Morrison blev drømmen til virkelighed. Oven i købet blev hun gift i en kjole, hun selv havde designet.

www.thai-dk.dk/uploads/Millie1qas1qas.jpg

Redigeret af ADM d. 17-12-2018 11:46

Oprettet af ATM d. 12-12-2018 11:20
#77

Sådan ser det ud, når man gemmer 20 millioner dollar i en boxmadras

www.thai-dk.dk/uploads/frdfewq12121212.jpg

Det minder om et røvertrick fra en gammel film. Men i USA har det faktisk vist sig at være meget virkeligt. Amerikansk politi fandt i begyndelsen af januar pengesedler svarende til over 138 millioner kroner gemt godt væk inde en madras og bag de mange millioner ligger et komplekst spind af løgne og svindel, som bestemt er et filmmanuskript værdigt.

De gemte penge viste sig nemlig at være en del af en større sag om hvidvaskning af penge gennem onlinevirksomheden TelexFree, der laver service på telefoner.


http://www.bt.dk/...er-dollars

Redigeret af ADM d. 17-12-2018 11:43

Oprettet af Je suis Charlie d. 14-12-2018 03:38
#78YouTube-brugeren Josh Paler Lin satte sig for at lave et eksperiment med en hjemløs mand i den amerikanske millionby Los Angeles. Han gav ham 100 dollar – hvilket svarer til cirka 608 danske kroner – for at se, hvad den hjemløse ville gøre med pengene.

De næste par timer fulgte Josh Paler Lin og hans kamerahold i al hemmelighed efter manden, og rigtigt nok – som folkene bag eksperimentet havde forventet – gik den hjemløse direkte ind i den nærmeste kiosk for at købe sprut.

Men virkeligheden var dog ikke det, den lignede. Den hjemløse mand, der efterfølgende er blevet kendt under navnet Thomas, havde ikke bare købt alkohol til sig selv.

I stedet for havde han købt mad og drikkevarer, og som optagelserne, du kan se øverst i artiklen, viser, forærede den hjemløse mand kort efter indkøbsposerne til fuldstændigt fremmede hjemløse, der sad i en nærliggende

http://underholdn...kete-dette

Oprettet af Je suis Charlie d. 14-12-2018 05:42
#79

19-årige Noura Hussein fra Sudan blev torsdag dømt til døden af retten i Omdurman, efter
hun havde slået sin ægtemand ihjel. Hun påstår, at han inden drabet voldtog hende med hjælp
fra hans familie.


Det skriver britiske the Guardian.

Noura Hussein blev tvangsægtet i en alder af 16 år. Herefter søgte hun tilflugt hos sin tante i
tre år, før hun blev lokket hjem af sin egen familie, der overdrog hende til ægtemanden.

Fem dage efter voldtog han hende med hjælp fra hans bror og to fætre. Dagen efter voldtog han
hende igen, men her trak hun en kniv og stak ham ihjel. Det skriver CNN.

Ifølge det amerikanske medie er det lovligt i Sudan at blive gift, når man er ti år gammel og voldtægt i
et ægteskab er også helt legalt i det afrikanske land.

Hun har nu femten dage til at anke dødsdommen.

»Det var et chokerende øjeblik, da dommeren kendte mig skyldig i drab. I det øjeblik vidste
jeg, at det var lig med en dødsdom, og jeg ikke når at udleve mine drømme,« sagde hun.

En af Noura Husseins advokater mener, at dødsstraffen ikke bør benyttes i dette tilfælde, da
der var tale om selvforsvar. Man har forsøgt at betale sig fra dødsdommen, men den
dræbtes familie har nægtet at blive kompenseret økonomisk for deres tab

læs mere her https://www.bt.dk...-hun-doemtOprettet af skipper d. 14-12-2018 21:17
#80

Fiskerlussing:TUP


Oprettet af Je suis Charlie d. 17-12-2018 11:38
#81
Bitcoins gjorde danske Niklas til mangemillionær: Der er da en lille smule kasino over det
Den digitale valutas værdi er eksploderet, men danske finanseksperter advarer mod bitcoins
.


Niklas Nikolajsen tog for få år siden bussen på arbejde som almindelig it-medarbejder i København, men i dag er han mangemillionær med luksusbiler i garagen og eget firma i Schweiz.

Pengene har han tjent på den digitale valuta bitcoins, der kun findes på internettet. Da Niklas Nikolajsen købte sine første bitcoins i 2010 kostede en enkelt bitcoin kun et par kroner, mens hver af de samme bitcoins i dag er mere end 100.000 kroner værd.

Som Niklas Nikolajsen siger om sin egen formue, når snakken falder på den:- Det er en sag mellem mig og de schweiziske skattemyndigheder. Men der skal rigtig mange nuller på.
læs mere her https://www.dr.dk...asino-over

Er du i tvivl om, hvad en bitcoin er? Så bliv klogere her:


Redigeret af Je suis Charlie d. 17-12-2018 11:39

Oprettet af Je suis Charlie d. 17-12-2018 11:42
#82

Jørgen vil redde landsby fra døden - har købt både brugsen, tanken og banken

Projektmageren Jørgen Søvndal vil redde byen Linde. Han kaldes både ildsjæl og landsbykonge.

Hue, shorts og et par H2O-badesandaler. Det er den faste uniform, når Jørgen Søvndal svinger benet over én af sine mange motorcrossmaskiner, slentrer gennem sin fabrik eller træner sit badmintonhold.

Jørgen Søvndals påklædning er ikke som de flestes i midten af en kold april måned, men Jørgen Søvndal er heller ikke, som folk er flest.
http://nyheder.tv...-og-banken


Oprettet af Je suis Charlie d. 18-12-2018 08:45
#83

Hemmeligt regeringsnotat forudser, at asylkrisen vil få Europa til at bryde sammen inden længe

Europas fremtid tegner meget dystert med en fortsat stor og ukontrolleret asylstrøm fra Mellemøsten og Afrika.

Det skriver det norske udenrigsministerium i et notat, som sent mandag blev offentliggjort i den norske avis vg.no.

“I løbet af det næste halve år kan der komme en alvorlig krise, hvor migrationen og flere andre forhold vil udløse betydelige politiske og institutionelle tilbageslag.”
Sådan indledes notatet, der har vakt stor opsigt på grund af sin beskrivelse af den fortsatte flygtningestrøm fra Mellemøsten til Europa og de dystre konsekvenser.

http://www.vg.no/.../23628606/

Asylstrømmen vil fortsætte, også selv om der bliver fred i Syrien. Landet vil være så usikkert, ødelagt og forarmet, at folk fortsat vil væk.

Uden for kontrol
En stor del af asylstrømmen vil være helt uden for myndighedernes kontrol, og det vil være en stor sikkerhedsrisiko.

Mellem 500.000 og 600.000 uregistrerede asylansøgere og migranter kom sidste år ind i Europa.

Dette meget højt tal skaber frygt for sikkerheden og for øget vækst i den sorte økonomi, skriver udenrigsministeriet.

Sandsynligheden for terror vil vokse, forudser de.

Der vil opstå voksende spændinger mellem befolkningen og myndighederne.

Politisk vil der ske en polarisering og vækst i de yderligtgående kræfter.

EU og Schengen vil vakle og risikere at bryde sammen.

http://denkorteav...lare-mere/

www.thai-dk.dk/uploads/hem98.JPG

Oprettet af pirat d. 20-12-2018 12:47
#84

Sverige anbefales at indføre et nyt tredje køn - 'hen'
Svenske Tina Haakon føler sig som en 'hen' og ser frem til en mulig lovændring.


- Når jeg skal krydse mit køn af, så sætter jeg krydset hver anden gang under mand og hver anden gang under kvinde. Havde det været en tredje mulighed, et tredje køn, så havde jeg valgt det, siger Tina Haakon.

At finde den rigtige kolonne er blot et af Tina Haakons mange hverdagsdilemmaer i livet som både kvinde og mand – eller som hverken kvinde eller mand.


Hen (ja det kalder vi Tina Haakon, for det vil hen gerne kaldes) er et af de mennesker, som de svenske politikere har i tankerne, når de i den kommende tid skal tage stilling til, om Sverige skal indføre et tredje køn.

- Egentlig så jeg helst, at man helt afskaffede køn, men det er nok ikke realistisk, så et hen, et tredje køn, passer mig godt, siger Tina Haakon.

- Manglende accept bidrager til dårligt helbred
Til at hjælpe sig har politikerne en omfangsrig betænkning om transpersoners stilling i samfundet. Her kan man læse, at transpersoner, som hverken er mænd eller kvinder (såkaldt ikke-binære) oftere er både psykisk og fysisk syge. De har sværere end andre ved at navigere i fællesskaber og hos offentlige myndigheder, og især unge overvejer oftere selvmord end deres jævnaldrende.


- De mennesker som fortæller os, at de bliver mødt med en forkert kønsbenævnelse, eller at de ikke bliver accepteret for deres kønsidentitet, så bidrager det til et dårligt helbred blandt andet, siger Ulrika Westerlund, forfatter til redegørelsen.

Derfor foreslår betænkningen, at regeringen undersøger muligheden for at indføre et tredje køn – og dermed på længere sigt også indfører kønsneutrale personnumre. Sverige har i dag - ligesom Danmark - lige tal for kvinder, ulige for mænd. Politiet skal også undersøge, hvordan det kan lade sig gøre at tilføje et X i passet udover mand og kvinde.

Positive politikere
Hvor mange mennesker i Sverige, der inderst inde er en hen, har de færreste et konkret bud på. Det er sandsynligvis en meget lille minoritet, sikkert ikke mere end nogle få tusinde mennesker.

Langt de fleste svenske partier er ikke desto mindre overvejende positive overfor tanken om et tredje køn. De fleste anser det for at være et spørgsmål om tid, før det er en realitet.

- Der findes en gruppe personer. Den er ikke særlig stor, men der er en gruppe personer, som vi med ganske enkle midler kan give bedre vilkår, siger Fredrik Saweståhl, medlem af hovedbestyrelsen for det største oppositionsparti, Moderaterne.

Det køn man føler sig som
Og det er vel at mærke et tredje køn, der ikke baserer sig på målbare medicinske forhold, men et køn, der baserer sig på identitet. Hvordan den enkelte føler sig. Uanset hvor mange X og Y der er i kromosomerne.

- Hvis man ikke bliver anerkendt for, den man er, så er det som små slag hele tiden mod ens selvfølelse, Mire Åsell, kønsaktivist og også ser sig selv som hen.

Så håbet er stort til at de svenske politikere vil give muligheden for et tredje køn inden længe.

- Jeg tror, det bliver godt for os transpersoner. Det er et skridt fremad. Det er som ham Armstrong sagde: Det er et lille skridt for mig men et stort skridt for menneskeheden, siger Tina Haakon.


https://www.dr.dk...e-koen-hen

Oprettet af Casper d. 21-12-2018 07:26
#85

Verdens største nytårsraket på 997 kilo affyres -

Al Marjan Island er en menneskeskabt øgruppe i De Forenede Arabiske Emirater, og herfra blev verdens største raket sendt mod nattehimlen, da klokken slog midnat, og 2017 blev til 2018.

Med en vægt på 997 kilo og en diameter på 142 centimeter slog raketten den tidligere rekord med henholdsvis hele 533 kilo og 21 centimeter.

Firmaet Fireworks by Grucci, der har beskæftiget sig med fyrværkeri igennem syv generationer siden 1850, har lavet raketten, og efter affyringen modtog firmaets direktør Phil Grucci og Abdullah Rashed Al Abooli, der er direktør for øgruppen, rekordbeviset af repræsentanter fra Guinness World Records.

- Denne begivenhed bringer glæde og fremhæver vores engagement i at begejstre vores gæster, sagde Abdullah Rashed Al Abooli.

Læs historien her: https://www.dr.dk...a-997-kilo

Oprettet af reve d. 22-12-2018 13:57
#86

de bliver aldrig en del af Danmark:o de vil altid leve i en verden for sig selv :(
Zeinab Mosawi var i sine forældres hjemland fem måneder, før hun stak af med myndighedernes hjælp.

Læs historien her:
https://www.dr.dk...rste-svigt

Oprettet af reve d. 22-12-2018 13:59
#87

Nu kan Kinas præsident sidde på magten hele livet
En ny lov afskaffer grænsen for, hvor lang tid en præsident kan sidde på magten i Kina


Kinas parlament har søndag godkendt et forslag, der afskaffer grænsen for, hvor lang tid en præsident kan sidde på magten.

Det skriver Reuters og AFP.

Det betyder, at landets nuværende præsident Xi Jinping kan sidde på posten hele livet. Indtil nu har det kun været tilladt, at landets præsident har siddet ved magten i to omgange af fem år.

Forslaget blev vedtaget af et stort flertal. Ud af 2964 delegater i det kinesiske parlament var der kun to, der stemte nej, mens tre stemte blankt.
https://ekstrabla...et/7073841Oprettet af Je suis Charlie d. 24-12-2018 09:50
#88

Japanske bedstemødre med på ny trend: Fanget med guld i korsettet


www.thai-dk.dk/uploads/gold-metals-price-record.jpg


Fem kvinder, en 59-årige japaner og fire sydkoreaner, hvoraf den ældste er 66 år, sidder netop nu i fængsel og venter på en dom i en sag, der umiddelbart synes kuriøs. Alligevel har den påkaldt sig opmærksomhed ud over Japans grænser helt over til USA, hvor New York Times har taget historien op.

De fem kvinder, som blev anholdt i den japanske lufthavn Chubu Centrair International Airport med 30 guldbarrer syet ind i korsetter og underbukser, er nemlig en del af en større trend i den japanske underverden, der tilsyneladende er blevet ramt af en ny form for guldfeber: Guldsmugling.
se mere her https://www.busin...-korsettet

Redigeret af Je suis Charlie d. 24-12-2018 09:50

Oprettet af Svend Olsen d. 28-12-2018 06:45
#89

der sker virkeligt noget inden for skibsfarten se med her

Smarte sejl og kæmpe solpaneler: Sådan bliver verdens "grønneste" krydstogtskib
Efter planen skal "EcoShip" på vandet i 2020.Oprettet af IT d. 03-01-2019 01:48
#90

Her kan du trække en Ferrari eller Lamborghini i en automat
I Singapore har de en automat, hvor du kan købe en superbil ved et trykke på en knap


Du kender helt sikkert automaterne, hvor du kan købe en sodavand, en Snickers eller andre snacks.

Du smider en mønt ind, og ud kommer den snack, du lige har lyst til.

I Singapore har de taget konceptet et skridt videre, for her kan du ved et tryk på en knap vælge en superbil i en automat.

http://ekstrablad...at/6678864Oprettet af Je suis Charlie d. 04-01-2019 05:39
#91

Stripklub gennem 30 år bliver til lejligheder
et berømt og berygtet diskotek og stripklub i centrum af Aalborg er lukket ned og bliver nu omdannet til ejerlejligheder.


En epoke er slut, og en noget anden fremtid ligger og venter. Natklubben Gøglerbåden, der af den hidtidige ejer Asger Møller kaldes Jyllands første stripklub og diskotek, er nemlig lukket ned og bliver nu til lejligheder. Ifølge det lokale mæglerfirma Din Mægler har man nu overtaget nøglerne til en "berømt og berygtet" ejendom "med en sjov historie", der sælges som et håndværkertilbud til 995.000 kr. for et af lejemålene. Lokalmediet Migogaalborg skriver, at Gøglerbåden gennem næsten 30 år har "budt på strip plus det løse."

http://ejendomswatch.dk/Ejendomsnyt/Projektudvikling/article9491911.ece?


’Et virkeligt godt skrald fisse’

På natklubben Gøglerbåden i Aalborg sælges kenyanske kvinder. Betalingen foregår åbenlyst i baren

Sexshow
Hun vrider sig i takt til de tunge, æggende rytmer. Underlivet gnider op og ned ad stålstangen på det lave podie, mens hænderne fjerner den lille top, så de brune bryster blottes. Tilbage er nu kun de sorte G-strengstrusser.
Publikum klapper ivrigt, hun slikker sig om munden, læner kroppen bagover og gør de sidste erotiske bevægelser, inden musikken stopper, og aftenens første show er forbi.

Det er fredag aften på natklubben Gøglerbåden i Aalborg. Klubben, der af eksperter i prostitution, regnes for at være det første sted i Danmark, hvor man kan tale om handel med kvinder, og har i løbet af de sidste 15 år specialiseret sig i afrikanske kvinder.
Tidligere kom kvinderne hovedsageligt fra Nigeria. I dag er de fra Kenya.

"Her kan man få et virkeligt godt skrald fisse," siger en ung studerende til Information.

Han står sammen med sine venner ved den mørkebrune bar og drikker fadøl.
"Afrikanske piger er utroligt dejlige," siger han.

https://www.infor...rald-fisse

Oprettet af Je suis Charlie d. 04-01-2019 05:40
#92

Ed Balls var indbegrebet af en kedelig politiker. En rigtig grå talknuser. Han var så kedelig, at han faktisk blev sparket ud af vælgerne ved sidste valg.

Han havde ellers været en af de virkelig tunge drenge i britisk politik. Engang var han skole- og familieminister. Siden avancerede han til at blive Labour-partiets bud på en kommende finansminister (skyggefinansminister). Men så røg han altså.

Mange briter regnede nok med, at det blev det sidste, de hørte til Ed Balls. Men det skulle blive løgn.

Målløse
Han er med i dette års ’Vild med dans’ i Storbritannien. Forleden smed han alle tøjler i en helt forrygende optræden på dansegulvet, som efterlod både publikum, dommere og seere fuldkommen målløse.

Nu taler alle om Ed Balls med varme og begejstring i stemmen. Hans danseevner er måske ikke de mest fint slebne. Men han giver alt, hvad han har i sig, og det er noget, briterne kan lide.

Det skete i en dans, der beskrives som ”salsa i gangnam-stil”.

http://denkorteav...-med-dans/
Oprettet af eneber d. 07-01-2019 02:39
#93

det var på tide, endelig et land der vågner op :TUP


Østrig lukker syv moskeer og vil udvise flere imamer
Flere udenlandske imamer vil blive udvist fra Østrig, lyder detIfølge den østrigske avis, Kronen Zeitung, skal op til 40 imamer forlade landet. Den østrigske regering har erklæret krig mod ”politisk islam,” skriver mediet.

Lukningen af syv moskeer, som af regeringen bliver beskyldt for at være yderliggående, og udvisningen af imamer sker på baggrund af en undersøgelse foretaget af det østrigske indenrigsministerium.

Anført af den 31-årige forbundskansler, Sebastian Kurz, blev nyheden præsenteret på et pressemøde fredag.

Østrig fik ny regering i december, som er sammen sat af Det Østrigske Folkeparti, ÖVP, og det højrenationale parti Det Østrigske Frihedsparti, FPÖ.

Landet er dermed et af de få lande i Vesteuropa, som har et regeringsparti, der er orienteret langt ude på højrefløjen.

Da FPÖ kom i regering annoncerede de, at der ville ske markante omvæltninger på udlændingeområdet.https://jyllands-...re-imamer/

Oprettet af nej d. 08-01-2019 10:37
#94

Er saudiske kvinder blevet mere frie?Oprettet af egon d. 12-01-2019 12:57
#95

15 år efter populær reklame: Byskiltet stjæles stadig flere gange hver måned

»Der er nogen, der er ved at stjæle et Snave-skilt.«

Sådan lyder det i en af mange populære reklamer fra det daværende teleselskab Sonofon, der løb over tvskærmene
i starten af det nye årtusinde.

I én af de succesfulde reklamer, der inspirerede til en spillefilm, kunne danskerne grine af karakteren ‘Polle’
fra den fynske landsby Snave, der tager to københavnere på fersk gerning i færd med at skrue et byskilt
ned for at køre af sted med det.

Meget tyder på, at reklamerne fra dengang stadig inspirerer til småkriminalitet. Det er i hvert fald blevet en
fast udgift for Assens Kommune at sørge for, at landsbyen har byskilte ved alle fem indkørselsveje.

»Det sker i gennemsnit nok et par gange om måneden, at jeg skal ned og sætte et nyt skilt op,« siger Vagn
Petersen, som er specialarbejder i Assens Kommune, til DR.

Og selvom kommunen har forsøgt at gøre det svært for tyvene at løbe af sted med den populære souvenir
ved at sætte skruer i, der kun kan skrues den ene vej, så har tyvene alligevel held med at tage skiltene
ned. De bruger blot en vinkelsliber til at skære dem fri i stedet, lyder det.

»Da Polle-reklamerne kørte og var populære, kunne jeg bedre forstå, at skiltene blev stjålet. Men
efterhånden burde tyvene snart have fået de skilte, de skulle have,« mener Vagn Petersen.

https://www.bt.dk...ver-maaned

Oprettet af Casper d. 15-01-2019 04:23
#96

En passage i biblen foreskriver, at jorden vil gå under med den kommende blodmåne. Samtidig mener en pastor, at Jesus vil vende tilbage til jorden.

Hvis du har planer om at skulle nå noget helt vildt, inden din tid på jorden ender, så skal du måske til at få booket det ind i kalenderen, så hurtigt som muligt. Det skal gerne være inden den 21. januar, for det kan nemlig være starten på dommedag.

Konspirationsteoretikere spekulerer nemlig i, at den meget sjældne blodmåne, der vil kunne ses den 21. januar 2019, vil være starten på dommedag.

Blodmånen kommer kun 28 gange i løbet af et århundrede, og næste gang vil være den 21. januar. Dommedagsprofeter mener, at blodmånen opfylder en bibelsk profit, og at der formentlig ikke er mange dage tilbage at nyde moder jord i.

En af dem der mener det, er forfatter John Hagee, der står bag bogen Fire Blodmåner: Noget er på vej til at ændre sig. Han vælger at tage udgang Joels Bog 2:31 fra biblen, hvor i der står ”Solen skal vendes til mærke, og månen til blod. Herrens store og frygtelige dag kommer,”

Jesus returnerer til jorden
John Hagee der også er pastor i megakirken, Cornerstone Church, mener, at himlen er guds lærred, og at han prøver at sende en besked med den kommende blodmåne.

”Jeg mener, at himlen er Guds lærred, og at han forsøger at sende signaler til planeten jorden, men vi har bare ikke fanget dem,” fortæller han.

Han forudsiger samtidig, at der vil åbne sig en stor flænge, hvor alle kristne vil blive ført til himlen, mens Israel vil gå i en stor krig kaldet dommedag, og Jesus vil returnere til jorden.

Det er dog ikke kun John Hagee, der mener, at blodmånen er dårligt tegn. Også andre kulturer og religioner mener, at blodmånen er et symbol på kaos og fare.

Det britiske medie The Sun skriver, at Hupa-stammen fra den nordlige del af Californien tror på myten om, at månen har 20 koner og kæledyr, der inkluderer bjergløver og slanger. Når månen ikke gav dem nok føde, så angreb de deres mester, og fik den til at bløde.

Senest der var blodmåne på jorden var den 27. juli 2018, og her mente man også, at blodmånen ville være enden på jorden. Vi er dog alle sammen stadig i live, så mon ikke, at det også er tilfældet, når det bliver den 22. januar.

https://www.dagen...krgzdN5phgOprettet af emil d. 15-01-2019 07:03
#97
Nogle kan rokke med ørerne, nogle kan skele med øjnene.

Nepalesiske Yagya Bahadur Katuwal kan til gengæld røre sin, ikke bare næse, men pande (!) med tungen.

35-årige Katuwal, der kører bus til hverdag, hævder sågar at være den eneste i verden, der besidder det lidet brugbare, men ganske imponerende talent.

Kendt ansigt
Han lever til hverdag en rolig tilværelse, men er på grund af tricket blevet et kendt ansigt i hjemlandet - bogstavelig talt - og har blandt andet medvirket i komikeren Balchi Dhurbes underholdningsprogram 'Meri Bassai'.

Derudover øjner han endnu en mulighed.

- Fik jeg lov at medvirke i en horrorfilm, ville jeg ikke behøve make-up som andre skuespillere, fortæller han stolt til Caters News.

Anlægget til berømmelsen kom, da Katuwals ven uploadede en video af ham på sociale medier.

- Jeg synes, jeg ser godt ud sådan. Jeg kan dække min næse med mine læber, slikke min pande og sige som en motorcykel.

Multikunstneren har imidlertid været nødt til at lægge en dæmper på mimikken, da børnene i bussen ofte bliver skræmte, når han folder ansigtet. Nogle af dem har sågar tisset i bukserne ved synet, påstår han.

Katuwal er endnu ikke optaget i Guiness Rekordbog, men håber på det.


https://ekstrabla...en/7423590

Redigeret af ADM d. 21-01-2020 09:14

Oprettet af Je suis Charlie d. 20-01-2019 10:25
#98

Våbensmugling fra Nordkorea: Stråmandsfirma var kunde i Danske Bank
Sagen burde allerede i 2009 have fået hvidvask-alarmklokkerne til at ringe højt i Danske Bank, mener ekspert.

Det er med en ganske særlig last, at det store fragtfly af typen Iljusjin 76 lander i Bangkoks Don Muang-lufthavn den 11. december 2009.

Flyet er lettet fra Nordkoreas hovedstad Pyongyang og er landet i Bangkok for at tanke op, inden turen ifølge flyets papirer skal gå videre til Ukraine og derefter til Iran.

Lasten består ifølge de samme papirer af mekaniske dele.

Men efter et tip fra udenlandske efterretningstjenester bliver flyet tilbageholdt. Og da de thailandske myndigheder åbner lastrummet, bliver de ikke mødt af mekaniske dele - men af 35 ton nordkoreanske våben.

Stråmænd med konto i Danske Bank
Mystikken breder sig dog hurtigt, for bagmændene bag den mislykkede våbenhandel er skjult bag et spind af stråmandsselskaber.

FN's efterforskning af sagen viser senere, at det russiskbyggede fragtfly har været brugt flere gange tidligere til våbensmugling, og kort før fragten af de nordkoreanske våben er ejerskabet af flyet skiftet flere gange, da de tidligere ejere var ramt af sanktioner.

Af lejekontrakten for flyet, som de thailandske myndigheder finder under ransagningen, kan man desuden se, at det er det newzealandske selskab SP Trading Ltd., der har lejet fragtflyet af selskabet Air West Ltd. fra Georgien.

DR's 21Søndag har sammen med Berlingske gransket sagen og kan nu fortælle, at selskabernes bankkonti også fremgik af lejekontrakten for flyet. Og stråmandsselskabet SP Trading Ltd. havde valgt at bruge en bank så langt væk fra New Zealand som muligt. Nemlig Danske Bank i Estland.

Læs mere HER: https://www.dr.dk...anske-bank

Oprettet af Tulle d. 20-01-2019 21:08
#99

Han har verdens længste penis - tæt på en halv meter
Den 54-årige mexicanske Roberto ønsker ikke en penis-reducerende operation, så han kan dyrke sex. Han vil meget hellere være manden med den største penis i verden
Hvad skal man egentlig med en halv meter lang penis, hvis man ikke kan dyrke sex med den. Men det er den 54-årige mexicaner Roberto Esquive Cabrera fuldstændigt lige glad med.

Han ønsker på ingen måde at få opereret sin penis mindre, så han kan dyrke sex. Han vil meget hellere kendes som manden med den største penis i verden. Og her taler vi altså om en halv meter i slap tilstand.

Når Robertos penis hænger slapt ned mellem hans ben, når den helt ned til knæene. Det skriver den britiske avis Daily Mail.

Vejede sin penis
Allerede tilbage i 2015 blev Roberto et viralt hit i hele verden, da der blev offentliggjort en video, hvor han vejer sin penis på en vægt i et forsøg på at bevise, at den er vaskeægte.

- Jeg er berømt, fordi jeg har den længste penis i verden. Jeg er meget glad for min penis.

Jeg kender ingen, der har en lige så stor penis som mig, siger den stolte Roberto til Barcroft TV. Hans penis er blevet målt af World Record Academy, der har udstyret ham med et officielt certifikat, der beviser, at han har verdens længste penis.

Cabrera har også forsøgt at blive anerkendt af Guinness World Records, men de nægter at måle hans vedhæng, da de ikke har en kategori for 'verdens længste penis'.

læs mere her https://ekstrabla...er/6500080Redigeret af ADM d. 21-01-2021 08:31

Oprettet af Hans d. 26-01-2019 10:44
#100

Carlsbergs munke leder desperat efter ølopskrift fra 1797
Munkene fra Grimbergen kan ikke finde deres opskrift. Bliver den fundet, genåbner de et mikrobryggeri i deres kloster med hjælp fra Carlsberg.
Munkene fra Grimbergen producerede deres sidste øl i 1797. Men klostret, der blev grundlagt i 1128, vil igen have sit eget bryggeri.

Og lykkes det at finde den rigtige opskrift, vil der blive opført et mikrobryggeri på klosterets område, hvor det lå for 221 år siden. Og dermed hvor den foreløbigt sidste øl blev brygget i 1797.

I dag kan man købe en "Grimbergen", men den bliver produceret af Carlsberg og Alken-Maes. Og efter en opskrift, som man mener nærmer sig den øl, der oprindeligt blev brygget af munkene. De har ikke selv deltaget i ølbrygningen siden 1797, skriver The Guardian.

Munkene indgik i 1958 en aftale med belgiske Maes om, at bryggeriet måtte bruge deres varemærke Grimbergen. Carlsberg overtog rettighederne til at sælge Grimbergen - uden for Belgien - i 2008.

»Vi har en gammel drøm om at starte ølbrygning igen. Fire mænd har allerede ledt i mere end et år efter opskriften. Hver dag kommer der besøgende, som spørger efter, hvor bryggeriet er. Og de kan ikke forstå, at vi ikke længere brygger øl,« siger underforstander Karel Stautemas fra det flamske kloster til The Guardian.

Klostret blev ødelagt i forbindelse med den franske revolution (1789-99), men munkene genopbyggede deres kloster på det samme sted. Men de genoptog ikke ølbrygningen, som dermed stoppede i 1797.

Karel Stautemas fortæller, at klostret har modtaget støtte fra både Carlsberg og Alken-Maes til at etablere et mikrobryggeri i klostret.

»Vi kender den nøjagtige placering af bryggeriet, fordi det fremgår af vores arkiv. Vi har dokumenter, der viser, at vores forfædre købte byg hos de lokale landmænd. Vi kender endda alle ingredienserne. Det eneste, vi endnu ikke har fundet, er den nøjagtige opskrift på, hvor meget af de enkelte ingredienser der skal bruges for at brygge den oprindelige øl,« siger Karel Stautemas.

Munkene er kun halvvejs gennem deres arkivmateriale, og de håber på, at opskriften nok skal dukke op. Lykkes det, er det planen at kunne sende en original Grimbergen på markedet nytårsaften 2020.

Grimbergen er en af Carlsbergs mest succesfulde specialøl, og den sælges over store dele af kloden.
https://finans.dk...d=10581991Oprettet af Je suis Charlie d. 27-01-2019 15:42
#101

Tanorektiske’ Martina: Mine bryster er de største i Europa
Tyske Martina Big er afhængig af sol-indsprøjtninger og solariet. Og så har hun ifølge sig selv Europas største bryster


Med et mål om at komme til at ligne en ’eksotisk barbie’ har den tyske glamour-model Martina Big sammenlagt spenderet omkring 440.000 danske kroner på forskellige kosmetiske operationer.

Ifølge Martina Big selv er hun 28 år gammel, bruger størrelse 36 i tøj, og har nået en størrelse 32S-størrelse. For at opnå sin brune hudfarve, og pleje sin tanning-afhængighed, bruger hun både pigmentindsprøjtninger og sit eget specialkonstruerede solarium med 50 rør.

http://ekstrablad...pa/6614914

Oprettet af Je suis Charlie d. 31-01-2019 13:55
#102

'Ketchup-krig': Her bliver 150 tons tomater kastet gennem gaden
Hvert år samles titusindvis af mennesker i den spanske by Buñol for at kaste tomater på hinanden. Se, hvor vildt det gik for sig i år

20.000 og 150.

Det første tal er antallet af mennesker, der i år valfartede til den spanske by Buñol. Det andet tal er antal ton tomater, der blev kastet omkring i gaden under den årlige udgave af den spanske festival 'La Tomatina'.

20.000 mennesker havde købt billet til den store begivenhed i byen nær Valencia, der siden 1945 har efterladt bymidten badet i tomater. I år var der dog ifølge AP taget ekstra sikkerhedsmæssige forbehold, efter at Barcelona og omegn var ramt af terrorangreb tidligere i august.

Festivalen startede i 1945, men ifølge den officielle side for begivenheden ved man simpelthen ikke, præcist hvad der startede tomatkampen. Men udover under Franco har begivenheden været årligt tilbagevendende.

Det koster cirka 75 kroner at deltage.


http://ekstrablad...en/6799624

Oprettet af Je suis Charlie d. 04-02-2019 08:36
#103

Norsk robotskib sejler med containere uden nogen ved roret

Snart stævner en helt ny type containerskib ud fra det norske skibsværft Kongsberg.

Skibet er automatiseret. Et robotskib, der kan sejle og navigere uden en almindelig besætning af kød og blod.

Skibet hedder Yara Birkeland og er bestilt af gødningproducenten Yara. Efter planen skal skibet transportere 40.000 containere om året fyldt med gødning langs den norske kyst. Og hele processen skal automatiseres.


https://www.dr.dk...-ved-roretOprettet af tiny d. 05-02-2019 09:57
#104

Hvem har det bedste hobbyrum((11((


Oprettet af elmet d. 06-02-2019 11:34
#105

Muslimer er vildt begejstrede for en datingside for flerkoneri

Til trods for, at ægteskab mellem en mand og flere kvinder er forbudt, er en engelsk datingsside for flerkoneri eller “det polygame ægteskab” blevet meget populær. Netværket har ikke mindre end 35 000 tilmeldte brugere.

Flerkoneri praktiseres især blandt muslimer, fordi Allah har tilladt en muslimsk mand at tage op til fire koner, hvis han kan behandle dem nogetlunde ens.

Datingsiden hedder SecondWife.com, dens indehaver introducerer den her:Man skulle tro, at myndighederne ville anmelde sådan et forum for opfordring til at bryde loven, men nej, i multikulturelle England tilsidesætter man loven, af hensyn til muslimerne.

Ifølge datingsidens indehaver Azad Chaiwala har han lavet portalen for at fremme “troskab, moral og gammeldags værdier”. (rt.com)

Chaiwala er som muslimer er flest, han sætter Allah lov over det sekulære samfunds retssystem. Han mener derfor ikke, at der er noget forkert i hans datingside. Men han erkender, at der kan være visse problemer med kvinderne i det ulige ægteskab.

http://denkorteav...lerkoneri/

Oprettet af Je suis Charlie d. 11-02-2019 07:04
#106

hvornår reagere de danske politiker på de krasse meldinger :VI


Chokerende melding fra NATO-chef: Islamisk Stat spreder sig som kræft blandt flygtninge i Europa

En flodbølge af asylansøgere skyller lige nu ind over Europa fra Mellemøsten og Nordafrika. Den giver enorme problemer.

Men der er et helt særligt og meget farligt træk ved asylstrømmen.

Terrorister og kriminelle skjuler sig i strømmen af asylansøgere. Forklædt som flygtninge kommer mange mennesker, som vil Europa det ondt, ind over grænserne. Og det griber om sig.

“Terrorister og kriminelle spreder sig som kræft blandt flygtningene i Europa.”

Sådan løs den barske besked fra Philip Breedlove, der er Natos øverskommenderende i Europa på et pressemøde tirsdag. Det blev holdt efter en høring i Senatet i USA.

Det er svært at sætte tal på. Men der har været talt om at mindst 1500 muslimske europæere, som er er på vej tilbage til Europa. De er trænede i krig og kan have en planlagt opgave med at udføre terror i Europa. Desuden kan der komme syrere og irakere og andre med det formål at lave terror og andre angreb i Europa.
Breedlove siger, at sikkerhedstjenesterne i forskellige lande har afsløret mange helt konkrete planer om terror.
Breedlove overtog kommandoen i 2013. Han har lige siden talt for en aggressiv befæstning af Europa. Han mener, USA skal gøre mere for at bekæmpe Assad og Islamisk Stat i Syrien. Han ser også en stor langsigtet fare i Ruslands magt og voksende indflydelse i Mellemøsten.

“De flygtninge, som kommer til Europa, skal kontrolleres meget nøje. Det skal undersøges om de kan udnyttes af mennesker, som ønsker at skade os”. Det sagde Breedlove som svar til de mange medlemmer af kommiteen, der ville vide mere om det brændende spørgsmål om asylkrisens følger.

Det er mennesker som truer Vesten – ikke kun landene i Europa men også USA. De lever højt på, at de ikke møder nogen form for modstand.
Samme melding fra Europol og Norge
Det norske udenrigsministerium har netop skrevet noget tilsvarende. Sent mandag aften lækkede et 10 sider langt notat fra ministeriet.

Det beskriver hvordan asylkrisen i løbet af det næste halve år kan løbe Europa over ende og skabe socialt, økonomisk og sikkerhedsmæssigt kollaps i landene. (DKA 1.3)
Den norske sikkerhedschef advarede ligeledes for nylig om terrotruslen i kølvandet på asylkrisen og den hovedsagelige muslimske folkevandringen.

Chefen for Europol sagde for nylig at der kan være op mod 5000 terrorister i Europa.
Allerede i april 2015 lød der samme advarsel fra en anden Nato-chef:

De kommer som desperate flygtninge, men de er beregnende terrorister, som vil ødelægge Europa.

Men ingen beslutningstager lyttede for alvor. De gør de nok heller ikke denne gang. Katastrofen lurer.

http://denkorteav...ra-munden/

http://www.thegua...terrorists
http://www.milita...dlove.html

http://denkorteav...lare-mere/

http://denkorteav...dvandring/

Oprettet af Je suis Charlie d. 11-02-2019 07:05
#107

jeg vil så gerne det hele i skal betaleOprettet af sky d. 13-02-2019 09:05
#108

Stenrige og tørstige: Arabere vil hente kæmpe isbjerge og drikke dem
De er i top ti over verdens rigeste lande, og nu er der planer om at De Forenede Arabiske Emirater, skal have deres egne isbjerge

- Det er nøjagtig den slags idiotiske ideer, der får folk til at tvivle på om mennesker i mellemøsten er seriøse.

- I stedet for at passe bedre på det vand vi har, så finder de på det her latterlige projekt, som aldrig vil komme til art fungere.

Ny begynder krigene om vand
Sådan skriver Johnny R på youtube.com om planen om at hente isbjerge fra Sydpolen til den arabiske golf, nærmere betegnet de forenede Arabiske Emirater. Et isbjerg kan ifølge ide-magerne fra National Advisor Bureau Limited nemlig forsyne 1 million mennesker med drikkevand i fem år. Og så kan isbjerge skabe et mikro-klima, der laver skyer, der kan få det til at regne i ørkenen.
http://ekstrablad...em/6647608


Oprettet af Je suis Charlie d. 17-02-2019 11:03
#109

Indonesian ice cream commercial gains worldwide attention

Jakarta - A television commercial of local ice cream Indoeskrim has gained worldwide attention on the internet. The three-minute commercial ranked fifth on YouTube Indonesia’s trending videos list and has been watched by over 800,000 viewers.Entitled “Kisah Legenda Nusantara” (The Legend of Archipelago), the video starts with a feud between two royal siblings over food. One of the guards grabs a walkie-talkie and reports the fight to the Queen, who immediately intervenes.When she fails to stop the fight, she calls her husband using her intricately adorned iPhone for help.
The King, who receives the call aboard a giant computer-generated bird, finds his wife's location using Google Maps. He then stops the children's fight by showing them a cabinet full of ice cream.


http://www.nation...c/30320444


Oprettet af egon d. 18-02-2019 14:15
#110

fandt lidt godt på facebook:TUP

Jeg foragter ikke muslimer, fordi de er muslimer, men jeg foragter de problemer, som de har taget med fra deres eget land, som de har bragt til Danmark, som ikke er deres land.

Jeg foragter de politiske ledere, som har fået dem til at forlade deres eget land og nation, ved at bilde dem ind at de kan få alt til det land de er kommet til, på bekostning af det lands egnen befolkning.

Jeg foragter ikke deres land, selv om det ikke passer ind i den vestlige verden, men jeg foragter den kendsgerning, at det er os danskere der er tvunget til at betale for dem, hvad deres folk har gjort ved deres eget land.

Jeg foragter den kendsgerning at deres ledere har fejlet i en sådan grad, at deres folk rejser og søger et bedre liv for sig selv, i stedet for at prøve at gøre deres eget land til et bedre sted for alle.

Jeg har ikke brug for jer til at opbygge mit land, for jeg har set, hvilket land i har opbygget, jeg ønsker ikke mit land bygget på den måde, i gør det.

Desuden havde Danmark det bedre inden i kom til mit land, jeg foragter dem ikke som individ, men jeg foragter det som deres tilstedeværelse gør ved mit land.

Jeg foragter ikke deres drømme, men jeg foragter den kendsgerning, at vi danskere skal lide under deres drømme-jageri, og jeg foragter den kendsgerning, at de drage fordel af et velfærdssystem som er opbygget af os danskere for at tage sig af os selv, og ikke af nogen anden nations befolkninger.

Jeg foragter ikke den tanke, at enhver har ret til at have et godt liv, men jeg foragter den kendsgerning, at vi nu er nød til at forringe velfærden for danske ældre, børn, de syge og de underprivilegeret og faktisk hele nationen, fordi horder med magt trænger ind i Europa og vil tage vor velfærd for sig selv.

Derfor mener jeg ikke at Danmark tilhører enhver, jeg mener at Danmark alene tilhører danskerne, da jeg mener at Danmark er det danske folks NATIONALE EJENDOM, og jeg foragter folk der, danske eller ej, prøver at stjæle det fra os.

Ethvert land er ansvarlig for dets eget folk, deres land er ansvarlig for deres. Danmark er ansvarlig for os danskere.

Forfatter Stig Andersen


Oprettet af yindee d. 23-02-2019 12:59
#111

:TUPwww.thai-dk.dk/uploads/Shariafri zone.jpg:TUP

Oprettet af bebe d. 24-02-2019 08:39
#112

Vrede over ulovlig skiltekampagne: 4426 km til Syrien
Folketingsmedlem fra DF glæder sig over ulovlige skilte, der viser asylansøgere vejen hjem til Syrien og Irak


http://ekstrablad...en/6052424

www.thai-dk.dk/uploads/ver4.png

Redigeret af bebe d. 24-02-2019 08:40

Oprettet af bebe d. 26-02-2019 04:11
#113

Asylfrivillige får dødstrusler efter at have pillet “Syrien”-skilte ned
To kvinder fra Thisted har modtaget anonyme truende sms'er og krænkende kommentarer, efter de i weekenden fjernede nogle omdiskuterede skilte.


www.thai-dk.dk/uploads/asyl2.jpg

http://www.dr.dk/...skilte-ned

Redigeret af bebe d. 26-02-2019 04:11

Oprettet af skipper d. 26-02-2019 05:54
#114

"Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen udtalte i weekenden til TV2, at han fandt skiltene sjove, og at det var "humor i stor stil".

Så bare vent til der er nogen der sætter skilte op med afstanden til Tel Aviv, så går han helt op i limningen((7))

Oprettet af AK81 d. 28-02-2019 00:57
#115

Her er verdens (måske) mest bizarre forlystelsespark

Husk at medbringe et håndklæde, hvis du skal forbi en potentielt kommende forlystelsespark i denne varme by

Det er næsten ligesom Tivoli eller BonBon-land, men der er bare én virkelig stor forskel.

I den nye 'spamusement park' i den japanske by Beppu – som især er kendt for sine varme kilder – skal gæsterne sidde i en spa, der udgør vognen i rutsjebanen.

Forlystelsesparken eksisterer endnu ikke, men den kan blive til virkelighed.

Det er byens borgmester, der på de sociale medier har opfordret folk til at like en Youtube-video, og hvis videoen får over én million visninger, så vil han bygge den vilde og usædvanlige park.

Redigeret af AK81 d. 28-02-2019 00:58

Oprettet af yindee d. 06-03-2019 11:36
#116

så skal vi i skole


Oprettet af ATM d. 07-03-2019 05:51
#117

Svenskerne har alle de rigtige meninger om at hjælpe indvandrere – lige indtil Ali dukker op …ø((Oprettet af skipper d. 07-03-2019 16:28
#118

Tjae, hvis de spurgte mig om jeg ville have en husvild DFer boende, så ville svaret blive det samme.:SAR

Redigeret af skipper d. 07-03-2019 16:29

Oprettet af nej d. 09-03-2019 06:50
#119

Gravid transmand blev groft chikaneret: Nu har han født en dreng
Wyley Simpson er glad for, at han fortsatte graviditeten


28-årige Wyley Simpson har siden spæd følt sig ubekvem i sin kvindelige krop. De sidste syv år har den amerikanske kvinde gennemgået en omfattende forvandling, hvor hun har fået testosteron tilskud for at opnå sit største ønske.

Hun ville være en mand.

Wyley Simpson, nu tiltalt som 'ham', levede et skønt liv sammen med sin partner Stephen Gaeth.

Men en dag opdagede Wyley Simpson en bule på maven. Han var gravid.

Lægerne havde svært ved at forstå det. De mente ikke, at var det muligt, da han havde fået testosteron tilskud.

I september fødte Wyley Simpson en dreng.

læs mere her https://ekstrabla...ng/7543211Oprettet af nej d. 09-03-2019 23:18
#120

Slår alt: Her er verdens dyreste bil
Bugatti bygger i forvejen dyre biler, men har alligevel overgået sig selv med en ny specialmodel

La Voiture Noire drives frem af en 16-cylindret motor på otte liter, der yder intet mindre end 1500 hestekræfter. Ifølge Autocar er specifikationerne meget lig dem for motoren i Chiron, men det er uklart, om det er den samme, eller om Bugatti har lavet ændringer under hjelmen på specialmodellen.

Sikkert er dog, at udstødningsgas og dertilhørende lyd ledes ud gennem seks afgangsrør bagerst, mens vinden får lov at følge rygfinnen, der løber fra motorhjelmen over taget og til bagenden.

læs mere her https://ekstrabla...il/7546416Redigeret af nej d. 09-03-2019 23:19

Oprettet af Je suis Charlie d. 13-03-2019 04:24
#121

Six couples were publicly whipped in Indonesia's conservative Aceh province Monday, Mar. 4, for relations outside marriage. The twelve people whipped were arrested late last year during a raid on a hotel in the province's capital Banda Aceh.
Rights groups have slammed public caning as cruel, and Indonesia's President Joko Widodo has called for it to end. But the practice has wide support among Aceh's mostly Muslim population -- around
98 percent of its five million residents practice Islam. Aceh adopted religious law after it was granted special autonomy in 2001, an attempt by the central government to quell a long-running separatist insurgency. (AFP)Redigeret af ADM d. 16-06-2024 09:12

Oprettet af nej d. 19-03-2019 12:52
#122

IS-kriger sigtet for at skyde til måls efter billeder af danskere - nu er han såret og vil gerne hjem til Danmark

En dansk statsborger, der er sigtet for terror, er anholdt i Tyrkiet. Manden har kæmpet forIslamisk Stat og har optrådt på en propagandavideo for gruppen. Det skriver Radio24syv.

Ifølge radiokanalen er der tale om en 26-årig mand, der sammen med tre andre rejste til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat.

- Jeg kan bekræfte, at han er anholdt i Tyrkiet, og at dansk politi er i dialog med de tyrkiske myndigheder, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Københavns Politi tilRadio24syv

Khader: Brug ikke tid og penge på sådan en landsforræder

I modsætning til politiet og den terrorsigtedes familie mener flere politikere på Christiansborg, at Ahmed el-Haj intet har at gøre i Danmark, men tværtimod kan blive hvor han er i sit tyrkirske fængsel.

”Jeg synes ikke, vi skal spilde ressourcer, tid og penge på sådan en landsforræder, som vil udgøre en sikkerhedsfare, hvis han kommer tilbage til Danmark,” siger Naser Khader og fortsætter:

Han skal blive i Tyrkiet. Søge asyl i Tyrkiet. Og så skal vi frakende ham hans danske statsborgerskab. Vi giver statsborgerskab ved lov, og vi kan tage det fra ham igen ved lov.

læs mere her https://www.bt.dk...han-saaret

læs mere her https://denkortea...atsborger/De tomme patronhylstre fløj ud af maskinpistolerne, da den danske statsborger Ahmad el-Haj sammen med tre andre jihadister fra Danmark skød til måls efter fotos af en række kendte danske personligheder og politikere.
Blandt dem tegneren Kurt Westergaard, Anders Fogh Rasmussen og Naser Khader. Videoen, der angiveligt er optaget i Syrien, blev lagt ud på You Tube i august 2013.Redigeret af nej d. 19-03-2019 12:52

Oprettet af Hans d. 21-03-2019 10:41
#123

nej skrev:
IS-kriger sigtet for at skyde til måls efter billeder af danskere - nu er han såret og vil gerne hjem til Danmark

En dansk statsborger, der er sigtet for terror, er anholdt i Tyrkiet. Manden har kæmpet forIslamisk Stat og har optrådt på en propagandavideo for gruppen. Det skriver Radio24syv.

Ifølge radiokanalen er der tale om en 26-årig mand, der sammen med tre andre rejste til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat.

- Jeg kan bekræfte, at han er anholdt i Tyrkiet, og at dansk politi er i dialog med de tyrkiske myndigheder, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Københavns Politi tilRadio24syv

Khader: Brug ikke tid og penge på sådan en landsforræder

I modsætning til politiet og den terrorsigtedes familie mener flere politikere på Christiansborg, at Ahmed el-Haj intet har at gøre i Danmark, men tværtimod kan blive hvor han er i sit tyrkirske fængsel.

”Jeg synes ikke, vi skal spilde ressourcer, tid og penge på sådan en landsforræder, som vil udgøre en sikkerhedsfare, hvis han kommer tilbage til Danmark,” siger Naser Khader og fortsætter:

Han skal blive i Tyrkiet. Søge asyl i Tyrkiet. Og så skal vi frakende ham hans danske statsborgerskab. Vi giver statsborgerskab ved lov, og vi kan tage det fra ham igen ved lov.

læs mere her https://www.bt.dk...han-saaret

læs mere her https://denkortea...atsborger/De tomme patronhylstre fløj ud af maskinpistolerne, da den danske statsborger Ahmad el-Haj sammen med tre andre jihadister fra Danmark skød til måls efter fotos af en række kendte danske personligheder og politikere.
Blandt dem tegneren Kurt Westergaard, Anders Fogh Rasmussen og Naser Khader. Videoen, der angiveligt er optaget i Syrien, blev lagt ud på You Tube i august 2013.

Deres største brøler var at de ikke ramte nogen af de tre psykopater, Kurt Westergaard, Anders Fogh Rasmussen og Naser Khader, især den sidstnævnte har forstået at udnytte det danske samfunds aversion mod indvandrede arabere, det ville klæde primaten at pakke sine nelliker, og selv dampe hjem til sanddyngerne.

Oprettet af ribe d. 25-03-2019 10:35
#124

Norsk undervandsrestaurant går verden rundt
Den nyåbnede restaurant har allerede fået mere end 7000 bookinger
'
'Under' hedder Norges nye undervandsrestaurant, hvor du kan spise din dyre middag med udsigt til fiskene i Nordsøen.

Under betyder på dansk 'vidunder', og den skal da også være så vidunderlig, at det nyåbnede etablissement er gået verden rundt og allerede har fået mere end 7000 bookinger.
Daily Mail er et af medierne, der har skrevet om stedet, som er Europas første undervandsrestaurant.

læs mere her https://ekstrabla...dt/7564745Redigeret af ribe d. 25-03-2019 10:44

Oprettet af peter greersen d. 29-03-2019 08:52
#125

Coca-Cola går nye veje: Laver homo-venlig reklame
http://ekstrablad...me/6562544


Oprettet af Je suis Charlie d. 01-04-2019 03:45
#126

Rusland har gyldne kupler, metrostationer - og flere og flere guldbarrer i bankboksen
DR undersøger, hvorfor Rusland er verdens største opkøber af guld.
På en solskinsdag i Moskva glitrer det, når man kigger ud over byen. De guldbelagte kupler, spir og stjerner er et af Moskvas kendtegn, og under jorden er mosaikker og lysekroner på flere af de sovjetiske metrostationer også guldbelagte. Og så er der alt det guld, man ikke kan se som turist i Moskva.

Præsident Vladimir Putin og den russiske regering har ifølge Bloomberg indkøbt guld i store mængder hver måned siden marts 2015, og i år har Rusland overhalet Kinas guldreserver (RT).

Guld er beskyttet mod sanktioner
Rusland er verdens største indkøber af guld på trods af, at landet selv har produktive guldminer, og det russiske medie Russia Today skriver, at det er et led i Putins mål om, at Rusland bliver mindre sårbar overfor geopolitiske udsving som Vestens økonomiske sanktioner. Ved at købe guld, slipper Rusland for at købe udenlandsk valuta, og kan blive mere uafhængighed af USA, skriver mediet.

https://www.dr.dk...ldbarrer-i

Oprettet af Je suis Charlie d. 02-04-2019 10:25
#127

NASA tænder legendarisk raketmotor i ny 360 graders video
I ny video kan man få et imponerende indtryk af den klassiske RS-25-motor, der er 15 gange kraftigere end et F16-flys motor.I en ny video i 360 grader kan man se den voldsomme motor blive tændt og testet. Med bulder, røg og damp som resultat:

Når NASA sætter kursen mod Mars og senere længere ud i solsystemet, bliver det ombord på det såkaldte Space Launch System eller SLS. Det er en raket, der bliver afløseren for den nu hedengangne serie af genbrugelige rumfærger, der bl.a. har talt Columbia, Discovery og Atlantis.

Én ting har det nye raketsystem tilfælles med de nu skrottede rumfærger: Den legendariske raketmotor RS-25. Fra 1981 var rumfærgernes primære motor - og nu skal den også bruges til at sende de første SLS i kredsløb.

Motortypen har været en sand arbejdshest for NASA - en arbejdshest med 12 mio. hestekræfter. Det var også RS-25-motoren, der løftede rumfærgen Atlantis - den sidste rumfærge - afsted på sin endelige rejse den 8. juli 2011.

http://www.dr.dk/...ders-video

Oprettet af skipper d. 02-04-2019 15:51
#128

Jeg ville nu ønske at de ville bruge alle de milliarder på at gøre Jorden til et bedre at leve på, i stedet for at føjte rundt i solsystemet på jagt efter Gud ved hvad.

Herregud de aner jo ikke en gang noget om hvordan vor egen planet er skruet sammen.

For ikke at tale om hvordan vore forfædre levede for bare et par tusind år siden, det kan stadig forbløffe dem.
Ja der er endda dem ikke engang aner hvad vi skal gøre ved det vi ikke ved.

Ovre i Sydamerika er der et land der ikke har en hær, pengene de sparer bruger de i stedet på uddannelse og velfærd for deres borgere, det er hvad jeg vil kalde kærlighed.

Og ikke som jer andre der betaler i dyre domme for at dytte en ombygget mand i Thailand.)nej)

Redigeret af skipper d. 02-04-2019 15:52

Oprettet af werner d. 03-04-2019 09:09
#129

skipper skrev:
Jeg ville nu ønske at de ville bruge alle de milliarder på at gøre Jorden til et bedre at leve på, i stedet for at føjte rundt i solsystemet på jagt efter Gud ved hvad.

Herregud de aner jo ikke en gang noget om hvordan vor egen planet er skruet sammen.

For ikke at tale om hvordan vore forfædre levede for bare et par tusind år siden, det kan stadig forbløffe dem.
Ja der er endda dem ikke engang aner hvad vi skal gøre ved det vi ikke ved.

Ovre i Sydamerika er der et land der ikke har en hær, pengene de sparer bruger de i stedet på uddannelse og velfærd for deres borgere, det er hvad jeg vil kalde kærlighed.

Og ikke som jer andre der betaler i dyre domme for at dytte en ombygget mand i Thailand.)nej)


kommer aldrig til at ske politikerne ønsker ikke at bruge på det, desvære

Oprettet af egon d. 06-04-2019 06:34
#130


Oprettet af M55 d. 20-04-2019 19:27
#131

de bliver aldrig en del af Danmark:o de vil altid leve i en verden for sig selv :(
Zeinab Mosawi var i sine forældres hjemland fem måneder, før hun stak af med myndighedernes hjælp.

Læs historien her:
https://www.dr.dk...rste-svigt

Oprettet af Je suis Charlie d. 12-05-2019 08:47
#132

Nu kan Kinas præsident sidde på magten hele livet
En ny lov afskaffer grænsen for, hvor lang tid en præsident kan sidde på magten i Kina


Kinas parlament har søndag godkendt et forslag, der afskaffer grænsen for, hvor lang tid en præsident kan sidde på magten.

Det skriver Reuters og AFP.

Det betyder, at landets nuværende præsident Xi Jinping kan sidde på posten hele livet. Indtil nu har det kun været tilladt, at landets præsident har siddet ved magten i to omgange af fem år.

Forslaget blev vedtaget af et stort flertal. Ud af 2964 delegater i det kinesiske parlament var der kun to, der stemte nej, mens tre stemte blankt.
https://ekstrabla...et/7073841Oprettet af peter greersen d. 16-05-2019 18:38
#133

Hvem kan, Svenskerne kan :TUP


For første gang i verden: Førerløs lastbil ruller fra i dag fast på svensk landevej
Fra i dag kan en selvkørende lastbil fragte varer i Jönköping.


Nu kan svenske bilister møde en trafikant, som lovligt kører uden hænder på rattet.

Den svenske virksomhed Einride har nemlig fået grønt lys til at sende den selvkørende T-pod-lastbil ud på offentlig vej.

Og det gjorde de i dag for allerførste gang, skriver det svenske medie SVT og nyhedsbureauet Reuters.

T-pod skal fragte varer for den tyske transportvirksomhed DB Schenker i et industriområde i Jönköping i det sydlige Sverige.

En milepæl inden for transportsektoren
Ifølge Einride er den batteridrevne og selvkørende lastbil den første af sin art i hele verden.

- Tung vejtransport er ansvarlig for en betydelig del af verdens CO2-udledning. Pilotprojektet i Jönköbing er et lille, men vigtigt skridt mod et bæredygtigt transportsystem, siger Robert Falck, virksomhedens direktør og grundlægger.

Han har en fortid hos den svenske bilgigant Volvo.

læs mere her : https://www.dr.dk...paa-svensk
Oprettet af peter greersen d. 19-05-2019 09:42
#134

Det er ikke kun for skæg.

Nogenlunde sådan kan man opsummere weekendens helt store begivenhed i den belgiske by Antwerpen, hvor VM i skæg og moustache løber af stablen.

Skægentusiaster fra hele verden er mødt op for at dyste i forskellige kategorier som bedste gedeskæg, bedste naturlige overskæg, bedste musketer-skæg og bedste fuldskæg.

Deltagerne bliver stille og roligt barberet fra, inden vinderen kåres i 17 forskellige kategorier for herrer og fire for kvinder.

Se nogle af de imponerende skæg, der blev fremvist ved VM i 'ansigtsbehåring' 2019

se flere foto her https://ekstrabla...eg/7639292Oprettet af nick d. 25-05-2019 15:11
#135

Verdens største nytårsraket på 997 kilo affyres -

Al Marjan Island er en menneskeskabt øgruppe i De Forenede Arabiske Emirater, og herfra blev verdens største raket sendt mod nattehimlen, da klokken slog midnat, og 2017 blev til 2018.

Med en vægt på 997 kilo og en diameter på 142 centimeter slog raketten den tidligere rekord med henholdsvis hele 533 kilo og 21 centimeter.

Firmaet Fireworks by Grucci, der har beskæftiget sig med fyrværkeri igennem syv generationer siden 1850, har lavet raketten, og efter affyringen modtog firmaets direktør Phil Grucci og Abdullah Rashed Al Abooli, der er direktør for øgruppen, rekordbeviset af repræsentanter fra Guinness World Records.

- Denne begivenhed bringer glæde og fremhæver vores engagement i at begejstre vores gæster, sagde Abdullah Rashed Al Abooli.

Læs historien her: https://www.dr.dk...a-997-kilo

Oprettet af Svend Olsen d. 31-05-2019 16:10
#136

109-Year-Old Veteran and His Secrets to Life Will Make You Smile


Oprettet af AK81 d. 03-06-2019 07:43
#137

En kinesisk skyllemiddelfabrikant har set sig nødsaget til at undskylde for en reklame, hvor en sort mand bliver vasket hvid og lavet om til en tynd asiatisk mand ved hjælp af det kinesiske skyllemiddel. Videoen har forarget store dele af den vestlige verden.

Shanghai Leishang Cosmetics, som har produceret reklamen, har i en pressemeddelelse forklaret, at de er imod racediskrimination, men giver også medier fra udlandet skylden for at gøre situationen værre.

læs mere her: https://www.dr.dk...reklame#!/


Oprettet af pirat d. 08-06-2019 16:05
#138

Det svenske bryggeri 'Ängöl' fra byen Kalmar har tidligere i denne uge fået forbud mod at sælge sin midsommerøl på Systembolaget i hele Sverige.


www.thai-dk.dk/uploads/1111201906081999.jpg

Øl-etiketten på flasken er nemlig ifølge Systembolaget ikke mådeholden nok, selv om det uskyldige og idylliske billede blot forestiller nogle glade mennesker, der går langs bredden på en sø, mens man ser nogle andre mennesker i robåde på søen i baggrunden af billedet.

Billedet er ifølge Systembolaget alt for risikofyldt, fordi man ser folk i robåde på søen. Og det må ikke forbindes med alkohol-indtagelse.Systembolaget mener også, at øllens navn 'Midsommaröl' skaber positive associationer til højtiden midsommer. Og det skaber en drømmeagtig sommerfølelse, der ikke levet op til kravet om en 'særlig mådeholdenhed'. Alkohol må nemlig ikke tillægges en særlig betydning i forbindes med højtider.

Det skriver flere medier heriblandt SVT, Aftonbladet og BeerNews

Læs mere her: https://ekstrabla...dt/7665894


www.thai-dk.dk/uploads/999201906999.jpg

Redigeret af ADM d. 08-06-2019 16:54

Oprettet af eneber d. 09-06-2019 14:42
#139

Vild overlevelse i amerikansk kulde: Alligatorer lader sig fryse fast med snuden over isen
De koldblodede reptiler kan fornemme, når vandet er ved at fryse til.


Hvis man tilfældigvis er ude at gå en tur i sumpen i det sydøstlige North Carolina i USA, så skal man mere end nogensinde passe på, hvor man træder.

Man risikerer nemlig at træde en alligator over næsen.

North Carolina har ligesom store dele af resten af det østlige USA oplevet store temperaturfald den seneste uge grundet en såkaldt ”atmosfærisk bombe”, og de rekordkolde temperaturer påvirker mange ting – blandt andet dyrelivet.

Det er meget tydeligt i sumpparken Shallotte River Swamp Park, hvor der rundt omkring i den tilfrosne sump stikker alligatorsnuder op.

Parkens alligatorer har simpelthen lade sig fryse fast i isen med kun deres snuder over overfladen, så de kan trække vejret. Det er ifølge dyrepassere i Shallotte River Swamp Park den bedste måde, at de kan overleve de rekordkolde temperaturer.

Alligatorer kan ligge tilfrosset i flere dage
De koldblodede reptiler kan ikke generere kropsvarme, men de kan regulere den afhængigt af deres omgivelser.

Det er alligatorernes måde at gå i hi på, og ved at sænke deres kropstemperatur kan de sænke deres stofskifte og dermed overleve.

- De hænger bare ud i vandet… Ret utroligt, siger en af parkens dyrepassere, der har optaget en video af alligatorsnuderne og lagt den på sumpparkens Facebook-side.

LÆS OGSÅ:
Kulden i USA fortsætter: Mand på ski gennem Manhattans gader

Ifølge parkens dyrepassere ved alligatorerne nærmest instinktivt, når vandet er ved at fryse til, og det er grunden til, at de kan stikke næsen op over vandoverfladen i det helt rigtige øjeblik, inden vandet i overfladen bliver til is.

De kan sidde sådan i flere dage, indtil isen smelter, og alligatorerne igen kan svømme videre og begynde at termoregulere deres kropsvarme.

Efter næsten at være blevet udryddet i begyndelsen af det 20. århundrede har alligatorerne gjort et comeback i North Carolina, hvor de fleste nu findes i det sydøstlige hjørne af staten.


https://www.dr.dk...med-snuden

Oprettet af Je suis Charlie d. 29-06-2019 09:38
#140

En dramatisk svensk overvågningsvideo fra torsdag, har skabt røre over sundet.

I videoen ser man en kvinde, der er på vej ned i metroen med sine to børn, stoppe en ung mand, der er ved at stjæle fra et ældre kvinde.

Hun stopper ham ved at hive ham væk, men i stedet går den unge mand amok på hende. Manden sparker kvinden ned ad trappen foran hendes to små børn.
http://ekstrablad...dt/5920418
Angreb mor til to i Sverige - nu udvises tuneser til Danmark
En 21-årig asylansøger fra Tunesien bliver af flere svenske medier kaldt for landets mest forhadte mand, efter at han er blevet fanget på et overvågningskamera under et angreb på en tobarnsmor ved nedgangen til en undergrundsbane i Stockholm


http://ekstrablad...rk/5921246

Oprettet af Je suis Charlie d. 29-06-2019 09:39
#141

Velkommen til den virkelige verden :(

Asylvanvid: Først fik han flygtningestatus – nu kan han få 17 børn og én af sine tre koner hertil – danskerne betaler

Der blev stille i mange stuer, da TV 2 studievært annoncerede et indslag i Nyhederne klokken 19.

En syrisk mand har fået familiesammenføring med 17 af sine børn og én af sine tre koner.

Daham Hamoud Hasan er et eksempel på de konsekvenserne som nu for alvor melder sig af den politisk korrekt elites udlændingepolitik.

Forlod tre koner og 20 børn
Daham Hamoud Hasan forlod sine tre koner og 20 børn på et lille landbrug i Syrien.

For to år siden kom han til Danmark, hvor han nærmest pr automatik fik ophold og flygtningestatus, fordi han kommer fra Syrien.

Daham Hamoud Hasan søgte familiesammenføring. Tre af børnene fik afslag, fordi de var for gamle. Og han måtte kun få én af de tre kone til Danmark.

Han valgte hende frem for de to andre, fordi hun er bedst til at passe børnene, forklarede han i TV-indslaget.

Konen og de otte af børnene er nu i Danmark og resten af de 17 børn og en af de tre koner er på vej.

Ingen taknemmelighed at spore
Daham Hamoud Hasan og hans kæmpestore familie bliver en uoverskuelig stor belastning for Esbjerg Kommune.

Familien har fået en nedlagt skole til bolig. Der skal måske oprettes en ekstra modtageklasse på grund af de mange børn, siger Henrik Vallø fra socialudvalget.

Men Daham Hamoud Hasan synes ikke det er noget særligt. Tværtimod er han ikke særlig taknemmelig overfor danskerne, som betaler for ham og hans store familie. Tværtimod mener han tilsyneladende, at danskerne ikke behandler ham og hans familie særlig godt.

“Foreløbig har de ikke betalt noget. Jeg lever meget simpelt. Livet her er trangt”, siger han.

Han tilkendegiver bestemt heller ikke en vilje og lyst til selv at yde en indsat for at bidrage til familiens forsørgelse og blive en del af det danske samfund.

Daham Hamoud Hasan arbejder ikke. Han går heller ikke på danskkursus.

“Jeg er syg”, svarer han, når han bliver spurgt. “Jeg har gået til behandlinger i to år”.

I det korte TV-indslag, fornemmer man en afgrund til forskel.

Og det er kun begyndelsen. Indvandringen med omfattende familiesammenføringer fortsæter.

Ikke underligt hvis man har gjort sig sine overvejer i de danske stuer efter det TV-indslag.


Oprettet af Je suis Charlie d. 29-06-2019 09:40
#142

her er alm danskeres mening om Asylvanvidet

www.thai-dk.dk/uploads/dan66.JPG

Redigeret af ADM d. 07-07-2019 11:15

Oprettet af Je suis Charlie d. 29-06-2019 09:43
#143

Ny Range Rover i umuligt stunt: Kører op ad 999 stejle trappetrin til himlen
Land Rover har sendt Range Rover Sport på en imponerende klatretur for at vise, hvad bilens nye hybridmotor er i stand til


Hvis der er én ting, en firehjulstrukken Land Rover altid har været god til, så er det at komme frem, selv om vej og vejr stritter gevaldt imod.

Det image vil det britiske adelsmærke efter alt at dømme gerne beholde, selv om en elektrisk motor nu har overtaget en del af arbejdet fra den traditionelle forbrændingsmotor i den nye hybridudgave af Range Rover Sport.

Land Rover har derfor givet bilen en udfordring, der med stor sandsynlighed ville få selv den mest erfarne offroad-entusiast til at få sved på panden: Kør først hurtigst muligt gennem 99 hårnålesving og slut af med 999 trappetrin til 'Himlens Port' på toppen af Tianmen bjerget i Kina.

45 graders stigning
Det er der ingen, der tidligere har forsøgt - og med god grund. For trappen stiger med 45 grader og stiller derfor enorme krav til bilens motorkraft. Til sammenligning stiger Kiddesvej i Vejle - som rytterne i cykelløbet Danmark Rundt hvert år skal bestige - med bare 19 procent på den stejleste del.


Biler - 31. jan. 2018 - kl. 21:36
Så hurtig er en racerbil: Starter næsten et minut senere - og vinder alligevel
I den officielle video af stuntet, der kan ses i toppen af denne artikel, er der da også flere lokale, der på forhånd kalder projektet fuldstændig umuligt.

Det stopper dog ikke racerkøreren Ho-Pin Tung bag rattet. Han har en firecylindret benzinmotor på bare 2 liter til rådighed sammen en elmotor på 85 kW. Det giver en samlet ydelse på 404 hk og mulighed for at accelerere den tonstunge bil til 100 km/t på 6,7 sekunder.

- Jeg har kørt Formula E, Formel 1 og vundet Le Mans, men det her var uden tvivl en af de mest krævende udfordringer, jeg har stået overfor, sagde Ho-Pin Tung efterfølgende i en pressemeddelelse.

Det hele ender selvfølgelig med, at firehjulstrækkeren får det til at se legende let ud at bestige trappen. Videoen lægger sig dermed fint op ad de tidligere lanceringsvideoer fra Jaguar Land Rover-koncernen, der er blevet kendt for at bruge mange kræfter på at lancere deres nye modeller med spektakulære stunts.


https://ekstrabla...en/7037090Oprettet af Je suis Charlie d. 30-06-2019 12:58
#144

muslimerne sætter dags orden:o danskene skal bare rette ind :o

Provokerende Daham


EN SYRISK flygtning, Daham Al Hasan, vil have sine i alt 20 børn til Danmark. Plus sine tre koner. Han kan ikke arbejde. Han kan ikke lære dansk, siger han. End ikke modtage blot et par timers undervisning om ugen.

NÅR hele flokken snart er samlet, vil børneflokken give Daham en ekstra indtægt på skattefri 214.000 kr. alene i børnechecks ...

KORT SAGT: En fremtid, der ligner den direkte vej med 100 kilometer i timen mod et bombekrater af elendig integration til trods for en masse penge. Med en far, der på forhånd er stået af på idéen om at starte forfra på at forsørge sig selv og sin familie i et nyt fædreland, bliver det nærmest umuligt at få familien gjort selvkørende.

ET FLERTAL af politikere er straks klar til at lave et loft for, hvor mange børn man højst kan få børnechecks til. Samme idé er dog tidligere strandet på, at man ikke bare rammer nogle få ekstremer som Daham, men også masser af danske familier, der også kan lide mange børn. Og børnechecken har jo intet med socialhjælp at gøre.

I STEDET for et hovsa-loft kunne politikerne måske holde hovedet mere koldt og give børnechecken på så mange andre måder end at give pengene skattefrit i hånden. Som skattefradrag, for eksempel. Det kunne måske animere til selv at tjene nogle penge? Eller som fripladser i institutioner eller sportsklubber. Daham ligner ærlig talt en, der vil have gavn af et puf til at bruge børnechecken på en dansk børnehverdag.

100 GANGE MERE frustrerende end de vildt mange penge er den attitude, som Daham tropper op med. Naser Khader udtaler højt den skepsis og irritation, som mange sikkert også sidder med: Det virker sært, at manden ikke har tænkt sig at løfte en finger for at blive integreret, endsige tage et job.

FOR HANS egen skyld og af hensyn til befolkningens generelle syn på flygtninge må man håbe, at Dahams lægeerklæring holder vand: Flygtningen er åbenbart så bekymret for sine resterende børn i Syrien, at han intet magter. Og Ekstra Bladets gentagne spørgsmål om, hvorvidt han så kvikker op, når alle børnene er kommet, glider han af på.

http://ekstrablad...am/6097628Oprettet af Je suis Charlie d. 30-06-2019 12:58
#145

er det virkelig racisme, nej syntes jeg det er bare en sjov reklame


Kinesisk skyllemiddel-fabrikant undskylder for racistisk reklame

En kinesisk skyllemiddelfabrikant har set sig nødsaget til at undskylde for en reklame, hvor en sort mand bliver vasket hvid og lavet om til en tynd asiatisk mand ved hjælp af det kinesiske skyllemiddel. Videoen har forarget store dele af den vestlige verden.
Shanghai Leishang Cosmetics, som har produceret reklamen, har i en pressemeddelelse forklaret, at de er imod racediskrimination, men giver også medier fra udlandet skylden for at gøre situationen værre.
- Vi er kede af, at reklamen har skabt så stor en kontrovers, men vi skyer ikke væk fra kontroversielt indhold. Vi vil gerne undskylde over for det afrikanske folk for, at reklamen er blevet spredt så meget af medierne. Vi håber inderligt, at offentligheden og medierne ikke går for meget op i det, lyder det fra firmaet ifølge nyhedsbureauet AP.

http://www.dr.dk/...reklame#!/Oprettet af skipper d. 30-06-2019 13:32
#146

Hæ hæ, afrikanerne er nok bare sure over at det ikke virkede((4))

Oprettet af Elmer55 d. 04-07-2019 08:21
#147

Korrespondent: Byen, hvor alle drømmer om Europa
Senegal er blandt de bedrestillede lande i Afrika. Alligevel risikerer tusinder livet på Middelhavet.


Aldrig har jeg mødt så stærk en drøm om Europa.

Thiaroye sur Mer er en bydel lige udenfor Senegals hovedstad, Dakar. Her bor 50.000 mennesker, nærmeste nabo er Atlanterhavet. Befolkningen lever primært af at fiske, de bor i huse, har adgang til vand, strøm og skolegang.

Senegal er et af Afrikas bedre stillede lande. Her er ingen ufred, og stemningen i kvarteret er så afslappet, at vores chauffør ikke engang låser bilen, når han går hen for at bede. De er ikke rige her, men heller ikke blandt de allerfattigste i verden. Alligevel vil de til Europa.

Ja, ønsket er faktisk så stort, at alle dem, jeg møder her, drømmer om det, og de har familie, naboer og venner, der allerede bor i de forjættede lande.

læs mere her: https://www.dr.dk...-om-europa


Oprettet af Elmer55 d. 07-07-2019 11:12
#148

Sverige anbefales at indføre et nyt tredje køn - 'hen'
Svenske Tina Haakon føler sig som en 'hen' og ser frem til en mulig lovændring.


- Når jeg skal krydse mit køn af, så sætter jeg krydset hver anden gang under mand og hver anden gang under kvinde. Havde det været en tredje mulighed, et tredje køn, så havde jeg valgt det, siger Tina Haakon.

At finde den rigtige kolonne er blot et af Tina Haakons mange hverdagsdilemmaer i livet som både kvinde og mand – eller som hverken kvinde eller mand.


Hen (ja det kalder vi Tina Haakon, for det vil hen gerne kaldes) er et af de mennesker, som de svenske politikere har i tankerne, når de i den kommende tid skal tage stilling til, om Sverige skal indføre et tredje køn.

- Egentlig så jeg helst, at man helt afskaffede køn, men det er nok ikke realistisk, så et hen, et tredje køn, passer mig godt, siger Tina Haakon.

- Manglende accept bidrager til dårligt helbred
Til at hjælpe sig har politikerne en omfangsrig betænkning om transpersoners stilling i samfundet. Her kan man læse, at transpersoner, som hverken er mænd eller kvinder (såkaldt ikke-binære) oftere er både psykisk og fysisk syge. De har sværere end andre ved at navigere i fællesskaber og hos offentlige myndigheder, og især unge overvejer oftere selvmord end deres jævnaldrende.


- De mennesker som fortæller os, at de bliver mødt med en forkert kønsbenævnelse, eller at de ikke bliver accepteret for deres kønsidentitet, så bidrager det til et dårligt helbred blandt andet, siger Ulrika Westerlund, forfatter til redegørelsen.

Derfor foreslår betænkningen, at regeringen undersøger muligheden for at indføre et tredje køn – og dermed på længere sigt også indfører kønsneutrale personnumre. Sverige har i dag - ligesom Danmark - lige tal for kvinder, ulige for mænd. Politiet skal også undersøge, hvordan det kan lade sig gøre at tilføje et X i passet udover mand og kvinde.

Positive politikere
Hvor mange mennesker i Sverige, der inderst inde er en hen, har de færreste et konkret bud på. Det er sandsynligvis en meget lille minoritet, sikkert ikke mere end nogle få tusinde mennesker.

Langt de fleste svenske partier er ikke desto mindre overvejende positive overfor tanken om et tredje køn. De fleste anser det for at være et spørgsmål om tid, før det er en realitet.

- Der findes en gruppe personer. Den er ikke særlig stor, men der er en gruppe personer, som vi med ganske enkle midler kan give bedre vilkår, siger Fredrik Saweståhl, medlem af hovedbestyrelsen for det største oppositionsparti, Moderaterne.

Det køn man føler sig som
Og det er vel at mærke et tredje køn, der ikke baserer sig på målbare medicinske forhold, men et køn, der baserer sig på identitet. Hvordan den enkelte føler sig. Uanset hvor mange X og Y der er i kromosomerne.

- Hvis man ikke bliver anerkendt for, den man er, så er det som små slag hele tiden mod ens selvfølelse, Mire Åsell, kønsaktivist og også ser sig selv som hen.

Så håbet er stort til at de svenske politikere vil give muligheden for et tredje køn inden længe.

- Jeg tror, det bliver godt for os transpersoner. Det er et skridt fremad. Det er som ham Armstrong sagde: Det er et lille skridt for mig men et stort skridt for menneskeheden, siger Tina Haakon.


https://www.dr.dk...e-koen-hen

Oprettet af Je suis Charlie d. 11-07-2019 14:30
#149

Ville du have en chip indopereret for at slippe for nøgler og buskort?

Læs mere her:www.dr.dk/nyheder...-i-sverige


Oprettet af Je suis Charlie d. 11-07-2019 14:31
#150

En kvinde gik rundt med bare bryster i svømmehallen Liljeholmsbadet i Stockholm. Svømmehallens personale opfordrede hende til at dække sig til, men det nægtede hun.

Kvinden afviser nemlig, at hun er kvinde. Hun definerer sig selv som det, man på engelsk kalder ”intergender”. Det vil sige en person, der er både mand og kvinde eller hverken mand eller kvinde – kort sagt hævet over opdelingen i mand og kvinde.

I de politisk korrekte snakkende klasser dyrker man nemlig teorier om, at man selv frit kan definere, hvilket køn man tilhører. Det, man siger, at man er, det er man også.

Så en person med mandlige kønsorganer er en kvinde, hvis han siger, at han er det. Og en person med en kvindes bryster er ”intergender”, hvis hun siger, at hun er det.

Afgørelse: Kommunen har diskrimineret
Tilbage til svømmehallen og kvinden … øh, undskyld, ”intergender”-personen. Da personalet i svømmehallen opfordrede ”hen” til at dække sin overkrop, reagerede hun ved at klage til diskriminations-ombudsmanden.

I torsdags afgjorde diskriminations-ombudsmanden så, at hvis man opfatter sig selv som ”hen”, har man ret til at vise bare bryster i svømmehallen.

Ifølge ombudsmanden har kommunen, der ejer svømmehallen, således gjort sig skyldig i diskrimination mod folk, der definerer sig som ”intergender”.


http://denkorteav...ar-kvinde/

Oprettet af peter greersen d. 12-07-2019 14:37
#151

når man har set videoen og læst de tre indlæg om lars løkke statsminister i danmark, kan man nemt får den opfattelse at at vi har en statsminister, som en plattenslager, lystløgner og som udviser korrupt adfærd:o


Oprettet af peter greersen d. 12-07-2019 14:38
#152

sådan


Jurister: Løkkes sommerhus-gave kan være bestikkelse
En uges gratis ophold i et sommerhus til Lars Løkke (V) kan være bestikkelse, vurderer flere eksperter. Statsministeren er nu meldt til politiet


Lars Løkke (V) kan have overtrådt straffeloven i forhold til bestikkelse i sagen om statsministerens forhold til landets største fiskere, kvotekongerne.

Det vurderer flere juridiske eksperter overfor Jyllands-Posten, som har set nærmere på det gavekort til en uges gratis sommerhusophold under højsæsonen i Skagen, som Lars Løkke fik af kvotekongen John-Anker Hametner i 2014.

- Som offentligt ansat eller folkevalgt må man ikke modtage gaver eller andre fordele. Man behøver ikke at have foretaget sig noget til gengæld for, at det regnes som bestikkelse, siger Trine Baumbach, lektor i strafferet ved Københavns Universitet.

Gaven har en værdi af godt 10.000 kroner, og bestikkelses-bestemmelsen - paragraf 144 - siger, at det er strafbart, hvis man er i offentlig tjeneste og 'uberettiget' modtager en gave.

'Som altovervejende hovedregel gælder det imidlertid, at modtagelse af en gave eller anden fordel vil være uberettiget', skriver Justitsministeriet.

Dette gælder også medlemmer af Folketinget, ifølge Justitsministeriet, som Lars Løkke var, da han modtog gaven fra kvotekongen.

'Kun i tilfælde, hvor gaven eller fordelen er af underordnet karakter og ikke rummer risiko for, at der øves indflydelse på, hvordan modtageren udfører sit job, falder forholdet uden for det strafbare område', lyder det.https://ekstrabla...se/7019238

Oprettet af peter greersen d. 12-07-2019 14:39
#153

Er Lars ’Sølle’ Rasmussen simpelthen korrupt?

Hvorfor sagde statsministeren ikke nej tak til en uges sommerferie i John-Anker Hametner Larsens sommerhus, spørger David Trads.

LAD OS BEGYNDE med at skære den seneste Løkke-skandale, som Ekstra Bladet har afsløret, ud i pap:

Løkke modtager til sin 50 års-fødselsdag i 2014 et gavekort på en uges sommerferie i John-Anker Hametner Larsens sommerhus i Skagen. Gavens værdi er på mindst 10.000 kroner.
John Anker Hametner Larsen er storfisker i Thyborøn. En af de såkaldte kvotekonger, som er blevet behandlet usædvanligt gunstigt af Løkke-regeringen.
Den gode kvotekonge er i øvrigt også en af de helt store bidragsydere til Løkke-fonden, som er statsministerens private projekt, hvor han giver udsatte drenge et uddannelsesløft.
Løkke indløste sit gavekort i sommer, hvor han holdt en uges sommerferie i det Skagen, der netop om sommeren har dets højeste udlejningsniveau.

Det ligner – for nu at sige det lige ud – det, vi normalt ville stemple som korrupt adfærd:

STATSMINISTEREN TAGER IMOD private penge fra en erhvervsmand, som også hælder penge i Løkkes fond – og den regering, som Løkke sidder for bordenden af, begunstiger erhvervsmanden med særligt attraktive fiskekvoter.

Er der en direkte sammenhæng?

Er der dokumenter – den rygende pistol – der underbygger, at Løkke direkte har instrueret sin daværende fiskeriminister om, at den rare mand fra Thyborøn, der belønnede Løkke med store gaver, skulle behandles særligt godt af systemet, når der skulle uddeles fiskekvoter?

Nej, der er ingen rygende pistol, men hold op, hvor den her sag stinker.

Statsministeren – som i visse Venstre-kredse går under navnet Lars ’Sølle’ Rasmussen, fordi hans adfærd så ofte savner det format, man måtte forvente af en statsminister – er klappet i som en østers. Bortset fra denne lille kommentar:

”Jeg skammer mig ikke over at kende folk fra Thyborøn,” som Løkke fremstammede forleden.

SELVFØLGELIG IKKE. Der er ikke noget galt ved kende en fisker i Thyborøn. Problemet består i, at landets statsminister tilsyneladende ikke ejer et indre kompas, der siger ham, at det er forkert at modtage ikke en, men to, store gaver fra en fisker, der begunstiges med store kvoter.

Løkke blev endda - skal vi huske - smaskfornærmet, da han i november i 2017 i et samråd i Folketinget blev spurgt ind til hans personlige forhold til kvotekongerne:

"Og så vælger jeg at overhøre den her mærkelige insinuering om, at jeg skulle kende kvotekonger. Jeg ved ikke, hvad der gemmer sig bag den upassende bemærkning."

Som man siger i Venstre - 'går den, så går den'.

Det gjorde den så ikke - for Løkke kendte åbenlyst i hvert fald den rare mand med de mange penge fra Thyborøn, ved vi nu. Ja, han sov i hans seng i hans sommerhus.

SELV OM LØKKE IKKE kan se noget problem – ligesom han ikke kunne, da han i sin tid bad Frederiksborg Amt betale sine cigaretter, Sundhedsministeriet sine hot dogs, Venstre for sit luksustøj, verdens fattigste for førsteklassesbilletter – er der heldigvis andre, som kan se klart.

Tag bare det her udsagn i Ekstra Bladet fra Kurt Klaudi Klausen, statskundskabsprofessor i ledelse og organisation på Syddansk Universitet, som næppe kan bøjes tydeligere i neon:

”I alle mulige andre sammenhænge ville man jo få nogle associationer, der handler om bestikkelse. På det tidspunkt, hvor han vælger at indløse gaven, er han jo øverste beslutningstager i forhold til nogle verserende sager. Det er højst besynderligt og et udtryk for ekstrem dårlig dømmekraft,” siger professoren og fortsætter:

”Desværre er det jo ligesom en mosaik, der danner sig om denne her mand (Løkke, red.) af svag moral og dårlig dømmekraft, og det tegner desværre et lidet flatterende billede af vores statsminister. Om det er noget at komme efter juridisk i den aktuelle sag, skal jeg ikke kunne sige, men det er der i hvert fald moralsk.”

PROFESSOREN HAR JO RET. Løkke har igen og igen udvist svag moral og dårlig dømmekraft, når det handler om at holde sig på måtten.

Selvfølgelig skal han som det naturligste i verden pænt takke en erhvervsmand, der kommer anstigende med et stort gavekort, men derefter sige, at det kan han desværre ikke tage imod.

Hvorfor i alverden sagde Løkke ikke bare nej tak?

Fordi han er bjergsom? Fordi han er naiv? Fordi han er korrupt?

Svaret, ja, det blæser i vinden - for vi kan ikke længere afvise nogle af de tre muligheder.

https://www.avise...80247.aspx

Oprettet af peter greersen d. 12-07-2019 14:40
#154

HER ER FIRE NEMME spørgsmål til dig, kære læser:

Har du nogensinde fået og taget imod en gave på mere end 10.000 kroner til en uges gratis sommerferie i Skagen i højsæsonen fra en mand, du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde deltaget i fem på hinanden følgende million-indsamlingsfester en dagsrejse fra dit hjem til din egen fond af en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde været inviteret til højbords hos værten til lukket fest på diskotek med Lars Hjortshøj og Peter AG på programmet af en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde ignoreret en sms med et nødråb, men reageret prompte, da samme nødråb blev tilføjet løftet om at samle penge ind fra en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

HVIS SVARET ER 'NEJ' til alle fire spørgsmål, så er du en helt almindelig dansker – ja, du er blandt de 5.778.569 danskere, der husker helt normalt. Hvis du derimod har svaret ’ja’ til alle fire spørgsmål, så er du den ene dansker, der mangler for at nå vores indbyggertal på 5.778.670:

Lars Løkke Rasmussen, landets statsminister.

Han fastholdt nemlig, da han på et samråd i november 2017 – efter gaven var indløst, efter indsamlingsfesten var afholdt, efter firmafesten var overstået, efter kontakten var etableret – at det var ”en mærkelig insinuering” at hævde, at ”jeg skulle kende kvotekonger.”

DET VAR SIMON KOLLERUP, socialdemokratisk fiskeriordfører, der er i Miljø- og Fødevareudvalget, formastede sig til at spørge Løkke – midt under skandalen, der viste, at kvotekongerne var blevet ’venligt’ behandlet af den efterfølgende fyrede fiskeriminister Esben Lunde Larsen – om, hvor godt statsministeren egentlig kendte de begunstigede kvotekonger.

Det spørgsmål, lød det vredt fra Løkke, var en fuldstændig ”upassende bemærkning”, ja, det var, forstod man fra statsministeren, både ”uværdigt” og ”ulækkert” at antyde, at han skulle kende de kvotekonger, som var blevet millionærer på grund af den førte politik.

WELL, WELL, WELL. Den mand, der havde afsendt nødråb med løfte om penge, givet statsministeren ferien i Skagen, samlet over en million kroner ind til Løkke-fonden, haft ham med til firmafest – altså hældt godt med smørrelse på ham – ja, han var såmænd John-Anker Hametner Larsen, en af de største kvotekonger.

Hametner, der også går under navnet ’kongen af Thyborøn’, er en af dem, der har ’købt sig’ til adgang hos statsminister. Det ved vi fra Ekstra Bladets afsløringer – for det var først, da der kom penge på bordet, at Løkke tog notits af de henvendelser, som kvotekongen sendte.

SÅ HVAD VED VI EGENTLIG NU?

Vi ved, at Løkke i den grad kendte den kvotekonge, han afviste at kende. Vi ved, at han har modtaget store gaver personligt og via sin fond fra den kvotekonge, han afviste at kende. Vi ved også, at i samme sekund, der kom penge på bordet, fattede statsministeren stor interesse.

Og, nå, ja, så ved vi i dag, at Løkke bruger den samme drejebog som altid, når det går galt med ’går den, så går den’-attituden – nemlig, at øv, det var ikke meningen, at det skulle opdages, men Venstres formand ved man altid, hvor man har, nemlig med nallerne nede i klejnekassen:

”Jeg skammer mig ikke over at kende folk fra Thyborøn.”

”Jeg kan godt se, at billedet, som det er tegnet op, kan se underligt ud.”

”Jeg står ved den måde, jeg lever mit liv på.”

Ikke noget med at lægge sig fladt ned og sige ’undskyld’ for skandalen, som har et skær af korruption over sig. Den ene forvaltningsekspert efter den anden har været umådeligt tæt på at sige det, som det er – nemlig at Løkke sammenblander sine private og statens interesser.

FOLKETINGET FORFØLGER selvsagt sagen intenst, men selv om flere ordførere kræver svar fra statsministeren om hans nære forholdt til kvotekongen, så afviser han med henvisning til Håndbog i Folketingsarbejdets tekst om, ”at spørgsmål om ministres privatliv bliver afvist.”

Løkke glemmer måske den lille, men afgørende tilføjelse, der kommer lige efter, nemlig ”med mindre spørgsmålet også indeholder vigtige elementer af offentlig interesse” – og, ja, det gør det naturligvis. Samfundet bør komme til bunds i en dybt, dybt betændt sag.

Og til sidst et tillægsspørgsmål til dig, kære læser, til de første fire i quizzen:

Har du nogensinde bedt offentlige kasser, som du bestemte over i din egenskab af amtsborgmester, sundhedsminister, partiformand eller formand for en miljøorganisation, som hjælper fattige, om at betale for dine smøger, fadbamser, franske hotdogs, luksus-underbukser, rejser på førsteklasser med meget mere?

Hvis svaret er ’nej’, er du en almindelig dansker. Hvis svaret derimod er ’ja’, så er Lars Løkke Rasmussen.


https://www.avise...81346.aspx

Oprettet af Hans d. 17-07-2019 10:11
#155

www.thai-dk.dk/uploads/1526mus.jpg

Redigeret af ADM d. 21-07-2019 15:28

Oprettet af Je suis Charlie d. 21-07-2019 15:27
#156

Går vi går en uhyggelig fremtid i møde :VI

www.thai-dk.dk/uploads/uhyggeligt.jpg

Oprettet af skipper d. 21-07-2019 22:42
#157

Jeg tror nu de fleste af os her inde på siden godt kan holde thailændere ud.
Så hvad med at fise et andet sted hen og lufte dine lumre meninger Charlie?

Oprettet af Je suis Charlie d. 25-07-2019 14:42
#158

Velkommen Til Dagens Danmark ((8((


www.thai-dk.dk/uploads/qwertyuiop.JPG


Oprettet af nej d. 31-07-2019 09:26
#159

En gang i mellem er det godt at blive mindet om, at vi kan mere, end vi tror. Det er 'supermenneskerne' i videoen et herligt eksempel på!

Med opløftende musik af et 'rat-pack' band med handicappede musikere fra hele verden bliver man skudt ind i en verden af ikke kun utrolige sportslige bedrifter, men også 'blot' fra hverdagens små gerninger - der pludselige virker store.

I videoen ser man paralympiske sportsfolk udføre vilde bedrifter som at hoppe højdespring på ét ben, lave 'skihop' i en kørestol, skyde med bue og pil uden arme og en bokser med Downs syndrom giver den gas i ringen.Oprettet af Je suis Charlie d. 11-08-2019 12:45
#160

En amerikansk mand er genforenet med sin familie efter årtier bag tremmer.
32 år, tre måneder og 14 dage.
Så lang tid har amerikaneren Andrew Leander Wilson brugt bag tremmer uden grund.
Men den 62-årige har slet ikke tid til at være vred, efter han onsdag blev løsladt fra fængslet i den amerikanske by Los Angeles.
- Det er spild af tid. Det er spild af tid at være vred, siger Andrew Leander Wilson.
Det var et hold jurastuderende fra Loyola Law School, der fik den uskyldige mand bragt for en domstol. Dommeren besluttede, at retssagen i 1984, der fik Andrew Wilson dømt for røveri og mord, var ført på et forkert grundlag. Blandt andet var der blevet tilbageholdt beviser.
- Jeg er bare glad for, at sandheden er fremme nu, siger den nu frie mand Andrew Leander Wilson.
Planen er nu, at han skal besøge sin 96-årige mor.

http://www.dr.dk/...d#!/00:00/

Oprettet af Je suis Charlie d. 18-08-2019 20:19
#161

This 78-year-old targets grey-haired men, in practising the world’s oldest profession.

At Seoul’s heart, next to the busy business district, is a street where sex is for sale by women old enough to be grandmothers. These so-called ‘Bacchus ladies’ – named after a popular energy drink – are the subject of an investigation by Channel NewsAsia’s Get Rea! documentary on South Korea’s elderly poor, which premieres on Jan 31.
http://bangkokjac...y-poverty/


Oprettet af Je suis Charlie d. 18-08-2019 20:19
#162

Kinesisk mand taber sin årsomsætning i vinden, men bliver heldigvis hjulpet af forbipasserende folk.

Læs mere her: www.dr.dk/nyheder...umlefingerOprettet af Je suis Charlie d. 18-08-2019 20:20
#163

More than 50,000 camels participate in the country's month-long annual King Abdulaziz camel festival with this year's prize money equivalent to US$31 million. — ReutersOprettet af pareden d. 25-08-2019 15:36
#164

Apropo bilbrande i Sverigstan & Danmark

www.thai-dk.dk/uploads/180816.jpg

Oprettet af peter greersen d. 03-09-2019 17:40
#165

Han spiser 36 æg hver morgen
For Pakistans største mand består morgenmaden også af 3½ kilo kød og fem liter mælk


Et vaskeægte kødbjerg er en passende betegnelse for Pakistans største og tungeste mand den 25-årige Arbab Khizer Hayat, der er 190 centimer høj og vejer imponerende 435 kilo. Men der skal altså også arbejdes benhårdt for at blive så stor. Hver eneste morgen spiser Hayat 36 æg, 3½ kilo kød, som han samtidigt skyller ned med fem liter mælk.

På daglig basis indtager Hayat mere end 10.000 kalorier om dagen. Man får næsten lyst til at sige: tak for kaffe.

Hayat bliver da også meget passende kaldt for Pakistans hulk. Et navn han lever fuldt ud op til på en video, hvor man ser ham i en tovtrækning med en stor traktor.

Vil være vægtløfter
Netop nu er Arbab Kzizer Hayats største drøm at blive professionel vægtløfter.

- Jeg vil meget gerne vinde mesterskaber i vægtløftning. Jeg er taknemmelig over, at Gud har givet mig min store krop. Og det er altså kun et spørgsmål om tid, før i får mig at se på verdens-arenaen i vægtløftning, siger Hayat, der bor i byen Mardan i Pakistan.

Den gigantiske mand forsikrer i øvrigt, at han ikke har nogle helse-problemer på grund af sin enorme vægt.

- Jeg har ingen sundhedsproblemer, og jeg har det helt fint med min vægt. Men jeg er nødt til at h olde mig i form og træne hver dag, hvis jeg en dag skal blive verdensmester som stærk mand.

Vil erobre hele verden
En anden stor drøm for Hayat er at blive en international kendt bryder i Word Wrestling Entertaiment. Og mon ikke amerikanerne kunne bruge en mand af den størrelse i ringen med nogle af verdens bedste brydere.

I sit lokalområde og i resten af Pakistan er Hayat dog allerede et stort navn. Flere hundrede pakistanere valfarter hver dag til hans hjem for at få taget selfies med Pakistans største mand.

- Jeg får masser af kærlighed og beundring fra folk her i Pakistan. Men det vil jeg ikke nøjes med. Jeg vil være en verdensstjerne, lyder det fra Hayat.


http://ekstrablad...en/6488904Redigeret af ADM d. 02-11-2019 16:03

Oprettet af peter greersen d. 03-09-2019 17:41
#166

Tør du besøge den? Populær tv-serie bliver til forlystelse
Universal Studios Hollywood har netop slået dørene op for en forlystelse baseret på den populære zombie-serie 'Walking Dead'. Og det er en vaskeægte gyser. Tag med på rundtur i videoen herunder
Hvis du har dårlige nerver, er den nye forlystelse i Universal Studios Hollywood muligvis ikke noget for dig. Men, hvis du er fan af tv-serien 'Walking Dead', er den helt sikkert.

Mandag den 4. juli blev dørene slået op for forlystelsen i Californien, USA, som er bygget op omkring det apokalyptiske univers, som serien foregår i.

Her kæmper den tidligere sheriff Rick Grimes og hans flok af andre overlevende for at klare sig i en verden fyldt med zombier og ondsindede mennesker.

http://ekstrablad...se/6173684

Oprettet af peter greersen d. 07-09-2019 18:00
#167

Sort mand har fået transplanteret penis fra hvid mand
Den 40-årige sorte mand har fået den tredje succesfulde tranplantation af en penis i verden - han skal dog nu have farve-korrigeret sin nye hvide penis med medicinsk tatovering

Han kan allerede få erektion((8((
Ifølge André Van der Merwe er patienen allerede i stand til at få erektion her godt en måned efter operationen. Men der vil gå yderligere seks måneder, før han have sex og selv urinere.

https://ekstrabla...nd/6680792

www.thai-dk.dk/uploads/23232362462795.jpg

Redigeret af ADM d. 07-09-2019 18:02

Oprettet af peter greersen d. 07-09-2019 18:01
#168

Han har verdens længste penis - tæt på en halv meter

Den 54-årige mexicanske Roberto ønsker ikke en penis-reducerende operation, så han kan dyrke sex. Han vil meget hellere være manden med den største penis i verden

www.thai-dk.dk/uploads/half-metre-memben.jpg


Hvad skal man egentlig med en halv meter lang penis, hvis man ikke kan dyrke sex med den. Men det er den 54-årige mexicaner Roberto Esquive Cabrera fuldstændigt lige glad med. Han ønsker på ingen måde at få opereret sin penis mindre, så han kan dyrke sex. Han vil meget hellere kendes som manden med den største penis i verden. Og her taler vi altså om en halv meter i slap tilstand.


læs mere her https://ekstrabla...er/6500080

Redigeret af ADM d. 24-05-2021 08:49

Oprettet af Je suis Charlie d. 14-09-2019 16:05
#169

Den 34-årige var så nervøs, at han ikke kunne holde mikrofonen, men ved 2:57 gjorde han noget, der forbavsede publikum!
Christopher Maloney fra Liverpool ved hvad det betyder at bekæmpe sin egen svaghed, og hvor svært det kan være… Den 34-årige har drømt om at optræde i et talentshow, men har altid manglet modet dertil. Da han skal til at optræde foran et publikum bliver han paralyseret af en frygt, man umuligt kan forestille sig (hvilket du kan se på optagelsen). Meget har ændret sig siden hans bedstefars død.

Christopher flyttede ind hos sin bedstemor efter hans elskede bedstefars død og den ældre dame gav ham modet til at vise verden sit talent. Og Christopher har virkelig en fantastisk stemme! Hør ham synge "The Rose" - en sang hans bedstefar elskede.

https://deldette....=film-filmOprettet af alenejensen d. 09-10-2019 10:21
#170
Voksne muslimske mænd, der gerne vil have sex med små piger har en helt særlig mulighed takket være en islamisk tradition blandt shia-muslimer – i hvert fald i Irak.

Det er blevet afsløret med skjult kamera af den britiske TV-station BBC.

Islam tillader ikke sex uden for ægteskab. Men det er en regel, der kan gøre sex uden for ægteskab ‘lovligt’.

Der er nemlig en tradition for ‘midlertidige ægteskaber”, eller ‘nydelses ægteskaber’ – de såkaldte mutah-ægteskaber. Det er en tradition, som først og fremmest forbindes med shia-islam, hvor det især er brugt, skriver religion.dk.

Og disse ‘midlertidige ægteskaber’ bruges til at få sex med helt små piger. Helt ned til 9 år.

Det blev afsløret af BBC’s skjulte kamera.

I udsendelsen ser man en irakisk mand henvende sig til en imam i Iraq.

Han vil gerne indgå et midlertidigt ægteskab med en forældreløs pige på 12 år.

Er det acceptabelt selv om hun er så ung, spørger han.


Og imamen svarer:

“Ja, hvis hun er ni år og derover, så er det overhovedet ikke noget problem.”

Og så tilføjer han: “I henhold til sharia er det ikke noget problem.”

Da BBC’s mand spørger om det ikke er at udnytte pigen, svarer imamen: “No way”.

Og han er ikke den eneste. BBC’s muldvarp opsøger i udsendelsen. Han henvender sig også til en anden islamisk lærd. Han bleiver spurgt om det er i orden at gifte sig midlertidig med en pige på 13 år, der er jomfru.

Ja, men vær forsigtig, så hun ikke mister sin mødom”, svarer den lærde muslim.

En imam i udsendelsen tilbyder at skaffe piger og få arrangeret det midlertidige ægteskab. Et midlertidigt ægteskab kan være helt ned til en enkelt time skriver Daily Mail.

Og imamernes hjælp er ikke gratis for de mænd, der vil have sex med små piger, fortæller udsendelsen.

Nogle piger bliver solgt så mange gange, at de ikke længere har tal på, hvor mange gange de er blevet gift.

I udsendelsen taler BBC også med nogle af de piger, der er blevet overladt til ældre mænd i midlertidige ægteskaber.

En fortæller, at imamen gav hende en indsprøjtning, så hun ikke blev gravid. En anden siger, at hun ikke længere har tal på hvor mange gange hun er blevet ‘gift’.

Pigerne er bange for, at de aldrig bliver gift, hvis det kommer frem, at de ikke er jomfruer. Derfor tør de heller ikke gå til politiet.

Hele denne praksis er forbudt i Iraq. Men 8 ud af 10 imamer, som BBC henvendte sig til var villige til at arrangere ‘nydelses ægteskaber’ med små mindreårige.

Og imamerne mener tilsyneladende, det er helt i orden, at give ældre mænd adgang til sex med små piger.

Når det bliver sagt direkte, at det er i overensstemmelse med sharia hænge det sandsynligvis sammen med beretningen om Profeten Mohammeds ægteskab med en mindreårig.

Ifølge islams hellige skrifter blev profeten Muhammed gift med Aisha, da hun var seks år. Og ægteskabet blev fuldbyrdet, da hun var 9 år. (se for eksempel religion.dk og islamstudier.dk)

Muhammed var ikke kun gift med Aisha. Han havde fire koner.

Derfor er flerkoneri tilladt i flere muslimske lande og generelt accepteret af rettro muslimer.

Derfor kan mænd benytte sig af ‘midlertidige nydelsesægteskaber’ selv om de allerede er gift. De må jo have flere koner.

Hvis man tror at barnebrude og flerkoneri kun finder sted i muslimske lande, så kan man godt tro om.

Der findes mange muslimske mænd med flere koner i Danmark og også barnebrude. Det kan man blandt andet læse om i rapporten fra Ligestillingsministeriet: “At være muslimsk kvinde i Danmark”.

BBC udsendelse kan ikke ses uden for UK. Men flere britiske aviser har skrevet indgående om udsendelsen blandt andre Daily Mail, hvor man kan se et lille klip af TV-udsendelsen

BBC skriver selv således om udsendelsen:

Working with an undercover reporter, BBC Arabic’s Nawal Al Maghafi investigates Shia clerics at some of Iraq’s holiest shrines. She uncovers the exploitation of vulnerable girls and young women, tricked into ‘pleasure marriage’ with the help of clerics. Some clerics are also making money from helping men who want sex with very young girls. Secret filming reveals a cleric conducting a ‘pleasure marriage’ with a girl he believes to be only 13. Undercover with the Clerics: Iraq’s Secret Sex Trade, sendt 4.10.2019

Oprettet af thai d. 27-10-2019 13:02
#171

Rubjerg Knude Fyr før flytning - Dronefilm Nordjylland
Efter 4,5 timer er flytningen af Rubjerg Knude Fyr slut, og fyret står nu 70 meter fra sin tidligere placering. Det oplyser Hjørring Kommune.

Det er den lokale murermester Kjeld Pedersen, som står i spidsen for flytningen af fyret. Det har vist sig at veje 700 ton – 240 ton mindre end man oprindeligt regnede med.

Derfor er hele processen også gået hurtigere end de ti timer, som man havde forventet.

Rubjerg Knude Fyr bliver efterfølgende støbt fast med en betonkanon.

Fyret skulle flyttes, fordi havets bølger årligt æder cirka to til fire meter af kysten foran fyret. Hvis ikke fyret blev flyttet, ville det styrte i havet i løbet af fem til ti år.

Eksperter vurderer, at fyret med sin nye placering længere ind i landet først vil være tæt på afgrunden igen om cirka 40 år.

Nordjyllands Politi forventede omkring 25.000 tilskuere i løbet af dagen, men omkring en time inden projektets afslutning havde kun 8000 lagt vejen forbi, skriver Nordjyske.

Rubjerg Knude Fyr ligger mellem Lønstrup og Løkken i Nordjylland.

Da fyret blev bygget i 1899, lå det over 200 meter inde i landet. Fyret blev slukket i 1968, da sandet lå så højt, at det til tider var umuligt at se fyrets lys fra havet.

Ifølge turisme- og oplevelsesforsker Peter Kvistgaard fra Aalborg Universitet kunne flytningen næsten være taget fra en drejebog til et tv-drama.

»Det har alle ingredienserne, der skal til for at skabe stemning og spænding,« siger Peter Kvistgaard.

Det skyldes tre faktorer, påpeger han: den spektakulære natur, dramaet om hvorvidt fyret overlever flytningen og så persongalleriet bag flytningen.

»Naturen derude er spektakulær. Og når man vælge at lægge et ekstra lag på det i forvejen spektakulære med at flytte et fyr, som af mange opfattes som noget af det mest stationære og urokkelige i verden og pålidelige, så sker der noget,« siger han.

Folks interesse og sympati for fyret bliver ifølge Peter Kvistgaard kun større af, at det er en lokal murermester, der står i spidsen for projektet.

Der er på finansloven for 2019 afsat fem millioner kroner til flytningen.

kilde: https://www.berli...r-45-timerRedigeret af thai d. 27-10-2019 13:40

Oprettet af Je suis Charlie d. 02-11-2019 16:04
#172


Lægerne på et hospital i den nordindiske region Punjabi taler sikkert stadig om en særlig operation i fredags.
Patienten var nemlig en 42-årig politimand, der måtte have fjernet efterladenskaberne af sin hobby.
- Jeg plejede at have en voldsom trang til at sluge knivene en ad gangen med vand, forklarer patienten, der efter omstændighederne har det godt.

Læs mere her: www.dr.dk/nyheder...e-40-knive

Oprettet af Je suis Charlie d. 02-11-2019 16:04
#173

For fræk til Australien:


Visse forargelsesfetichistiske australiere, som må gå i meget små sko og alt for stramt undertøj, har klaget over en lingerireklame fra firmaet Bra N Things, som blev vist i en af kædens butikker, så - gys - børn og unge uforvarende kunne se den.

Klagerne har så resulteret i, at Bra N Thnigs har efter trukket videoentilbage, efter reklamenævnet down under, Australian Advertising Standards Bureau, gik ind i sagen.
http://ekstrablad...no/6266406


Oprettet af Je suis Charlie d. 02-11-2019 16:05
#174

Asylansøgere og migranter fra især Afrika er strømmet ind i Frankrig fra Italien. Mange af dem vil videre til Calais i Nordfrankrig, hvor de vil prøve at komme illegalt ind i Storbritannien.

En del af dem slår sig ned i Paris. Det giver store problemer.

En del har opholdt sig under Metroens broer andre ligger på gaden. Et af stederne er omkring Metrostationen Stalingrad i det nordlige Paris ikke langt fra Montmatre.

Paris er ligesom store del af det øvrige Europa under hastig forandring:


Oprettet af Je suis Charlie d. 02-11-2019 16:05
#175

Meet the world's tiniest baby Emilia Grabarczyk , was born weighing just 229 grams
When she was born her entire foot was the size of a fingernail and she weighed no more than a bell pepper.
Nine months later, the world's smallest baby Emilia Grabarczyk has defied expectations and continues to make giant leaps.
Born in the Witten, west Germany, measuring just 22 centimetres and weighing a mere eight ounces, it was feared she would not survive.
But the girl, labelled 'the little fighter' by doctors treating her, astonished everyone and is thriving.

She now weighs in at 7lb 2oz - a healthy weight for a newborn.
Local reports say it makes her the lightest premature baby in the world to survive.
The previous record is thought to be held by Rumaisa Rahman, who was born in the Loyola University Medical Centre in of Chicago when her mother was 25 weeks pregnant. At birth, she was eight inches tall and weighed 8.6 ounces.

Dr Bahman Gharavi, head of children and youth clinic at St Mary's hospital in Germany, said Emilia's survival was miraculous.
He said the joint effort of paediatricians, gynaecologists and paediatric surgeons - as well as Emilia - had made it possible.
'Even children with a birth weight of 14 ounces rarely survive. We have to thank Emilia as well for her own survival,' he said.
'She is a little fighter.
'For more than six months, it was unclear whether she would survive. Only in recent weeks she is getting more robust.'

At the beginning of the 26th week of pregnancy Prof Dr Sven Schiermeier, chief physician of obstetrics, decided together with the parents to deliver the baby by Caesarean section.
He said that otherwise Emilia would have died in the womb as there was a problem with the placenta meaning she was not getting the nutrition needed to survive.
Usually, a foetus in the 26th week of pregnancy would have weighed around 21 ounces but the problem meant Emilia was well underweight.
Parents Lukas and Sabine Grabarczyk said there was no question as to whether they would give the child a chance even if the odds for survival were low.
But naturally, her early arrival and low birth weight was followed by a period of uncertainty.
Dr Gharavi explained complications including an increased risk of hyperactivity and learning difficulties.
Yet luckily for the girl, there are no signs of serious disability.
Emilia was initially fed with a tiny tube and nurses would use a cotton bud soaked in sugar water to soothe her and relieve pains.
The tiny tot even survived an abdominal surgery at a weight of just 12 ounces.
Proud mother Mrs Grabarczyk said: 'There were many difficult days and many tears, but she clearly wanted to survive.'Blog : http://bigbangwne...gspot.com/

Oprettet af Je suis Charlie d. 02-11-2019 16:06
#176

Venligboerne har igen fået vind til sejlene, med dette foto får de også Micky Mouse forbudt.

www.thai-dk.dk/uploads/fet1qas.jpg

Redigeret af ADM d. 02-11-2019 16:08

Oprettet af peter greersen d. 03-11-2019 15:37
#177

Mand får pisk på grund af utroskabslov, han selv har skrevet

For nogle år siden sad en indonesisk mand ved navn Mukhlis og var med til at skrive en streng islamisk lovgivning, som siden blev indført i Aceh-provinsen i Indonesien.

Torsdag mærkede han så på egen krop konsekvenserne af den lov.

Her blev han ført op på en form for scene i provinsen Acehs hovedstad og fik 28 hårde stokkeslag henover ryggen foran en forsamling, hvor nogen sågar lystigt filmede seancen.

læs mere her: https://www.bt.dk...ar-skrevetOprettet af skipper d. 03-11-2019 16:05
#178

Ja, og hvad med alle os andre der skal betale for et rap i rumpen((1((

Oprettet af up2you d. 04-11-2019 05:05
#179

skipper skrev:
Ja, og hvad med alle os andre der skal betale for et rap i rumpen((1((


Haha', Det fik jeg helt gratis da jeg var dreng. Gik på katolsk skole hvor nonner underviste. De sparede ikke på uddeling af smæk med spanskrøret.

De nød det. Av for helvede hvor gjorde det ondt. Nonnerne var så udspekulerede, at de tilrettelagde afstraffelsen på rektors kontor, midt i en af vores gymnastik timer. Der havde vi nemlig kun korte og meget tynde gymnastikbukser på.

I dag skulle man vel betale en formue for sådan en tur.! ((114((

Redigeret af up2you d. 04-11-2019 05:08

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:36
#180

Muslimer har indtaget en park i Malmø – skatteyderne betaler

Det er Malmø, den tredjestørste by i Sverige. Men man føler sig hensat til et muslimsk land, når man ser denne video.

Den er fra en park i Malmø.

Tusindvis af muslimske mænd er forsamlet for at fejre den muslimske højtid Eid, som blev indledt mandag. Det er under Eid, at mange muslimer tager på pilgrimsrejse til Mekka. (Fria Tider, 13.9)

Mændene bøjer sig for at vise underkastelse, mens de råber “Allahu Akbar”.

Bønnen ledes af det skattefinansierede Islamiska förbundet, skriver avisen.
https://denkortea...dette-syn/


Redigeret af ADM d. 01-12-2019 17:40

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:38
#181

'Min kone er så smuk'

www.thai-dk.dk/uploads/guinness-world-records-day-2016.jpg

Til sammen er parret 181,41 centimeter høje. Hver for sig måler gommen Paulo 90,28 centimeter, mens hans kone Katyucia måler 91,13 centimeter.

Parret er fra Brasilien og har slået verdensrekord som det mindste brudepar nogensinde. Det skriver Guinness World Records i anledningen af, at det netop har været 'verdensrekorddag'.https://ekstrabla...uk/6419021Redigeret af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:39

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:40
#182

Islamiske råb gjalder, mens tusindvis af muslimer går i kæmpe optog gennem København

Det er Nørrebro i København. En bydel, hvor indvandrere med muslimsk baggrund udgør en stærkt voksende andel. Et område hvor danskere og myndighedspersoner kan have svært ved at færdes.

I går kunne man se en ny stor magtdemonstration. Shia-muslimer i det årlige optog gennem Nørrebro.
https://denkortea...kobenhavn/
Nu kan man se muslimske mænd med nøgen overkrop gå i optog gennem København for at fejre Martyrernes Dag – med politi-eskortePolitiet havde ressourcer til at være der
Så nu kan vi opleve et Ashura-optog gå igennem Københavns gader og fejre martyren. Som man kan se på optagelserne var det med politi-eskorte.

http://denkorteav...-norrebro/

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:41
#183

Ti skibscontainere har vist sig at indeholde mere end stilladser og tebreve.

Toldvæsnet i New Zealand har gjort et opsigtvækkende fund af 176 kilo amfetamin, som en 20-årig mand fra Hong Kong er sigtet for at stå bag.

Læs hele artiklen her: http://www.dr.dk/...ner-kronerOprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:42
#184

Velkommen til Filippinerne

Residents in a district of Manila incorporate the grim death toll of their president's war on drugs in their Halloween decor


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:42
#185

Vermin Supreme har stillet op til alle præsidentvalg siden 1992 - og stiller op med aparte valgløfter.

Læs mere her: www.dr.dk/nyheder...eheste-tilOprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:43
#186

THIS IS HOW TO PUMP GAS WHEN YOU HAVE NO HANDS. THIS GIRL IS AMAZING:TUPOprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:44
#187

Rolls-Royce går nye veje
Den høje Rolls-Royce Cullinan SUV bygger på platform-en for den næste Phantom og ventes på gaden i 2018.

http://jyllands-p...-nye-veje/


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:45
#188

26 tonnes of cocaine offloaded in Florida

The US Coast Guard unloads US$715 million worth of cocaine at Port Everglades, Florida, the result of a major international drug seizing operation. —www.thai-dk.dk/uploads/5A9A26405DD0450BAE6CE1CE23173891.jpg

Redigeret af ADM d. 01-12-2019 17:43

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-11-2019 12:46
#189

12 ton kokain med en anslået værdi på 360 millioner dollar er blevet fundet gemt på fire landbrug i Colombia

Læs historien her:https://www.dr.dk...i-colombiaOprettet af Je suis Charlie d. 12-11-2019 09:40
#190

Tyrkiets præsident Erdogan er begyndt at sende IS-krigere tilbage til Europa.

Her kan man få et indtryk af hvem, de er.

Den amerikanske TV-station har besøgt den store Al-Hol lejer i det nordøstlige Syrien. Her lever omkring 70.000 tilhængere af Islamisk Stat. Især kvinder og børn.

En enkelt mumler at hun fortryder. Men de fleste er fanatiske tilhængere af Islamisk Stat.

Også nogle af børnene. En af drengene opfordrer os til at angre vores synde. Og siger så:

“Vi vil dræber jer, slagte jer. Vi vil slagte jer”.Oprettet af Je suis Charlie d. 21-11-2019 14:58
#191

Støjberg svinet til i grov sang: 'Jeg har hørt den hele dagen i min ministerbil'
'Fuck Inger, fuck Inger, fuck Inger', lyder det i sangen, som integrationsministeren synes er '#### fed'

http://ekstrablad...il/6436246


Selvom man har et seriøst job som Danmarks udlændinge- og integrationsminister, kan man sagtens have selvironien i top.:TUP :TUP :TUP


Redigeret af Je suis Charlie d. 21-11-2019 14:59

Oprettet af elmet d. 29-11-2019 08:16
#192

Muslimer søger julehjælp
Flere og flere muslimske familier søger julehjælp hos kristne organisationer, og det skaber nu voldsom debat.


Redigeret af elmet d. 29-11-2019 08:18

Oprettet af Je suis Charlie d. 01-12-2019 17:32
#193

Cape Town – mangel på vand kan føre til konflikter, krige, hungersnød og flere flygtninge!

https://denkortea...lygtninge/


Oprettet af Je suis Charlie d. 01-12-2019 17:33
#194

Myrdede for en smøg: Her er Danmarks mest eftersøgte mænd

www.thai-dk.dk/uploads/11efterlyste.jpg

https://www.bt.dk...egte-maend

Redigeret af ADM d. 01-12-2019 17:37

Oprettet af Je suis Charlie d. 01-12-2019 17:34
#195

En storfamilie på 62 er flyttet ind på et asylcenter – den danske leder ønsker, at de får endnu flere klanmedlemmerMange danskere troede ikke, at en familie kunne blive større, da de hørte om en asylansøger fra Syrien. Han havde tre koner og 20 børn i Syrien og flere af dem var på vej til Danmark.

Men nu er rekorden slået.

På asylcentret i Vesløs i Nordjylland bor en storfamilie, bestående af 62 personer. Familieklanen er ifølge Tv MidtVest statsløse asylansøgere fra Kuwait.

Nu er de kommet til Danmark hvor de håber på, at hele den store familie kan blive forsørget af de danske skatteborgere.


”Familien har SÅ tætte bånd, at de har svært ved at undvære hinanden,” fortæller en nærmest rørt studievært.

Seerne møder den velnærede familie, netop som de skal til at spise sig et stort måltid på danskernes regning.

Abdulaziz Alinezi er en af klanen overhoveder. Hans del af familien tæller 30 personer.

Han fortæller stolt filmholdet om sine familierelation, mens han peger på flere af kvinderne. De er alle klædt i sort fra top til tå med sort tørklæde bundet stramt om hovedet.

”Det er min søsters datter og det er min datter Hannah. Det er også min søsters datter og det er min søster. Denne mand er gift med min søster og det her er – øhh - min vens kone. Jeg føler mig meget heldig. Hele min familie er samlet her på centret,” griner klanlederen, som ser meget tilfreds ud.

Man må sige det forekommer lidt pudsigt, at Abdulaziz Alinezis vens kone rumsterer rundt i køkkenet sammen med den øvrige familie. Han bliver da også lidt usikker og klør sig i øret, da han skal præsentere vennens kone.

Arabiske mænd har ofte mere end én kone. Det fik danskerne at se, da Esbjerg Kommune fortalte historien om den syrisk mand, der har tre koner og 20 børn.

læs mere her: https://denkortea...sylcenter/

Redigeret af ADM d. 24-05-2021 08:51

Oprettet af Je suis Charlie d. 01-12-2019 17:35
#196

Dansk irakkriger: Jeg er bestemt ingen trussel for Danmark - DR2 Morgen

I dag er 32-årige Martin i retten for at få sit pas tilbage. Politiet har inddraget det, efter at han har været i Mellemøsten for at kæmpe mod Islamisk Stat.

Læs historien her:http://www.dr.dk/...el-danmark

Oprettet af skipper d. 03-12-2019 15:36
#197

Der er noget der er rivende galt her.
Hvorfor må araberne have flere koner end os, uden at blive straffet.

De boller til højre og venstre og betaler ikke børnepenge eller hustrubidrag, den tørrer de af på os andre.

Nu ved jeg godt at det er grimt at være misundelig, men jeg mener at hvis man har 20 børn, og 80 børnebørn, muslimske, jødiske eller andet.

Så må man altså kunne forsørge dem selv, ellers er det fem kolde tæer i røven og hjem og vogte geder igen, det har de trods alt gjort i tusind år.
Så mon ikke de klarer tusind år til uden de danske skatteborgere//5//

Redigeret af skipper d. 03-12-2019 15:42

Oprettet af Je suis Charlie d. 08-12-2019 11:12
#198

Prinsesse er forsvundet: Mystisk video skaber frygt for hendes skæbne

En arabisk prinsesse er sporløst forsvundet efter at have udgivet en mystisk video, som hun angiveligt har bedt sin amerikanske advokat offentliggøre, hvis der skulle ske hende noget.

Den 33-årige Sheikha Latifa er prinsesse fra Dubai, men nu er hun som sunket i jorden i Goa i Indien. Prinsessens forsvinden kommer umiddelbart efter, at hun har optaget en video, hvor hun fortæller, at hendes liv kan være i fare.

»Hvis I ser denne video, er det ikke godt. Enten er jeg død, eller også er jeg i en meget,meget dårlig situation,« siger hun blandt andet.

https://www.bt.dk...es-skaebne


Oprettet af Je suis Charlie d. 08-12-2019 11:13
#199

The Permanent Court of Arbitration in Hague ruled that China has no historic claim of the South China Sea. What exactly does this mean?Oprettet af Je suis Charlie d. 08-12-2019 11:14
#200

Bydelen Brixton i London har brug for mere tryghed og mere synligt politi.

Derfor har Michael Smith, som er direktør for Brixton Business Improvement District, iværksat et projekt, der skal gøre området mere sikkert for de forretningsdrivende. Han indsamler penge fra alle butikkerne i området, som så betaler for, at bydelen kan få en ekstra politimand i gadebilledet.

Det koster omkring 550.000 kroner om året – men så smider politiet selv en ekstra mand oveni. I øjeblikket er 348 politifolk alene i London betalt på denne måde, og man forventer en stor stigning i antallet det kommende år.

http://www.dr.dk/...atis-oveni


Oprettet af Je suis Charlie d. 23-12-2019 14:24
#201

Dette er den største model train i verden. Det er en smuk Modeljernbane, kaldet Miniatur Wunderland i Hamborg, Tyskland. Der findes flere oplysninger og fotos om verden af jernbanen, og tog på http://www.pilent...


Oprettet af Je suis Charlie d. 05-01-2020 11:38
#202

mandlige muslimer er ikke jorders bedste, slet ikke over for deres egne kvinder børn :o

Thousands of Rohingya girls continue to face sexual exploitation, forced marriage and trafficking in refugee camps.

http://bangkokjac...gya-trade/Oprettet af Je suis Charlie d. 05-01-2020 11:39
#203

Inger Støjberg definerer god integration på 25 sekunder - DR Nyheder
Læs historien her: http://www.dr.dk/...5-sekunder

Oprettet af Je suis Charlie d. 05-01-2020 11:40
#204

An artist spent 20 years in the Arctic... and what he reveals inside this cave is incredible.

Tim Linhart was an ice sculptor in Colorado. One day he carved an upright string bass from ice and was astonished at the beautiful sound it made. Now he is the founder of Ice Music, based in Swedish.Oprettet af Je suis Charlie d. 12-01-2020 15:47
#205

Fremtidens tv kan rulles sammen
De store fladskærmsproducenter har fremvist prototyper, som tyder på, at tv snart ser helt anderledes ud
Fremtidens TV-apparater skal måske bygges op af moduler eller kan rulles sammen, når man ikke kigger på dem. Og så bliver billedopløsningen mange gange højere, end den ellers ret høje opløsning, som skærmene har i dag.

De forskellige bud på fremtidens TV-apparater kan man se på de prototyper, som i disse dage bliver fremvist på verdens største messe for forbrugerteknologi, CES, der holdes i Las Vegas.

Hos koreanske Samsung, der står bag det mest solgte tv-mærke på verdensplan, er årets nyhed et kæmpe tv på 146 tommer, som er bygget op af flere mindre fladskærme.

- Det er et modulært opbygget tv. Lige nu er der dog kun tale om en prototype. Vi ved ikke, hvornår den eventuelt kommer på markedet, men det bliver ikke i år, siger Claus Holm, der er dansk landechef for Samsung.

https://ekstrabla...en/6990615

Oprettet af Elmer55 d. 07-02-2020 10:40
#206

Hun har 21 børn: Nu er nummer 22 på vej
Sue Radford er gravid i syvende måned og skal føde barn nr. 22 om ni uger


læs mere her https://ekstrabla...ej/7991651
Oprettet af thai d. 14-02-2020 19:37
#207

104-årig amerikaner overrasket med tusindvis af valentinskort
Bill White ville gerne have hilsner på valentinsdag - han fik 140.000.


Det amerikanske postvæsen har traditionen tro haft travlt op til 14. februar. For i USA fejres dagen i dag - valentinsdag - med at sende kort til dem, man holder af.

Men i byen Stockton i delstaten Californien har postbudene haft ekstraordinært travlt de seneste uger. For den pensionerede major Bill White har modtaget ikke mindre end 140.000 valentinsdagshilsner fra hele landet.

- Som lyn fra en klar himmel brød helvede løs, siger 104-årige Bill White til CBS News om oplevelsen.

Bill White ønskede sig valentinsdagskort til sin mindehylde, der allerede tæller medaljer, han er blevet tildelt under Anden Verdenskrig. Det ønske ville hans datter, Mary White, gerne hjælpe med at opfylde, så hun skrev opslag på de sociale medier under titlen 'Operation Valentine'.

- Da min far er 104 år gammel, håbede vi på 104 hilsner. Det ville være fedt, siger Mary White til CBS News.

Men missionen lykkedes over al forventning, for ved seneste optælling var der kommet ikke mindre end 140.000 kort, breve og gaver til Bill White.

kilde:https://www.dr.dk...entinskortRedigeret af thai d. 14-02-2020 19:39

Oprettet af Je suis Charlie d. 01-03-2020 09:00
#208

Erdogan sender tusindvis af migranter mod Europa, nu er der kampe ved den græske grænse – DF kræver aktivering af “nødbremsen”

Det her kan blive rigtigt alvorligt, og der skal handles nu.

Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis gruppeformand og retsordfører, Peter Skaarup, efter en udmelding lørdag fra den tyrkiske præsident, Recept Erdogan.

”Hvad gjorde vi i går? Vi åbnede dørene!”, sagde Erdogan i dag lørdag til det tyrkiske parlament, skriver det arabiske medie Al Jazeera.

De døre, den tyrkiske præsident, havde åbnet, var flygtningedørene til Europa.

Mange tusinde er allerede på vej

I forbindelse med sin udmelding i Tyrkiske parlament oplyste Erdogan, at siden i går fredag havde 18.000 samlet sig ved de tyrkiske grænser mod Europa.

Han tilføjede, at antallet i dag lørdag ville nærme sig de 30.000.

https://denkortea...edbremsen/

Busser fyldt med arabiske mænd bliver kørte til den græske grænse: ‘Vores mål er Europa’


Oprettet af Je suis Charlie d. 05-03-2020 10:29
#209

Møde i det tyrkiske parlament endte i går i et kæmpe slagsmål – Erdogan blev kaldt uhæderlig, forræderisk, uværdig

I går onsdag blev det tyrkiske parlament omdannet til en regulær slagmark som kulmination på en ophidset debat om nogle udtalelser, lederen af Det Republikanske Folkeparti (CHP), Engin Ozkoc, havde fremsat om præsident Recep Erdogan.

Det skriver det arabiske medie Al Jazeera.


Oprettet af Je suis Charlie d. 05-03-2020 16:13
#210

Hun har skapt norsk samtidshistorie. Jeanette er modig. Hennes skarpe og klare tanker har gang på gang i nyere norsk historie vakt oppsikt. Nå kan du selv høre og se henne forklare hvorfor integrering av muslimer generelt har havarert.


Oprettet af Je suis Charlie d. 05-03-2020 16:14
#211

Krybskytter brød i nat ind i Thoiry Zoo uden for Paris, skød og dræbte det 4-årige hvide næsehorn Vince og stjal et af hornene.

Dyrepasserne i Thoiry Zoo 50 kilometer vest for Paris blev mødt af et forfærdeligt syn i morges.
De fandt det fire år gamle hvide næsehorn Vince dræbt af tre skud i hovedet og uden sit største horn, der menes at være savet af med en motorsav.
Ifølge franske myndigheder er det første gang, at et næsehorn i fangeskab er blevet dræbt.

læs mere her: http://www.dr.dk/...fransk-zooOprettet af thai d. 08-03-2020 16:17
#212

Den frygtede coronavirus fortsætter med at sprede sig. Mere end 3.500 personer har mistet livet til sygdommen, mens over 106.000 meldes smittet på verdensplan. 35 har fået konstateret covid-19 i Danmark.


Redigeret af thai d. 08-03-2020 16:18

Oprettet af peter greersen d. 16-03-2020 14:16
#213

Her hamstrer de ikke toiletpapir: Vanvittige køer i Amsterdam
Der har været fart på blandt borgerne i Amsterdam, som ville være sikre på at få dækket hashforbruget i den kommende tid
Der er nu lukket og slukket for den legale hashforretning i Holland.

Regeringen i tulipanernes eget land har nemlig besluttet, at der fra søndag og frem til 6. april skal være lukket i alle forretninger, restauranter, barer, caféer, fitnesscentre, saunaer, sexklubber samt de populære coffeeshops.

Derfor var der også mange borgere i den hollandske hovedstad, Amsterdam, der fik rigtig travlt med at komme ned og stille sig i kø for at være sikre på at score noget hash, inden det var slut med at købe det legalt.

kilde:[url] https://ekstrabla...9990[/url]

Redigeret af peter greersen d. 16-03-2020 14:19

Oprettet af Je suis Charlie d. 09-04-2020 09:47
#214

Den danske befolkning bliver mere muslimsk – men det bliver der stort set ikke talt om


Oprettet af Je suis Charlie d. 09-04-2020 09:49
#215

https://www.dr.dk...ntegration

Elever fra muslimsk friskole: Her er vores bud på god integration


Oprettet af Je suis Charlie d. 09-04-2020 09:50
#216

b]Nu er det slut med køer og kassedamer i supermarkedet
Amazon lancerer et nyt fysisk supermarked, hvor du hverken skal stå i kø eller checke ud[/b]

https://ekstrabla...et/6439843Oprettet af Je suis Charlie d. 09-04-2020 09:51
#217

Verdens største luftfartøj styrtede under prøveflyvning - DR Nyheder

Ingen personer kom noget til, da verdens største luftfartøj styrtede ned under en prøveflyvning i England.

læs mere her: https://www.dr.dk...veflyvning
Oprettet af Je suis Charlie d. 09-04-2020 09:52
#218verdens længste hængebro for fodgængere

Den måler 458 meter og flugter med Harzens største dæmning i nærheden af byen Oberharz am Brocken.
Broen bliver kaldt "Titan-RT" og er 91 meter høj, hvilket gav anledning til elastikspring på åbningsdagen.

Læs mere her: www.dr.dk/nyheder...rdboegerne

Oprettet af Je suis Charlie d. 09-04-2020 09:54
#219

Halvt menneske halvt dyr: Overtroiske mennesker frygter nyfødt lam
Det dødfødte lam ligner et monster og skaber frygt blandt overtroiske mennesker i Sydafrika - en dyrlæge og ekspert forsikrer dog, at det er et ganske almindelig lam, der er deformt på grund af en virus

https://ekstrabla...am/6718880

www.thai-dk.dk/uploads/doedfoedt-lam-sydafrika-.jpg

Redigeret af ADM d. 29-05-2020 09:17

Oprettet af egon d. 24-04-2020 18:16
#220

Har ikke en pind at gøre med Thailand - indrømmet, men se bare hvad 10 centimeter også kan bruges til - Det er ikke størrelsen det kommer an på
Oprettet af masa d. 03-05-2020 11:31
#221

er det fremtiden spis bag plexiglas, i Italien prøver det det af på restauranterne

Oprettet af peter greersen d. 04-05-2020 13:06
#222

Drabssigtet mand får 215.000 kroner af staten: Regeringen har kendt til problemet i månedsvis

Loven skal ændres, så man ikke får hjemrejsepenge af den danske stat, hvis man begår alvorlig kriminalitet.

Sådan sagde udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) lørdag til B.T., efter en hjemsendt syrisk mand står til at få udbetalt i alt 215.000 kroner af staten, selv om han er sigtet for at slå sin kone og søn ihjel. Men nu viser det sig, at det faktisk ikke er nyt for regeringen.

Den har nemlig kendt til problemet, lige siden B.T. tilbage i november beskrev, hvordan en udvist og dømt syrisk asylansøger modtog repatriering – en støtteordning, der giver penge til udlændinge, som vælger at flytte permanent tilbage til deres hjemland.

Det fortæller udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye.

læs mere her: [url] https://www.bt.dk...et-i[/url]
.
.
.
.
.


Asylansøger overfaldt to 14-årige drenge: Rejste hjem til Syrien med statsstøtte, før retssagen begyndte

En syrisk asylansøger er blevet udvist af Danmark og dømt til tre måneders fængsel for et voldeligt overfald på to 14-årige drenge.

Han har dog ikke modtaget sin straf. For to måneder inden rettens afgørelse i oktober rejste han frivilligt hjem til Syrien. Med økonomisk støtte fra staten.

»Det er en grotesk og uforståelig situation,« siger Karina, der er mor til en af drengene, som manden overfaldt en aften i marts.

læs mere her: https://www.bt.dk...atsstoetteOprettet af harry eker d. 07-05-2020 13:39
#223

Forgotten Amazon tribes fight against the virus

ndigenous groups from nine countries in the Amazon called for donations to help protect 3 million rainforest inhabitants who are vulnerable to the spread of the novel coronavirus.


Oprettet af skipper d. 07-05-2020 21:03
#224

Du overgår dig selv Harry((5))

Oprettet af harry eker d. 08-05-2020 08:14
#225

skipper skrev:
Du overgår dig selv Harry((5))


Tak Skipper. husk det er fredag i dag ((11((


www.thai-dk.dk/uploads/mm9668.jpg

Redigeret af harry eker d. 08-05-2020 08:15

Oprettet af skipper d. 09-05-2020 19:31
#226

Øh ligner det ikke et af Lars Løkkes gamle ølkrus?((6))

Oprettet af Je suis Charlie d. 11-05-2020 10:16
#227

er det sandheden om de fremmede og deres religion, er det virke blevet sådan i vores dejlige Danmark


www.thai-dk.dk/uploads/3322372ko.jpg

Oprettet af peter greersen d. 11-05-2020 10:20
#228

Je suis Charlie skrev:
er det sandheden om de fremmede og deres religion, er det virke blevet sådan i vores dejlige Danmark


www.thai-dk.dk/uploads/3322372ko.jpghe he, det skal nok være sandt, her komme der lidt mere Propaganda
Oprettet af skipper d. 11-05-2020 11:36
#229

Hvad har Salafister og medister tilfælles?

Oprettet af skipper d. 11-05-2020 14:04
#230

Uanset hvad, så vil jeg gerne leve i fred og se mine børn få børnebørn osv. og meget gerne uden alle de gale mennesker der går rundt og sætter lus i skindpelsen på hinanden.

Og slår hinandens koner og børn ihjel.

Homo Sapiens er nok den mest farlige art der har befolket jorden nogensinde, men jeg er sikker på at den dag vi har udryddet os selv, så vil livet fortsætte i al evighed til alle spor af os er forsvundet.

Og det har vi fortjent, ikke os allesammen, men den lille del af os der ikke kunne beherske vort instinkt for at altid at skulle udnytte jordens resurser til egen vinding.

Skide være med hvilken religion folk har, det er ikke det der bestemmer vore liv.

Se jer omkring, I farer rundt og spiller langhårede og knokler for at få til dagen og vejen, ellers får I ingen løn.

I er slaver, godt nok moderne slaver, men ikke meget friere end de gamle var.

Jeg har arbejdet som maskinmontør i de gamle øststater, og jeg kunne høre hvordan de savnede det gamle kommuniststyre hvor alle havde arbejde.

Godt nok til en lavere løn end os, men de havde alle arbejde, de var også slaver.

Jeg kan huske der var nogle unge mennesker der en gang brugte slagordet "Sorte og hvide mod de rige"

Og det var måske ikke så tosset endda, når man tænker efter((6))

Oprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:06
#231

58-årig snydt så vandet driver på Facebook: Offer for grotesk fupnummer man bare IKKE må hoppe på


En 58-årig mand fra Odsherred Kommune anmeldte onsdag formiddag til Midt- og Vestsjællands Politi, at han højst sandsynligligt var blevet bedraget via Facebook.

I løbet af sommeren og efteråret har manden kommunikeret via Facebook med en mand, der udgav sig for at være Frankrigs finansminister. Den falske finansminister har tilbudt den 58-årige et lån på op til 1 million kroner til en rente på 2 procent, et regulært fupnummer, som den 58-årige dansker i første omgang hoppede i med begge ben.

For nærmere detaljer om lånet overførte den 58-årige 3.500 kroner til manden, der senere krævede - og fik - yderligere 10.000 kroner til betaling for en forsikring, så långiveren kunne være sikker på at få sine penge igen.

Den 58-årige fik nu mistanke om, at noget var galt, og ved politiets nærmere undersøgelse af korrespondancen bar det tydeligt præg af, at den var oversat fra et fremmedsprog til dansk gennem et program som Google Translate.

Det viste sig samtidig, at den "franske finansminister" formentlig reelt opholdt sig i Burkina Faso, og derfor måtte politiet meddele den 58-årige, at mulighederne for at hjælpe og indlede en strafferetlig sag mod ham var umulig. Manden må derfor vinke farvel til den 13.500 kroner han nåede at sende, oplyser politiet.


http://lokalavise...29595/1265

Oprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:07
#232

må jeg ikke nok blive dommer , de har det meget sjovere((6))Oprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:07
#233

((11((www.thai-dk.dk/uploads/1qasmus3.jpg((11((

Oprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:09
#234

Mark Zuckerberg og syv andre ejer ligeså meget som halvdelen af jordens befolkning

Facebook-stifteren Mark Zuckerberg og yderligere syv velhavende mænd ejer sammenlagt lige så mange værdier, som de 3,6 milliarder mennesker, der udgør den fattigste halvdel af Verdens befolkning.
Det skriver Oxfam i en pressemeddelelse.

- I disse år bliver almindelige mennesker over hele kloden ladt i stikken: Deres løn stagnerer, samtidig med at direktørerne rutinemæssigt hiver millionbonusser hjem. De offentlige udgifter til skoler og sundhed beskæres, mens de multinationale selskaber og en gruppe superrige enkeltpersoner sender deres formuer i skattely. Det hænger simpelthen ikke sammen, udtaler Lars Koch, international chef i Oxfam IBIS, i pressemeddelelsen

Læs mere her:https://www.dr.dk...-af-kloden


Oprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:10
#235

Når bankernes checksamarbejde ophører på fredag, er det sidste gang, du kan få indløst den hvide lap med de små og store beløb.
https://drupal.dr...r-det-slut


Oprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:10
#236

en syntes jeg positiv historie :TUP


Dansk færge er forvandlet til kæmpe hospitalsskib


Kom om bord på den tidligere storebæltsfærge ’Dronning Ingrid', der er blevet ombygget til verdens største private hospitalsskib.

Læs historien her: www.dr.dk/nyheder...il-fattigeOprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:12
#237

Kom med til verdens største flykirkegård
"The Boneyard" er endestation og kirkegård for mere end 4.400 militærfly.

http://jyllands-p...irkegaard/
Oprettet af Je suis Charlie d. 29-05-2020 09:13
#238

Advarsel - voldsomme billeder: Kinesisk zoo får hård kritik for at skubbe levende æsel ned til tigere
http://www.bt.dk/...be-levende


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:15
#239

Vigtig Clinton-støtte trækker sig efter skandale-optagelser: Er det beviserne, Trump har ventet på?
http://www.bt.dk/...serne-trumOprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:16
#240

www.thai-dk.dk/uploads/us12qas.jpg

Efter valggyser:
Trump har vundet


Sensationen er en kendsgerning. Efter en vanvittig valgkamp har den amerikanske befolkning valgt republikaneren Donald Trump til landets næste præsident.

Det står klart, efter at Associated Press melder, at Donald Trump vandt de helt afgørende svingstater Florida, Ohio, North Carolina og Pennsylvania og dermed nåede op over de magiske 270 valgmænd, der sikrer præsidentembedet.

Trump står ifølge det amerikanske nyhedsbureau til mindst 275 valgmænd, mens Hillary Clinton var vundet 215. Politico.com giver Trump 276 valgmænd.

På årsdagen for Berlin-murens fald viser stemmesedlerne, at amerikanerne får en præsident, der vil bygge en ny. 27 år efter østtyskerne hakkede i betonen, kan Donald Trump for alvor begynde at planlægge sin mur mod Mexico.

Rustbæltet
Donald Trump var på forhånd udråbt til 'underdog' i kampen mod demokraten Hillary Clinton, men den stædige forretningsmand overraskede alt og alle. Hverken et lydbånd med vulgære kommentarer om kvinders kønsorganer eller en ordkrig mod forældrene til en dræbt soldat kunne stoppe ham.

Den 70-årige rigmands vej til Det Hvide Hus var smal, men den gik gennem det såkaldte rustbælte, midtvestens industristater, hvor den hvide arbejder støttede rigmanden, der har lovet at skrotte frihandelsaftaler og skaffe gode, velbetalte jobs.

Trump har desuden fortalt sine tilhængere, at han vil forbyde muslimer indrejse til USA, deportere illegale indvandrere og rense ud i Washingtons ’sump’ af bureaukrati.

Blev på sofaen
Allerede tidligt på valgnatten stod det klart, at Donald Trump havde fået langt flere af sine tilhængere ud til stemmestederne end forventet.

Til gengæld var der dårligt nyt for Clinton, da tallene begyndte at tikke ind. Hun fik godt nok kvinder og latinoer til stemmeboksen, men de unge, og de sorte blev hjemme på sofaen.

Meningsmålingerne havde generelt Hillary Clinton som favorit, men de undervurderede Trump-tilhængernes entusiasme, der ellers kunne ses på vælgermøde efter vælgermøde.

- Sådan ser en bevægelse ud. Kan du mærke det, sagde Trump-tilhængeren Daniel Martin forleden til Ekstra Bladet.

Nu kan USA – og resten af verden – mærke det.

Ringede til Trump
Foreløbigt har Donald Trump ikke været ude med kommentarer, men han gør klar til at tale til sine tilhængere ved en valgfest i New York.

Ifølge CNN har Hillary Clinton netop ringet til Trump og ønsket ham til lykke med sejren.

Donald Trump, der bliver den 45. amerikanske præsident, tiltræder officielt ved en ceremoni 20. januar.

http://ekstrablad...et/6394995

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:16
#241

Donald Trump har vundet valgkampen om at blive den næste amerikanske præsident.

Læs historien her: http://www.dr.dk/...natten-paaOprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:17
#242

Tusinder demonstrerer mod Trump i amerikanske storbyer - DR Nyheder

Demonstranter er samlet i New York, Chicago og Boston for at protestere mod valget af USA's næste præsident.

Læs historien her: http://www.dr.dk/...e-storbyer


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:17
#243

DR med til Trump-protest: 'Stil op og kæmp!' - DR Nyheder

plittelsen over valget af USAs nye præsident er udtalt og har trukket titusinder på gaden i protest.

Læs historien her: http://www.dr.dk/...p-og-kaempOprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:17
#244

ak ja det kære USA hvor intet er som det skal være ((7)) demokrati er ikke for alm. mennesker ((11((

Selv i en republikansk højborg som Texas' hovedstad, Austin, har studerende fyldt gaderne med bannere og kampråb mod USA's næste præsident.

http://www.dr.dk/...ig-fortsat


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:18
#245

Sådan blev nytåret fejret i hele verden – DR Nyheder

Læs historien her: http://www.dr.dk/...0-sekunderRedigeret af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:18

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:19
#246

Politi gør gigantisk narkofund i kloster og anholder munke


www.thai-dk.dk/uploads/f3-9790-588ed4268239.jpg

efter fundet af 4,2 millioner metamfetamin-piller i et kloster i Myanmar har myndighederne anholdt tre munke.

Myndighederne i Myanmar har anholdt tre buddhistiske munke efter fundet af 4,2 millioner metamfetamin-piller, en granat og ammunition i et kloster.

De mange piller har en anslået værdi på omkring seks millioner dollar - svarende til godt 40 millioner kroner.

Det rapporterer Al Jazeera.

https://nyheder.t...lder-munke

Redigeret af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:19

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:20
#247

Fredag morgen var 416 grindehvaler strandet på en strand i det sydlige New Zealand.
Frivillige strømmede til for at hjælpe med at redde dem, og hurtigt voksede flokken af frivillige til omkring 300 personer.
Desværre var tre fjerdedele af hvalerne allerede døde, da de blev fundet.
- Det her er den tredjestørste hvalstranding, som vi har haft i vores historie. Hvalerne strandede i går aftes ved 22-tiden, fortæller Rochelle Constantine, der er havbiolog ved Auckland University, til TVNZ.
http://www.dr.dk/...ew-zealand


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:21
#248

I Nordhavn indvies i dag et batteri, der kan gemme strøm nok til 60 husstande.

Vaskemaskinen er lige sat i gang på et 30-graders vaskeprogram med helt almindelig strøm. Birgitte Torntoft bor i Nordhavn i en af de bygninger, der fra i morgen får leveret daggammel strøm.
Det betyder, at hun i morgen kan vaske tøjet med strøm, der er produceret i dag.
Indtil nu har det ikke været muligt at lagre strøm, der er produceret af vindmøller og solceller, men det skal et batteri i en kælder i Nordhavn lave om på.
Radius Elnet, der er et selskab under Dong Energy, sætter i dag strøm til sit første store batteri, der kan gemme den miljøvenligt producerede strøm. Det er ingeniørvirksomheden ABB, der har produceret og leveret batteriet.

Batteriet er installeret i et parkeringshus, og når det er fuldt opladet, kan det lagre strøm nok til 60 almindelige husholdningers dagsforbrug.
http://www.dr.dk/...ol-og-vindOprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:22
#249

Kære muslimske mand. I Danmark, må Du godt…- Forelske Dig I en anden mand

- Elske Din kone

- Udsmykke Din krop med guld

- Skifte til anden trosretning

- Gifte Dig I kærlighedens og følelsernes tegn

- Læse Asterix, Anders And, Steen & Stoffer

- Høre Metallica, gå til festival og drikke øl med vennerne

- Gå i pølsevognen


I Danmark, behøver Du ikke.

- Omskære Dine børns kønsdele

- Lade skægget gro i troens navn

- Ægte flere kvinder

- Forbyde Din kvinde, at være sig selv

- At være Din kone utro

- Læse om koranen, Muhammed og jihad

- At bilde Dig selv ind, at Allah ved bedst

- Forestille dig noget, der ikke eksisterer

I Danmark er Vi alle frie og lige

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:23
#250


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:23
#251

Voldsomme oversvømmelser: Pludselig lå der en haj på vejen
Australien har været plaget af en voldsom cyklon. Det har givet overraskende gæster på jorden


http://ekstrablad...en/6595109Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:24
#252

Orlogskaptajnen Kjeld beskytter Danmark: Nu skal hans 13-årige papdatter udvises
Mønsterelev smidt hjem til Kina - lærte dansk på et halvt år

Efter mindre end et halvt år i Danmark har den 13-årige kinesisk fødte Yiming Liu ikke alene lært at tale og forstå dansk, men hun er også godt på vej til at blive en mønsterelev på Hvinningdalskolen i Silkeborg.

På rekordtid er Yiming faldet så godt til både socialt og fagligt, at skolen allerede har indsluset hende i en almindelig 7. klasse i det nye skoleår.

Ikke desto mindre har Yiming fået afslag på familiesammenføring med sin dansk gifte mor, Xu Zhan, 38 år. Pigen skal være ude af landet inden på onsdag. Ellers vil hun blive anholdt.

- Du kan ikke integreres
Begrundelsen lyder, at Udlændingestyrelsen vurderer, at Yiming ikke kan opnå en vellykket integration i Danmark.

- Det er totalt sort, siger Yimings stedfar, orlogskaptajn i Søværnet, Kjeld Gaard-Frederiksen.


[url]http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/orlogskaptajnen-kjeld-beskytter-danmark-nu-skal-hans-13-aarige-papdatter-
udvises/6682924[/url]


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:24
#253

Yiming tændte for de store følelser
Skolechef godt tilfreds med foreløbigt stop for 13-årig elevs udvisning til Kina
Under de store jubelscener på Hvinningdal-skolen i Silkeborg i dag som følge af 13-årige Yiming Liu's fortsatte ophold i Danmark, udtrykte skoleleder Claes Pedersen glæde over afgørelsen, der sætter pigens udvisning i bero.

- Vi er meget godt tilfredse med Yiming. Hun er gledet ind i hverdagen uden problemer på meget kort tid og er meget vellidt, sagde han til Ekstra Bladet.

Claes Pedersen bekræfter over for Ekstra Bladet, at skolen på intet tidspunkt er blevet bedt om en udtalelse fra Udlændingestyrelsen om den kinesisk fødte skolepige.

http://ekstrablad...er/6690048

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:25
#254

Ny dille bliver revet af hylderne og forbudt på skoler

En ny sending fidget-spinners landede i dag i den danske lejetøjsbutikskæde Top-toy
Men man skal være hurtig, hvis man vil have fat i det nye populære legetøj.

- I øjeblikket bliver de revet væk fra hylderne. Vi har butikker, der har udsolgt på 30 minutter, siger Lars lærke, kategorichef i Top-toy.
Legetøjshandlere er forsigtige med at røbe salgstallet, men Lars Lærke vurderer, der er omkring en million spinnere på markedet i Norden.

http://www.dr.dk/...paa-skolerOprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:25
#255

Frygtelig video: Tyr begår selvmord, da de sætter ild til dens horn

læs mere her http://www.bt.dk/...-dens-horn


Warning Graphic Footage: The frightened animal ran head first into a wooden pole and dying instantly


Redigeret af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:26

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:28
#256

Hollywood actor Johnny Depp attracted controversy on Thursday when he appeared to jokingly suggest he endorsed the assassination of U.S. President Donald Trump.

Depp made the remarks to cheering fans in the English town of Glastonbury where he was promoting a drive-in cinema at the annual music festival. "When was the last time an actor assassinated a President?" said Depp, as the crowds were cheering. "I want to clarify, I'm not an actor. I lie for a living. However, it's been a while.. and maybe it's time," Depp added. Depp appeared to refer to the 1865 assassination of U.S. President Abraham Lincoln at the hands of actor John Wilkes-Booth.
LOS ANGELES - Johnny Depp apologized Friday for joking about President Donald Trump being assassinated, as his remarks to a music festival audience triggered an angry backlash.

The "Pirates of the Caribbean" star made the off-color comments late Thursday at the Glastonbury Festival in southwest England, telling the crowd it had "been a while" since an actor had assassinated a president.

The remarks drew a stern response from the White House, as Depp said he had intended no malice.

"President Trump has condemned violence in all forms and it's sad that others like Johnny Depp have not followed his lead," said Trump's spokeswoman Sarah Huckabee Sanders.

"I hope that some of Mr. Depp's colleagues will speak out against this type of rhetoric as strongly as they would if his comments were directed to a Democrat elected official."


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:28
#257

Højdeskræk? Så skal du holde dig fra denne bro

Ny hængebro i de schweiziske alper udfordrer de højdeforskrækkede.

Med sin længde på 494 meter er den verdens længste af sin slags. Charles Kuonen-broen i de schweiziske alper er en bro for de vandrende mellem byerne Zermatt og Grächen. Og den er ikke for dem, der lider af højdeskræk.

På det højeste er den 85 meter over den dal, den skærer genvej over. Tidligere tog turen gennem dalen fire timer. Nu tager turen via broen kun 10 minutter. Turen mellem de to byer tager cirka to dage at vandre og er en populær rute i Schweiz.
http://jyllands-p...denne-bro/


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:29
#258

Syrisk familiefar forenes med 17 af sine børn

Daham Mamoud Hasan får kone og 17 børn familiesammenført i Danmark. Det klarer vi, siger lokalpolitikere, mens Christiansborg-politikere raser.

En syrisk flygtning i Esbjerg har opnået familiesammenføring med 17 af sine 20 børn og én af sine tre koner.

Otte af børnene og konen ankom til Danmark for halvanden måned siden.

Af de resterende 12 børn har Daham Mamoud Hasan opnået opholdstilladelser for ni af dem, mens de sidste tre er over 15 år og ikke har fået lov til at komme til Danmark. Men han kan ikke betale for at få alle sine børn til Danmark:

- Jeg har opholdstilladelserne (til de ni resterende børn, red.), men vi har ingen penge. Hvis jeg vil have dem fra Syrien til Tyrkiet i dag, koster det min familie 75.000 kroner.

- Hvor skulle jeg få dem fra?, spørger han.


læs mere her http://nyheder.tv...sine-boern

Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:30
#259

Migranter laver optøjer midt i Rom – velkommen til fremtiden

Migranter har besat en bygning i centrum af Italiens hovedstad, Rom.

Da politiet vil rømme huset bliver de mødt med stenkast, trusler og vold.

En mand kaster en gasflaske ud fra huset:


Oprettet af Je suis Charlie d. 10-06-2020 13:30
#260

10 år med iPhone - husker du den første?
Så er der mindre end en uge til Apple event – hvor vi forhåbentlig bliver præsenteret for en spritny iPhone. I år er det ti år siden den første model blev sat på hylderne, så vi forventer en fest, når Tim Cook går på scenen.
https://www.mx.dk...y/11980537


Oprettet af skipper d. 12-06-2020 10:00
#261


Oprettet af per1234 d. 15-06-2020 14:53
#262

Does Thailand or Southeast Asia have anywhere comparable to Island Hopping in Palawan? Coron Ultimate Island Hopping Tour is the Highlights tour. Two Filipinas guide us .Oprettet af Q8 d. 20-06-2020 07:47
#263

101-årig spøgelsesbilist: Havde netop fået fornyet kørekortet

Den aldrende bilist kørte tirsdag i det forkerte spor på en motorvej, da han kolliderede med modkørende.

Betjente fra Nordjyllands Politi blev noget overraskede, da de bad om kørekortet fra en mandlig spøgelsesbilist, der i går eftermiddag var skyld i en trafikulykke på motorvejen ved Vrå.

Bilisten var 101 år gammel - og havde ovenikøbet lige fået fornyet sit kørekort. Det skriver DR P4 Nordjylland.

- Det har jeg aldrig oplevet i mine 34 år i politiet, siger vagtchef Per Jørgensen til mediet.

Ifølge politiet troede den aldrende bilist, at han kørte på en almindelig landevej, da han kolliderede med en modkørende bil i det forkerte spor på motorvejen.

- Vi valgte at inddrage mandens kørekort på stedet. Det var uforsvarligt at lade ham køre videre, siger Per Jørgensen.

Den 101-årige bilist brækkede et brystben ved ulykken, og det samme gjorde føreren af den bil, han kolliderede med. Motorvejen ved Vrå var spærret i knap en time efter ulykken.


kilde https://jyllands-...koerekort/

Oprettet af werner d. 29-06-2020 07:42
#264

DFDS har 150 års jubilæum, og det har de valgt at fejre ved at bygge et skib af intet mindre end en million legoklodser.

Læs mere her:
www.dr.dk/nyheder...-lego-skibOprettet af tiny d. 05-07-2020 14:58
#265

HAPS! Åd 75 hotdogs på ti minutter
Ny verdensrekord sat i New York

Amerikanske Joey Chestnut må være enhver pølsemands drøm.

Det lykkedes i går manden at æde hele 75 hotdogs på kun ti minutter.

Læs mere her: https://ekstrabla...er/8191137


Oprettet af IT d. 21-07-2020 14:00
#266

Homelessness, hunger and shame: poverty is rampant in the richest country in the world. Over 40 million people in the United States live below the poverty line, twice as many as it was fifty years ago. It can happen very quickly.Redigeret af ADM d. 16-06-2024 09:18

Oprettet af egon d. 04-08-2020 07:39
#267

Det er ikke nyt at det blæser i Nordsøen, heller ikke at det til tider blæser rigtig meget. Der er også lavet rigtig mange videooptagelser af det – men her får du en af de bedste. Den er optaget 100 sømil øst for Shetlandsøerne.

Optagelserne strakte sig over tre dage om bord på et offshore forsyningsskib, hvor en 15 mand stor besætning tilbringer 1 måned ad gangen.

Håber de får en god løn.

Oprettet af harry eker d. 05-09-2020 12:09
#268

I Jakarta straffes manglende maske med ophold i kiste efter stigning i smitte, Strafmetoden vil blive stoppet, lyder det.

www.thai-dk.dk/uploads/downloadmaske.jpg
Kistestraf, bøde eller samfundstjeneste. Det er straffen i nogle dele af hovedstaden, hvis man ikke bærer maske.

Et minut i en åben kiste.

Sådan lyder straffen i dele af Indonesiens hovedstad, Jakarta, hvis man bliver taget i ikke at have en maske på, som coronareglerne ellers dikterer.

Det skriver en indonesisk tv-station på mediets hjemmeside.

For at være helt præcis får man faktisk selv lov til at vælge mellem bøde, samfundstjeneste eller en tur i kiste, hvis man har glemt masken, og det bliver opdaget. Det skriver flere medier.


www.thai-dk.dk/uploads/downloadmaske 1.jpg
Her er en indbygger, der er blevet fanget i ikke at bære maske, på vej ned i en kiste for at tage sin straf.

Formålet er at få indbyggerne til at forstå alvoren ved coronapandemien og den stigende smitte, som Jakarta lige nu oplever.

- Med den nuværende coronasituation er der risiko for, at det bliver dem, der ender i en rigtig kiste, lyder det fra en af dem, der støtter op om idéen, og som er med til at udvikle på den.

- Kisteidéen er stadig ny, og vi eksperimenterer med, om den kan ændre noget i forhold til folks opfattelse af, hvorfor de skal huske at bære maske.

Kistestraffen vil ifølge Singapore-mediet Today i første omgang blive afprøvet et par dage i et forsøg på at se, om det kan få indbyggerne til at ændre adfærd.


Vægmalerier der skal minde om at huske masken
Allerede kort efter, at billederne af indbyggere i kiste blev delt flere steder, har lokale politikere meldt ud, af de vil have stoppet strafmetoden, som kun finder sted i bestemte områder i hovedstaden. Hvornår det vil blive stoppet, er i skrivende stund uvist.

I Jakarta har man sat flere projekter i søen for at få folk til at forstå coronavirus' alvor. Blandt andet er der også blevet bygget et monument, som indeholder data om coronarelaterede dødsfald.

www.thai-dk.dk/uploads/download2.jpg

læs mere her https://www.dr.dk...g-i-smitte

Redigeret af harry eker d. 05-09-2020 12:10

Oprettet af elmet d. 12-09-2020 11:07
#269

Man ved at man bor i et belastet område, når selv fuglene går med kniv og har fodlænke på

www.thai-dk.dk/uploads/fulk66.jpg

Oprettet af bille d. 13-09-2020 12:43
#270

Verdens dyreste visir?

Louis Vuitton lancerer den. 30. oktober et visir, som du kan købe til den lette sum af 6.000 danske kroner.

Det skriver mediet Ladbible.

Skærmen foran ansigtet kan skubbes op, så den fungerer som en form for kasket.


www.thai-dk.dk/uploads/b9bb0verdens.jpg

Redigeret af bille d. 13-09-2020 12:43

Oprettet af bebe d. 27-09-2020 12:32
#271

What looks like a giant spaceship parked in the lush flats of Cupertino, California, is actually tech giant Apple's new HQ. Fittingly named the Apple Park, this stunning architecture sprawls across 176 acres of land and might just be one of the most stunning campuses in the world.

Despite its incredibly futuristic looks, the apple park has been a long time in the making, with Steve Jobs first announcing the project way back in 2006.

It took 8 long years of planning, proposals, and permit applications, but by 2014 construction was well underway – and by 2017, the vast apple workforce was already starting to move in.

The massive ring-shaped building is now an iconic symbol of the Apple brand and is a fantastic testament to the company's dedication to effortless design, sustainability, and the future of technology.Oprettet af harry eker d. 05-10-2020 18:01
#272

Derfor vil verdens rigeste person kolonisere rummet
Hans kritikere frygter, at han er ved overtage jorden, men faktisk vil han indtage rummet.


Tech-giganten Amazon har nu meldt sin ankomst til Norden, og det sker på et tidspunkt, hvor ‘The everything store’ har gyldne tider.

Coronakrisen har fået nethandel til at eksplodere, og Amazon har planer om at ansætte 300.000 nye medarbejdere i år.

Manden bag Amazon, Jeff Bezos, bliver af magasinet Forbes vurderet til at være den rigeste person i nyere tid. Men hvad vil han egentlig bruge al sin magt og rigdom til?

Kilde: https://www.dr.dk...ere-rummet


Oprettet af bille d. 08-10-2020 13:29
#273

Gigantiske ofre for coronakrisen skal hugges op

Der ligger de stille og roligt, fem farvestrålende krydstogtsskibe. Om få måneder vil de ikke længere eksistere.

For de er alle gået i havn for sidste gang, i den tyrkiske by Aliaga, hvor de i øjeblikket er ved at blive pillet fuldstændigt fra hinanden. De er sendt til ophugning.

Krydstogtskibene er nemlig ifølge nyhedsbureauet Reuters blevet nogle af de mest betragtelige ofre for coronakrisen, der ramte tidligere i år.

læs mere her:https://www.bt.dk...-hugges-opOprettet af Je suis Charlie d. 05-11-2020 13:37
#274

ja ja fantasien fejler intet mon de overlever ((6))


Thai Airways is getting creative as it looks to raise cash during the travel downturn.

Later this month it will launch special flights that will fly over 99 holy sites in Thailand, building on the "flights to nowhere" craze.

Thai Airways has already found new sources of income including an airline-themed cafe, dough fritters and handbags made from life vests.

But the airline has huge debts which have been mounting during the pandemic.

kilde: https://www.bbc.c...s-54819893Redigeret af ADM d. 29-12-2020 17:28

Oprettet af Tulle d. 09-11-2020 18:27
#275

Coca-Cola dropper ikonisk reklame

Det er vist de færreste, der ikke har set Coca-Colas ikoniske julereklame, der hvert år melder højtidens ankomst.

I reklamen kommer en karavane af blinkende lastbiler kørende ind i sneklædt landsby med julemanden på toppen af karavanens sidste lastbil, hvor han med et blink i øjet tager en kæmpe slurk af den velkendte sodavand.

Mandag er det intet mindre end 100 år siden, at Coca-Cola for første gang begyndte at bruge julemanden i deres reklamer og 25 år siden, at reklamefilmen så dagens lys for første gang.

læs mere her https://www.bt.dk...sk-reklameOprettet af Tulle d. 11-11-2020 15:54
#276

her kommer en god gammeldags jule video fra Coca-ColaOprettet af harry eker d. 16-11-2020 08:48
#277

De japanske sundhedsmyndigheder har fundet 164 afmagrede hunde i et lille hus i et af de værste tilfælde af dyremishandling, landet har oplevet, fortæller dyrerettighedsforkæmpere onsdag.

Hundene, som blev fundet i et hus på kun 30 kvadratmeter i byen Izumo i det vestlige Japan, var inficeret med parasitter. Det skriver channelnewsasia.

Fundet blev gjort i oktober, efter at naboer havde klaget over lugten, oplyser Kunihisa Sagami, som er leder af dyrevelfærdsgruppen Dobutsukikin.

De parasitbefængte dyr levede i flere etager – på hylder, under borde og stole.

https://www.bt.dk...ebitte-husOprettet af ove d. 29-12-2020 17:22
#278

Hvis man samlede og talte ALLE danske mønter og sedler, ville man få en samlet værdi af omkring 70 milliarder kroner. DÉT er mange penge.
Men hvis du tænker dig om, hvor lang tid siden er det så, at du sidst brugte kontanter? Giver det stadig mening at Danmark har kontanter?


Oprettet af bebe d. 01-01-2021 17:53
#279

Vermin Supreme har stillet op til alle præsidentvalg siden 1992 - og stiller op med aparte valgløfter.

Læs mere her: www.dr.dk/nyheder...eheste-tilOprettet af morten d. 04-01-2021 16:32
#280

I det nordlige Italien er der en stor dæmning.

Her kan man se et sælsomt syn af geder, der gør det umulige.

De går på den lodrette dæmning. Her finder de græs, og slikker stenene rene for salte og mineraler der er vigtig i deres kost.Oprettet af M55 d. 10-01-2021 16:11
#281

Verdens største nytårsraket på 997 kilo affyres


Al Marjan Island er en menneskeskabt øgruppe i De Forenede Arabiske Emirater, og herfra blev verdens største raket sendt mod nattehimlen, da klokken slog midnat, og 2017 blev til 2018.

Med en vægt på 997 kilo og en diameter på 142 centimeter slog raketten den tidligere rekord med henholdsvis hele 533 kilo og 21 centimeter.Redigeret af M55 d. 10-01-2021 16:11

Oprettet af Je suis Charlie d. 12-01-2021 12:26
#282

Hvert år afholdes der is-festival i byen Harbin i det nordøstlige Kina: Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival er fyldt med kæmpestore is- og sne-skulpturer, der er formet som dyr, figurer og berømte bygninger. I år åbnede den 35. årlige festival 5. januar og løber til slutningen af februarOprettet af Je suis Charlie d. 12-01-2021 12:28
#283


Oprettet af thai d. 22-01-2021 08:53
#284

Makakaber stjæler værdifulde ejendele for at få mest mulig mad

Ved Uluwatu-templet på øen Bali huserer en stor gruppe makakaber. Her er de berygtede for at stjæle turisters ejendele, som de nægter at give fra sig, indtil de får mad for deres bytte.

Ved at studere en lang række videoer har forskere opdaget, at makakaberne er dygtige til at udpege, hvem af turisterne der render rundt med den mest værdifulde last, som de kan få fat i.

Det skriver The Guardian.

Makakaberne går i højere grad efter elektroniske genstande end objekter som tomme kameratasker og hårnåle, fortæller Jean-Baptiste Leca, der er lektor i psykologi ved University of Lethbridge i Canada og hovedforfatter bag studiet, til den britiske avis.

Aberne er ligeledes erfarne i at spotte de gæster, der ignorerer advarslerne fra de lokale om, at de skal holde deres personlige ejendele tæt ind til kroppen.

I en video fra BBC fra 2016 kan du se, hvordan snedige aber stjæler turisters personlige ejendele:Jean-Baptiste Leca og resten af forskerholdet har filmet interaktioner mellem aberne og turisterne i mere end 273 dage og analyseret sig frem til, at primaterne krævede en større mængde mad, jo mere værdifuld den stjålne genstand var.

I nogle tilfælde kunne forhandlingerne vare helt op til 25 minutter.

Det er første gang, at forskere har udforsket makakaberne ved Uluwatu på Bali i det fri.

Men det er langt fra det eneste sted i verden, hvor aber kommer tæt på turisterne. Også i Indien og Thailand har man set snedige aber, der har stjålet adskillige genstande.

Ifølge The Guardian er man i mange regioner, hvor aberne holder til, bekymrede for, at de er blevet mere aggressive under coronapandemien, da færre turister betyder mindre mad for dem.

kilde: https://videnskab...nemmest-at

Redigeret af thai d. 23-01-2021 16:22

Oprettet af nick d. 24-01-2021 09:09
#285

Gigantisk penis er til fare for trafikken


www.thai-dk.dk/uploads/desktop-20210122174143.jpg

Natten til onsdag har nogle kreative mennesker bygget en gigantisk penis af sne, som er placeret på en høj midt i en rundkørsel lidt uden for den svenske by Borås.

Penissen har selvfølgelig udløst masser af gode grin på de sociale medier rundt omkring i Sverige. Men pressechef Bengt Olsson fra trafikverket i Sverige advarer også om, at den gigantiske sne-penis kan være til fare for trafikken.

https://ekstrabla...en/8437750

Oprettet af Je suis Charlie d. 20-02-2021 15:19
#286


USA's længst siddende livstidsfange og ungdomsforbryder nogensinde er endelig sluppet fri efter syv årtier i fangenskab - alle hans nærmeste slægtninge er døde


Oprettet af alenejensen d. 28-03-2021 09:53
#287

((7))

www.thai-dk.dk/uploads/densjove.jpg

Redigeret af alenejensen d. 28-03-2021 09:54

Oprettet af hassel d. 30-03-2021 16:42
#288

Sarah Onyango Obama, the grandmother of former US President Barack Obama died on Monday (March 29) in a hospital in Kisumu. She was said to be 99 years old.


Oprettet af Je suis Charlie d. 09-04-2021 12:58
#289

Indehaveren af verdens længste negle på en kvinde valgte at få dem klippet i weekenden.

www.thai-dk.dk/uploads/lange10408104641.jpg


Ayanna Williams, der kommer fra Texas i USA, havde negle, der var så lange, at de til sammen målte over syv meter.

Siden starten af 1990'erne har hun ladet neglene gro, og når der skulle en frisk omgang manicure på, krævede det tre til fire flasker neglelak, og det blev gjort over flere dage.
læs mere her: https://ekstrabla...ar/8526480Oprettet af peter99 d. 10-04-2021 18:54
#290

Prins Philip død, 99 år – se hans liv i billederOprettet af Hans d. 04-05-2021 10:44
#291

så sandt som det er skrevet ((1((

www.thai-dk.dk/uploads/1hvisman.jpg

Redigeret af ADM d. 16-06-2024 09:20

Oprettet af eneber d. 16-05-2021 14:19
#292

Kvinde føder ni børn på samme tid
En malisk kvinde har født nilinger på en klinik i Marokko


En 25-årig kvinde fra Mali har født hele ni børn på samme tid i Marokko.

Det skriver CNN, der har talt med den medicinske direktør, Youssef Alaoui, på klinikken Ain Borja i byen Casablanca, hvor børnene blev født.

Fødslen er heller ikke gået let for den maliske kvinde og hendes børn. Det fortæller Youssef Alaoui.

- Det er stadig arbejde forude, fordi børnene er født meget for tidligt. De har brug for tage på i vægt, og de skal ammes, fortæller han til CNN.

Da de ni børn kom til verden, vejede de mellem 500 gram og et kilo efter en graviditet på kun 30 uger.

læs mere her: https://ekstrabla...id/8558651


Oprettet af Je suis Charlie d. 17-05-2021 14:00
#293

Droppede adoption fordi baby ikke måtte vises på sociale medier
Et influencerpar har skabt vrede og forargelse, efter at have afsløret, at de droppede at adoptere en baby fra Thailand, fordi de var blevet informeret om, at de det første år ikke måtte vise babyen online.

En video af YouTuberne Nikki Phillippi og hendes mand Dan Phillippi er gået viralt. I denne video forklarer ægteparret om deres adoptionsproces i 2018.

I videoen fortæller Nikki fra Californien, at hun og Dan blev informeret om, at Thailand har 'unikke love', som stadig er gældende 12 måneder efter, at et barn er adopteret derfra.

"Når du adopterer dit barn, er det dit barn, men du må ikke tale om dem eller dele billeder, videoer eller noget om dem online i et år," siger Nikki.

I videoen forklarer Nikki, at de har trukket deres ansøgning tilbage, efter at have opdaget, at de ikke måtte dele deres baby på sociale medier i det første år, da det i Thailand tager 12 måneder at færdiggøre adoptionsprocessen. Det var parret ikke 'okay med', fortæller de i videoen.

Læs nærmere om sagen på: https://www.dagen...ale-medier


Oprettet af farang d. 24-05-2021 08:38
#294Second flight for the technical acceptance of an A380 from THAI Airways in 1/13 scale. Unfortunately it was not possible to repair the landing gear fault in the short time between the two flights. That's why the gear stayed extended.

Rainer Kamitz was at the sticks and did an impressive flight.
Builder and owner: Christopher Ferkl from Austria
Scale 1/13
Span: 6.13m / 20 feet
Length: 5.60 m / 18.5 feet
Weight: 102.7 kg / 226 pounds
Turbine: 4 x JetsMunt 166 ... http://www.jets-m...p/m166xbl/
Fuel capaticy: 12 liters / 2.2 gallons (UK)
Fuel tanks from CMJETS
Landing gears: Electron with homemade gears
TX: Futaba T18MZ
RX: 2 x Futaba 7008SB
Servos: KST
2 x Aileron
2 x Elevator
1 x Rudder
4 x Landing flaps
1 x Front gear
8 x Gear doors
Electronic control unit: Powerbox Royal
Time to build 3 years / 1700 hours

Oprettet af cart d. 29-05-2021 18:23
#295

The Norwegian Public Roads Administration is in the process of creating the world’s first floating highway.

The Coastal Highway Route E39 will cut down a 21 hour travel time between the Norwegian cities of Kristiansand in the south and Trondheim in the north by at least half through the elimination of seven different ferry crossings.

These crossings will be replaced with bridges, tunnels, and the innovative new Submerged Floating Tube Bridges which give the Coastal road its nickname.

But Norway has its work cut out for it, as a project of this size and scale with the use of the floating tunnels has yet to be completed anywhere else in the world-- and attempting the historic roadway project will cost more than $47 billion.Oprettet af Elmer55 d. 12-06-2021 08:09
#296

Paul bor i et hus, der vejer 27 kilo - Se når han åbner døren

Der er nemlig både køkken med komfur og vask, soveværelse med seng, kasser til opbevaring, led-belysning og et tagvindue. Men det lille hjem kræver, at man holder god orden og er praktisk tænkende.

Paul føler ikke, at han mangler noget i sit hus. Det er især friheden ved det transportable hjem, der tiltaler Paul.

"Det her giver nye muligheder for at komme rundt, rejse og leve. Du har ingen bilforsikring og behøver ikke betale for indboforsikring," forklarer Paul Elkins.

Den antimaterialistiske mand kan varmt anbefale andre at bygge sit eget transportable hjem, især hvis pengene er små, og eventyrlysten er stor.Oprettet af harry eker d. 25-06-2021 10:38
#297

More than 300 sea lions have taken over the beaches of Tome, a town in the Bio Bio region of Chile.According to local authorities, sea lions' descent on the coast could be caused by the presence of killer whales or orcas, one of the sea lion's natural predators.

Gale force winds lashing the Bio Bio region could be another factor.Authorities have asked people to not feed or approach the mammals.Sea lions in Chile are protected by a 10-year ban on removing these animals from their natural habitat.


Oprettet af IT d. 03-07-2021 17:43
#298

If you think you have Covid-19, it might be best to stay away from your pets, says the author of a Dutch study that found a surprising number of dogs and cats may be getting infected.Oprettet af emil d. 10-07-2021 20:12
#299

A social media campaign in Malaysia is encouraging people who have fallen on hard times to hang a white flag outside their homes.
That is to ensure they receive community help with food and paying rent as a COVID-19 lockdown continues indefinitely.
But as Al Jazeera's Florence Looi reports from the capital, the campaign has taken another turn, with people directing their anger towards the government.


Oprettet af nej d. 20-07-2021 14:16
#300


Oprettet af Hans d. 21-07-2021 20:03
#301

India's excess deaths during the COVID-19 pandemic could be as high as 4.9 million, a new study shows, providing further evidence that millions more may have died from coronavirus than the official tally.


Oprettet af natie d. 24-07-2021 18:15
#302

En kvinde gik rundt med bare bryster i en svømmehal – det ville kommunen stoppe, men det måtte den ikke, fordi kvinden påstod, at hun slet ikke var kvinde!

un er kvinde. Hun definerer sig selv som det, man på engelsk kalder ”intergender”. Det vil sige en person, der er både mand og kvinde eller hverken mand eller kvinde – kort sagt hævet over opdelingen i mand og kvinde.

I de politisk korrekte snakkende klasser dyrker man nemlig teorier om, at man selv frit kan definere, hvilket køn man tilhører. Det, man siger, at man er, det er man også.

Så en person med mandlige kønsorganer er en kvinde, hvis han siger, at han er det. Og en person med en kvindes bryster er ”intergender”, hvis hun siger, at hun er det.

læs mere her https://denkortea...ar-kvinde/

Oprettet af farang d. 09-08-2021 14:07
#303

Anklaget for tæppetisseri: Pakistansk dreng står overfor mulig dødsstraf

En otteårig dreng bliver tilbageholdt af pakistansk politi.

Hans forbrydelse er ifølge The Guardian, at han skulle have tisset på et tæppe. Det helt forkerte tæppe at tisse på i Pakistan. Det opbevares på en skole, hvor der opbevares religiøs litteratur.

Den otteårige dreng afventer derfor retsforførgelse for brud på landets blasfemilov.

I yderste konsekvens kan straffen for den overtrædelse være døden. Drengens familie skulle angiveligt være gået under jorden, efter sagen er kommet frem, da den også kan få konsekvenser for dem.

Sagen har ført til store uroligheder i Rahim Yar Khan-regionen, og regeringen har sendt soldater på gaden for at opretholde orden.

kilde til denne utrolige historie https://www.thegu...n-pakistan

Oprettet af egon d. 06-09-2021 09:07
#304

Just after dawn on Saturday, September 4 2021, professional race and stunt pilot Dario Costa of Italy wrote a new chapter in aviation history as he flew a raceplane through the narrow confines of two enclosed auto tunnels just outside Istanbul.

In near-darkness and closely surrounded by the concrete arc of the walls, Costa executed a tricky takeoff inside the first tunnel, flashed through an open-air gap and then continued his 245kph flight through the second tunnel, flying less than 1m from the asphalt.Redigeret af egon d. 06-09-2021 09:08

Oprettet af M55 d. 11-09-2021 16:53
#305

11. september 2001 rystede verden – følg 20-året for tragedien
At the site of the World Trade Center in New York City, families and friends gathered for the ceremony marking the 20th anniversary of the 9/11 attacks that toppled the twin towers, killing their loved ones.


Redigeret af M55 d. 12-09-2021 15:34

Oprettet af harry eker d. 19-09-2021 10:23
#306

Music lovers in Venice were treated to a string quartet playing onboard a large violin-shaped boat as it motored slowly along one of the city's famous canals.

The boat - built as a tribute to COVID-19 victims - was launched Saturday, September 18, after undergoing trials last month.

The musicians performed works by Vivaldi, the city's most famous musical son, on the 12-meter by four-meter craft named the 'Violin of Noah'.


Oprettet af Tulle d. 23-09-2021 12:33
#307

Eksperter advarer om, at der kan gå lang tid, før vulkanudbruddet er ovre, fortæller TV 2s korrespondent i Spanien, Jeppe Krogager.

Vulkanudbruddet på den spanske kanariske ø La Palma har nu fået myndighederne til at evakuere endnu en landsby.

Over 100 huse er siden søndag blevet fortæret af lavaen.

En video fra området viser en swimmingpool, der bliver fyldt med lava fra vulkanen Cumbre Vieja.


Oprettet af peter greersen d. 12-11-2021 20:41
#308

Slaveriet startede ikke i 1492, da Columbus kom til den nye verden. Og det startede ikke i 1619, da de første slaver landede i Jamestown. Det er ikke et hvidt fænomen. Den virkelige historie om slaveri er lang og kompleks.


Oprettet af Je suis Charlie d. 20-11-2021 13:01
#309

Vaccinetilslutningen i Østrig er en af de værste i det vestlige Europa.

Kun 64 procent af befolkningen er fuldt vaccineret og uvaccineret mennesker bliver snart bandlyst fra besøg på cafeer, restauranter, biografer og frisører.

Det har fået et bordel til at tage situationen i egen hånd og nu tilbyder de 30 minutter i 'saunaklubben' med en kvinde af eget valg, hvis man får vaccinen under besøget på bordellet.

læs mere her https://www.bt.dk...d-at-bliveOprettet af harry eker d. 28-11-2021 20:02
#310

HELT GAK-GAK! Mænd kan føde børn, mener Enhedslisten. Socialdemokraterne er enige.

Pernille Skipper fra Enhedslisten sagde under en debat med Nye Borgerliges Mette Thiesen – i ramme alvor, at mænd kan føde børn.

Enhedslisten mener, at det er “fordømmende” at påstå, at der kun er to køn, og at mænd ikke kan føde børn.

Også Socialdemokratiet var dybt uforstående over for påstanden, om at mænd ikke kan føde børn.

Man tror, det er løgn: Forleden skulle Folketinget tage stilling til, om mænd kan føde børn.

Mænd kan ikke føde børn. Der findes to køn.

Med disse fakta triggede Mette Thiesen den woke venstrefløj... Se med!

Redigeret af harry eker d. 28-11-2021 20:05

Oprettet af Hans d. 17-12-2021 13:12
#311

"Worth of A Girl" tager et kig på børneægteskaber rundt om i verden og udforsker, hvordan det at være barnebrud påvirker piger økonomisk, uddannelsesmæssigt og følelsesmæssigt.

I et årelangt projekt interviewede Voice of America børnebrude fra Syd- og Østasien, Europa, Mellemøsten, Afrika og Amerika, inklusive USA.

Deres bevægende historier, fortalt gennem deres egne oplevelser, fremhæver livligt livet med de familier, de forlader, og dem, de slutter sig til.


Oprettet af harry eker d. 19-12-2021 11:41
#312

mon det fortsætter ind i det nye år:VIwww.thai-dk.dk/uploads/2679uuuu.jpg

Oprettet af Je suis Charlie d. 27-12-2021 19:34
#313


Oprettet af pareden d. 16-01-2022 11:26
#314

YouTube-stjerne død - blev kun 15 år
Adalia Rose blev 15 år gammel


https://ekstrabla...ar/9082475


Oprettet af ove d. 27-02-2022 16:10
#315

'We are really scared': Ukrainians flee war at home

Tens of thousands of Ukrainians sought refuge in neighbouring countries on Friday, as Russia continued attacking Ukraine. As Gloria Tso reports, they were mostly women and children, after Ukraine ordered most men to stay and defend their nation. - REUTERSOprettet af ove d. 28-02-2022 09:35
#316

Blood-stained snow remained after a battle in Kharkiv, Ukraine's second-largest city, as locals fought back against Russia's invasion. Meanwhile, thousands of mostly women and children streamed toward the borders in sub-freezing temperatures, some teary as they left family members behind.

READ MORE: https://www.strai...t-to-begin


Redigeret af ove d. 28-02-2022 09:36

Oprettet af ove d. 28-02-2022 09:38
#317

Civilians living in Zaporizhzhia city of south-eastern Ukraine are seen in the video as they prepare Molotov cocktails in case of a Russian attack into their city.

Many civilians in several cities of Ukraine were also trained in the use of weapons, first aid, and emergency procedures.


Oprettet af skipper d. 28-02-2022 22:25
#318

Rusland er kun et bump på vejen, når de er besejret så er der kun Kina tilbage, så kan vi begynde at slappe af og leve i fred og ro((5))

Oprettet af yindee d. 01-03-2022 12:12
#319

En enorm sort bjørn ved navn Hank the Tank er efterlyst af politiet i Californien for at have brudt ind i næsten 40 hjem i et boligområde.

Bjørnetyven vejer 500 lbs (227 kg), meget mere end den gennemsnitlige bjørn.

“Den har lært at bruge sin størrelse og styrke til at tvinge sig ind i hjemmene,” siger talsmand for Californiens departement for fisk og vilde dyr, Peter Tira til BBC News.
“Det maser sig gennem garageporte, gennem hoveddøre og gennem vinduer.”

Bjørnen er blevet afhængig af menneske føde.

“Han ernærer sig ikke af myrer og bær, som mange vilde bjørne gør,” siger Peter Tira.

Nu finder bjørnen pizzarester og andet skrald.

“Det er nemmere at finde den slags mad end at arbejde i timevis for at fjerne larver fra en død kævle.”

En længere version:

Oprettet af per1234 d. 03-03-2022 18:38
#320

Verdens største ofring af dyr er startet

I dag er den religiøse festival opkaldt efter gudinden Gadhimai startet i Nepal. Den afholdes hvert femte år, og i 2014 anslog man, at 200.000 dyr blev slået ihjel

Opfylder ønsker
Traditionen startede, da en præst for århundreder siden fik at vide i en drøm, at ofringer ville få gudinden Gadhimai til at løslade ham fra fængsel.

I dag bruger de flere hundredetusinde deltager fra både Indien og Nepal det som en mulighed for at få deres ønsker opfyldt af gudinden.

Festivalen åbnes ved, at der ofres en ged, en rotte, en kylling, et svin og en due. Herefter ofres mange tusinde dyr, heriblandt okser.

læs mere her https://ekstrabla...et/7900388Oprettet af JohnJ d. 03-03-2022 19:13
#321

De er sindssyge..

Idioterne har en reinkarnation af Buddha, der har sagt til dem flere gange at det skal stoppes..
Redigeret af JohnJ d. 03-03-2022 19:17

Oprettet af anti d. 04-03-2022 14:22
#322

JohnJ skrev:

De er sindssyge..

Idioterne har en reinkarnation af Buddha, der har sagt til dem flere gange at det skal stoppes..Religion er roden til alt ondt((1((

Oprettet af IT d. 08-03-2022 17:03
#323

Modig kvinde fortæller om sin muslimske opdragelse præget af vold

Jeanette (40) er født i Norge af forældre fra Pakistan. Hun er opvokset i en æreskultur (fryktkultur). Da hun var 11 år gammel drog familien tilbage til Pakistan, Lahore. Hendes far havde opnået sit mål, en førtidspension, og i de følgende år blev Jeanette yderligere formet til at blive en pige, som uden modstand kunne giftes bort. Bare 16 år gammel fik hun en langt ældre pakistansk mand.

Jeanettes ældre ægtemand var meget voldelig. Vi skal ikke gå i detaljer, bare konstatere, at som gravid 16 årig, var det et under, at hun ikke mistede barnet i løbet af svangerskabet. Mens hun stadig var gravid, og nu fyldt 17 år, blev hun sendt tilbage til Norge. Motivet fra hendes forældres side var økonomisk. De regnede med, at det offentlige ville sørge for, at hun som enlig mor fik lejlighed, socialhjælp, børnepenge og en særlig Fødselsgodtgørelse

LÆS MERE HER https://denkortea...pdragelse/Oprettet af farang d. 12-03-2022 14:51
#324

Verdens største private såkaldte sejlyacht, "Sailing Yacht A" er blevet beslaglagt af italiensk politi. Den enorme båd ejes af den russiske rigmand Andrej Melnitjenko.

Den enorme "Sailing Yacht A" er 143 meter lang og har et prisskilt på op mod 530 millioner euro. Det svarer til knap fire milliarder kroner.

Megabåden er designet af den franske designer Philippe Starck. Den menes at være den største private motordrevne sejlbåd.

Den over hundrede meter høje, futuristiske yacht har i tillæg til sine tre sejl flere diesel- og elmotorer

kilde: https://www.bt.dk...-sejlyacht


Redigeret af farang d. 12-03-2022 14:52

Oprettet af Hans d. 25-03-2022 15:41
#325

Er det ikke nogenlunde sådan evolutionen har udviklet sig?www.thai-dk.dk/uploads/gtr56544dfghjk.jpg

Oprettet af alene d. 30-03-2022 10:07
#326

Shanghai in lockdown: ‘It’s like being in a cage’
As Shanghai enters a two-stage COVID lockdown, some residents are struggling with the new restrictions.Oprettet af IT d. 05-04-2022 14:05
#327

Japanske bedstemødre med på ny trend: Fanget med guld i korsettet


www.thai-dk.dk/uploads/gold-metals-price-record.jpg


Fem kvinder, en 59-årige japaner og fire sydkoreaner, hvoraf den ældste er 66 år, sidder netop nu i fængsel og venter på en dom i en sag, der umiddelbart synes kuriøs. Alligevel har den påkaldt sig opmærksomhed ud over Japans grænser helt over til USA, hvor New York Times har taget historien op.

De fem kvinder, som blev anholdt i den japanske lufthavn Chubu Centrair International Airport med 30 guldbarrer syet ind i korsetter og underbukser, er nemlig en del af en større trend i den japanske underverden, der tilsyneladende er blevet ramt af en ny form for guldfeber: Guldsmugling.
se mere her http://www.busine...-korsettet

Oprettet af Je suis Charlie d. 12-04-2022 15:11
#328

Den største modeljernbane i verden. Med smukke Danmark sektion. Miniatur Wunderland Hamburg

Den største modeljernbane i verden. Med smukke Danmark sektion. Den tog os 500.000 arbejdstimer at bygge, og den strækker sig fra Norge, Danmark og Sverige gennem Tyskland, Østrig og Schweiz til Nordamerika, - komplet med Grand Canyon og 6 meter høje schweiziske bjerge.

Hvis du kan lide vores video, så vil vi blive meget glade hvis du deler den. Således hele Danmark vores lille verden at opdage

Anlægget har 800 tog og over 10.000 vogne der tilsammen kører flere hundrede kilometer hver dag. Desuden hundredevis af computerstyret biler, mere end 200.000 små mennesker og 300.000 computerstyret LED-lys. Årligt besøger mere end 1 million begejstret gæster fra hele verden MiWula.

Miniatur Wunderland Hamburg, Kehrwieder 2, 20457 Hamburg, Germany.

http://www.miniat...rland.com/

https://www.faceb...andHamburg

Oprettet af farang d. 26-04-2022 15:36
#329

Ruslands udenrigsminister advarer om tredje verdenskrig med atomvåben

Den russiske udenrigsminister, Sergej Lavrov, kom mandag aften i en tale på russisk tv med en opsigtsvækkede vurdering.

Der er en ”reel” fare for tredje verdenskrig, og risikoen for en atomkrig er ”særdeles virkelig.”

Men advarslen har taget en bemærkelsesværdig ny drejning.

Tidligere var det Rusland, der truede med at bruge atomvåben.

læs mere her: https://denkortea...-atomkrig/
Oprettet af Elmer55 d. 05-05-2022 10:34
#330


A man who calls himself the "Pro-Life Spiderman" free climbed all the way up San Francisco's Salesforce Tower Tuesday morning


Oprettet af elmet d. 08-05-2022 12:15
#331

Christie’s Geneva will auction off a 228.31 carat pear-shaped diamond known as 'The Rock' on May 11.


Oprettet af palle d. 11-05-2022 18:17
#332

Diamanten 'The Rock' er onsdag solgt for 18,6 millioner schweiziske franc ved en auktion i Genève. Det fremgår af auktionen på auktionshuset Christie's hjemmeside. Det svarer til 132 millioner kroner.

Dermed står det klart, at den ikke slår rekorden for højeste hammerslag for en ædelsten.

Diamanten var vurderet til mellem 19 og 30 millioner schweiziske franc.

'The Rock' er vurderet til at være en 228,31 karats ædelsten, der er pæreformet og som er på størrelse med en golfbold.

læs mere her: https://www.bt.dk...-saadan-en

Redigeret af palle d. 11-05-2022 18:17

Oprettet af alene d. 15-05-2022 13:01
#333

250,000 Dominoes were toppled at Zeal Credit Union's Incredible Science Machine: Game On! This event features 3 new US domino records: largest domino field, largest domino structure, and largest overall domino project in America. 19 builders from 5 countries spent 7 days (over 1,200 combined hours) building the Incredible Science Machine.
To commemorate 350 years since the Great Fire of London, an enormous sequence of toppling breeze-blocks snakes through the city, following the route of the blaze. After splitting into three seperate routes, each part of the chain reached a final pyre which burned to the ground,


Redigeret af alene d. 15-05-2022 13:01

Oprettet af palle d. 28-06-2022 13:40
#334

Dirt bikes confiscated by the New York City Police Department were crushed under a bulldozer in Brooklyn.


Oprettet af jens peter d. 13-07-2022 11:47
#335

Vil slå rekord

Mange siger, at de er lutter øren, men få lever op til det som babygeden Simba fra Pakistan. Den er nemlig født med ekstremt lange ører. Så lange, at ejeren Hasan vil have Guinness Rekordbog ud og måle gedens lyttebøffer
https://ekstrabla...334341.ece


Redigeret af jens peter d. 13-07-2022 11:49

Oprettet af IT d. 21-07-2022 12:18
#336

husk det nu: Vi bruger kun penge på brugbare ting når det er fredag


Oprettet af IT d. 23-07-2022 16:05
#337

It's a case of "don't look down" for these brave #technicians, who are working on ultra-high-voltage transmission lines 200 meters above the water below them. #China #electricityOprettet af ATM d. 26-07-2022 13:35
#338

Fiskerne i Plymouth, Massachusetts i USA fik sig et chok for livet, da en pukkelhval pludselig sprang op af vandet og landede på en båd.

En video af begivenheden viser den store hval springe op af vandet, før den ender på den lille fiskerbåd.

Den næsten seks meter lange båd ryger op og ned i vandet, men den holder sig flydende. Der er ikke sket noget, der påvirker dens sødygtighed. Det skriver https://thenewdai...ing-video/.

Kollisionen er blot den seneste hvalsituation, der er sket i området. Det får den lokale havnemester, Chad Hunter, til at give bådejerne det gode råd – at holde afstand.

se mere her https://www.bt.dk...aa-en-baad


Redigeret af ATM d. 26-07-2022 13:38

Oprettet af pareden d. 25-08-2022 12:14
#339

Mistede sine Airpods i flyet i Bangkok og gjorde næste alt for at få dem igen

For omkring 5 måneder siden var Lewis Ellis, på vej til Bangkok i Thailand. Da han var kommet ud af flyet, gik det op for ham, at han havde glemt sine Airpods i flyet.

Men selvom han straks vendte om for at finde dem, lod personalet ham ikke komme ind i flyet igen.

I 4 timer sad han foran stedet “glemte sager” kontoret, i håb om at hans Airpods ville blive indleveret. Den 31-årige valgte så at tjekke sin app “Find min iPhone”. Til hans store chok, kunne han se at de var på vej om på den anden side af jorden.

Lewis besluttede derfor at følger efter sine Airpods.

»Læs nærmere her:Dagens.dk


Oprettet af peter greersen d. 29-08-2022 11:37
#340

To store lejlighedsbygninger i den indiske by Noida blev tidligere i dag jævnet med jorden under en kontrolleret nedrivning.

De to bygninger med henholdsvis 32 og 29 etager er de hidtil højeste bygninger, der er blevet revet ned i Indien, og har været omdrejningspunkt i en 12 år lang retssag.

Den indiske højesteret har erklæret bygningerne ulovlige, da de er bygget for tæt på andre bygninger i området. Det skriver nyhedsbureauet AP.

kilde https://www.dr.dk...med-jorden


Redigeret af peter greersen d. 29-08-2022 11:38

Oprettet af pirat d. 18-09-2022 12:45
#341

Strip på alderdomshjemmet: Nu undskylder de
Et alderdomshjem for veteraner i Taiwan har været ude at undskylde, efter de hyrede en stripper til at løfte stemningen

https://www.daily...aiwan.html


Oprettet af tiny d. 19-11-2022 13:12
#342

Jeg kan komme i tanke om mange scenerier, hvor døden ville være at foretrække frem for liv i et hvilket som helst forbandet fængsel hvor som helst i verden.


Oprettet af M55 d. 13-12-2022 09:58
#343

Balis guvernør præciserer loven om "sex-udenfor ægteskab"

Besøgende på Bali vil ikke blive udsat for fare af Indonesiens nyligt ratificerede straffelov, sagde øens guvernør og afviser bekymringer om, at reviderede love, som inkluderer artikler, der kriminaliserer sex uden for ægteskab, kan skræmme turister væk fra dens kyster


Oprettet af thai d. 31-01-2023 12:43
#344

First Thai Magician on America’s Got Talent ft. Patrick Kun | Thaiger Podcast Ep.22

Patrick Khun, the first Thai national who has worked up close and personal with world-renowned magicians, such as David Copperfield and David Blaine, designing props, illusions, and stage setups. Patrick has made a name for himself by creating amazing impromptu visual magic, using slight of pan techniques to make each effect as visual as possible without utilizing any special equipment.

Patrick first made his international appearance on America's Got Talent Season 16, where all four judges voted yes during his audition, sending him straight to the next round. In this episode, we dig deeper into Patrick's interest in magic. When did he start getting into it? What's so appealing about it? What made him decide to get onto America's Got Talent? Ladies and gentlemen, without further ado, let us introduce you to Patrick Khun.Oprettet af alenejensen d. 01-02-2023 15:41
#345

Kasper aka 'Luder’ aka 'Dildo-kongen' fra Horsens dyrker grimme biler i fællesskaberne Rat Bastard Crew og Loud ’n’ Proud Productions Denmark. VEINS besøgte Kasper og vennerne for at høre om, hvorfor det er fedt at pimpe sin bil med rust, spraymaling, grimme klistermærker, påklistrede tøjdyr og en kæmpe dildo som gearstang.

Om videoen "Kasper har en kæmpe dildo som gearstang - VEINS":

Du kender måske til Rat style kulturen - en af nordens største subkulturer - hvor bilentusiaster med benzin i blodet deler passionen og glæden for vilde biler. Et sted i Østjylland findes et lignende miljø, nærmere bestemt i Horsens. For Dildo-kongen Kasper (også kendt som Luder) er bilfællesskaberne Rat Bastard Crew og Loud 'n' Proud Productions som en anden familie, hvor man hjælper, støtter og giver hinanden fede oplevelser i bilen. Her er der ingen regler for, hvor fed en bil man skal have, hvor hurtigt den skal kunne køre, hvor stor motoren på køretøjet skal være, eller hvor meget ekstraudstyr man kan investere i til sin slæde. Tværtimod er alle, der er vilde med biler, som skiller sig lidt ud, velkomne. Hos Rat Bastard Crew er gak og gøgl i form af lyserøde fælge, dildoer som gearstang, ski på taget, tøjdyr på kølerhjelmen og Gud ved hvad især kærkomment. Når 'Luder' Kasper og de andre raggare bilnørder i Horsens cruiser rundt på de jyske landeveje, får de både negative og positive bemærkninger med på vejen. Nogle synes, det er for meget, at de kører rundt i bilerne på den måde, mens andre blot trækker på smilebåndet af køretøjerne. Men Dildo-kongen Kasper er ligeglad - han har det for fedt i Rat style miljøet og viser stolt sin dildo af en gearstang frem i bilen.Oprettet af thai d. 26-02-2023 11:25
#346Pige død af fugleinfluenza

En 11-årig pige er død efter at være blevet smittet med højpatogen fugleinfluenza H5N1 i det asiatiske land Cambodja. Og nu viser tests af mindst 12 personer, der har været i kontakt med pigen, at også faderen er smittet med virussen.

WHO opfordrer alle lande til øget årvågenhed.

»Læs nærmere på: TV2

Oprettet af thai d. 01-03-2023 10:48
#347

Flytter 2000 bandemedlemmer til 'megafængsel'
Regeringen i El Salvador har taget drastiske midler i brug for at få bugt med stigningen i antallet af drab. Fredag tog de endnu et skridt, da de flyttede 2000 formodede bandemedlemmer ind i et såkaldt 'megafængsel'


https://ekstrabla...el/9650976


Redigeret af thai d. 01-03-2023 10:49

Oprettet af nej d. 25-03-2023 08:37
#348

Andelen af muslimske indvandrere vokser stærkt i London.

Det sætter sit præg på byen. Og nu er det blevet synligt for alle.

For første gang markerer den centrale del af London, den såkaldte West End, den muslimske fastemåned Ramadan, der netop er begyndt.

Det sker med 30.000 lys i form af de muslimske symboler såsom halvmånen og tekster som “Happy Ramadan”.

kilde: https://denkortea...s-centrum/


Oprettet af Je suis Charlie d. 15-04-2023 10:41
#349

Helt væk i 500 dage: Er der stadig corona?
Spanske Beatriz Flamini havde ingen idé om, hvad der var sket i verden, da hun halvandet år efter, hun begav sig ind i en grotte ved Motril i Granada, vendte tilbage til virkeligheden


se med her:https://ekstrabla...721083.ece

Oprettet af ATM d. 07-05-2023 09:57
#350

20 personer, du ikke vil tro eksisterede, før du ser dem((11((Oprettet af anti d. 12-05-2023 18:03
#351

Tjener to millioner kroner på sjælden lidelse
Pamelia J., der ikke ønsker at oplyse sit rigtige navn, lider af den sjældne lidelse gigantomastia, der forårsager overdreven vækst af brystvæv. Lidelsen har gjort, at hun er gået fra J- til en O-skål på et år


Oprettet af palle d. 19-06-2023 08:23
#352

Have you ever considered that there are prisons specifically designed for women that are equally as dangerous as those notorious for men? While we often hear about the harrowing conditions faced by male prisoners, it is important to shed light on the equally alarming realities that exist within female prisons. In this eye-opening video, we delve into the most dangerous prisons for women, revealing shocking aspects of their lives behind bars. Prepare to be amazed by the grim circumstances faced by these incarcerated women.Oprettet af ana d. 09-07-2023 11:06
#353

Step into the extraordinary lives of the richest Arab kings in the world! Witness their breathtaking wealth, magnificent palaces, and unrivaled opulence.

From oil fortunes to strategic investments, these monarchs have amassed unimaginable riches. Explore their lavish lifestyles, priceless treasures, and the remarkable legacies they leave behind.

Get ready to be mesmerized by the tales of the wealthiest Arab kings on Earth!


Redigeret af ana d. 09-07-2023 11:07

Oprettet af emil d. 12-08-2023 09:22
#354

Hi guys today I have a Video to show you about [Full Build ] Build 4-Story Mud Victorian House, Swimming Pool And Big Twin Water Slide Around House


Oprettet af FCK d. 11-10-2023 04:12
#355

“Vi skal slagte dem” – demonstrationer i København og andre store byer i Europa til støtte for palæstinenserne»I London var der også store demonstrationer og sammenstød med proisraelere.

I København blev der demonstreret på Nørrebro. Det fremgår af en video, der er lagt ud på de sociale medier af det socialdemokratiske folketingsmedlem Frederik Vad. Han siger til Berlingske, at det er klamt, og videre:

“Et land bliver angrebet, den største massakre på jøder vel i årtier, og så er responsen i København og andre steder i Europa, at der bliver hujet og dyttet og viftet med det palæstinensiske flag., som jo blandt andet tilhører det område, hvor terrororganisationen Hamas operere

»KILDE

Redigeret af FCK d. 11-10-2023 04:14

Oprettet af nej d. 09-11-2023 17:59
#356

FCK skrev:
“Vi skal slagte dem” – demonstrationer i København og andre store byer i Europa til støtte for palæstinenserne»I London var der også store demonstrationer og sammenstød med proisraelere.

I København blev der demonstreret på Nørrebro. Det fremgår af en video, der er lagt ud på de sociale medier af det socialdemokratiske folketingsmedlem Frederik Vad. Han siger til Berlingske, at det er klamt, og videre:

“Et land bliver angrebet, den største massakre på jøder vel i årtier, og så er responsen i København og andre steder i Europa, at der bliver hujet og dyttet og viftet med det palæstinensiske flag., som jo blandt andet tilhører det område, hvor terrororganisationen Hamas operere

»KILDE


Rejs dog hjem til jeres ejet land og kæmp for sagen, Nå nej der er der ingen frihed og kontanthjælp se det er jo ikke så godt vel

Oprettet af nej d. 25-11-2023 12:43
#357

Nogle er bare mere heldige end andre ((11((

www.thai-dk.dk/uploads/284nbhgf.jpg

Oprettet af skipper d. 25-11-2023 15:00
#358

Jeg kan nu godt forstå palæstinenserne langt hen ad vejen.
Tænk at være besat af en flok jøder der stjæler med arme og ben, alt stjæler de, deres land, deres ret til at bo der, deres boliger, de bomber civilbefolkningen, mænd kvinder og børn uden hensyn til love og konventioner.

På Vestbredden har over 700.000 jøder slået sig ned, på besat område!
Så tror da fanden de brokker sig:VI

Redigeret af skipper d. 25-11-2023 15:02

Oprettet af skipper d. 25-11-2023 15:11
#359

Prøv at se her, de kommer gående, med krykker, i rullestole, og med små børn og de eneste ejendele de har tilbage.https://www.dr.dk...og-hamas-0

Oprettet af skipper d. 25-11-2023 15:13
#360

skipper skrev:
Prøv at se her, de kommer gående, med krykker, i rullestole, og med små børn og de eneste ejendele de har tilbage.
Landet er sønderbombet, hvornår er det nok?
https://www.dr.dk...og-hamas-0

Oprettet af skipper d. 25-11-2023 15:34
#361

Her må jeg henvende mig til de ærede medlemmer.
Jeg har et dunkelt minde om at der engang i mit danske pas stod "Ukranian" ud for min etnicitet.
Er der andre der kan huske noget om det((6))

Oprettet af Thaihans d. 25-11-2023 16:29
#362

HEJ skipper

du får lige lidt at tænke over ((jjj1((

74% af de adspurgte på Vestbredden og i Gaza var som palæstinensere stolte over terrorangrebet 7.11.

Børn myrder hinanden, og tilfældige bliver dræbt i den svenske bandekrig udført af muslimer

Oprettet af skipper d. 25-11-2023 17:21
#363

Tak thaihans, nu har jeg boet i Sverige i mange år mere end dig, så jeg ved godt hvad der foregår herovre.

Som du måske har lagt mærke til så kan den enes terrorist være den andens frihedskæmper.

Inden landet Israel blev til, boede der 78% arabere, jøderne udgjorde under 3% af befolkningen dengang, resten bestod af forskellige andre mindre religioner.

Nu er hele området besat af jøderne, ingen kommer ind, ingen kommer ud.
Hospitaler angribes, FN skoler bliver beskudt, og befolkningen sulter.

Så tror da fanden de jubler ((5))

Og hvad Sverige angår så bliver alle lovovertrædelser meldt til politiet, og det burde Israel også have gjort, så de der havde begået forbrydelsen blev straffet, i stedet for at myrde folk i flæng.

Hmm, var det egentlig ikke SS der plejede at myrde 10 gange så mange for hver SS-mand, under anden verdenskrig, så har de sgu da lært noget der,

Redigeret af skipper d. 25-11-2023 17:31

Oprettet af skipper d. 25-11-2023 20:36
#364

Og her har du også lidt at tænke over Thaihans.

https://amnesty.d...ine-boern/

Redigeret af skipper d. 25-11-2023 20:39

Oprettet af IT d. 27-11-2023 15:51
#365

skipper skrev:
Og her har du også lidt at tænke over Thaihans.

https://amnesty.d...ine-boern/Murphys lov
Murphys lov er en populær talemåde, der findes i utallige varianter.


Hovedbudskabet er, at hvis noget kan gå galt, så går det også galt.


Hvor loven egentlig stammer fra, var mere eller mindre gået i glemmebogen, indtil den amerikanske forfatter Nick T. Spark i 2006 udgav bogen 'A History of Murphy's Law' med undertitlen 'Hvorfor alt hvad du ved om Murphys lov, er forkert.'

I bogen sporer han Murphys lov tilbage i tiden til flyvestationen Muroc Field i 1948.


Foruden hovedloven har Murphy formuleret disse love:

Ingenting er så let, som det ser ud til.

Alt tager længere tid, end du tror.

Hvis der er mulighed for, at flere ting kan gå galt, vil den ting, som vil forårsage mest skade, være den ting, som går galt.


Hvis der er et tidspunkt, hvor det vil være specielt dumt, at noget går galt – så vil det ske på det tidspunkt.

Hvis det er noget, som ikke kan gå galt, så går det alligevel galt.

Hvis det er fire måder, en procedure kan gå galt på, og man forudser dette, så vil en femte og uforudset måde øjeblikkelig forekomme.

Når ting bliver overladt til sig selv, vil de gå fra at være dårlige til virkelig dårlige. Ethvert forsøg på at rette på problemet vil bare accelerere hvor hurtigt, det går fra dårligt til virkelig dårligt.

Hvis alt ser ud til at gå godt – så har man tydeligvis overset noget.

Moder natur holder altid med de skjulte mangler.

Ingen ting er idiotsikre; idioterne er alt for opfindsomme.

Når du har bestemt dig for at lave en bestemt ting, er der noget andet, som må gøres først.

Enhver løsning avler nye problemer.


Husk det nu @ Skipper

Redigeret af ADM d. 27-11-2023 19:32

Oprettet af ribe d. 28-11-2023 16:56
#366

SD-ledaren Jimmie Åkesson vill riva moskéer, minareter och andra religiösa symboler han beskriver som islamistiska. Det gjorde han klart i sitt tal på partiets landsdagar, där han också gick till stenhårt angrepp på sin politiska huvudmotståndare.

– Socialdemokraterna är en aktiv del av den islamistiska rörelsen, säger han.

LÆS MERE HER: https://www.expre...i-sverige/
Oprettet af pirat d. 07-12-2023 13:06
#367


Oprettet af nej d. 12-12-2023 17:35
#368

Is 65 TOO OLD for a YOUNG FILIPINA? | Street Interviews


.
,
,
DOES SIZE MATTER? WE ASKED FILIPINAS!


Redigeret af nej d. 13-12-2023 14:56

Oprettet af sol d. 18-12-2023 16:48
#369

Den største fangst nogensinde. Det er stort, men samtidig også meget skræmmende, hvad man finder herude.


Oprettet af nej d. 19-12-2023 12:24
#370

Hamas har bygget en underjordisk by under Gaza. Det er et system af underjordiske tunneler med det ene formål at bekæmpe Israel.

Et vigtigt mål for Israels krig mod Hamas er at ødelægge terroristernes underjordiske system af tunneler under Gaza.

Den hidtil største tunnel er netop blevet afsløret af israelske soldater, der har offentliggjort en video. Det skriver DailyMail.

Læs mere her: https://denkortea...23/tunnel/Redigeret af nej d. 19-12-2023 12:27

Oprettet af IT d. 27-12-2023 15:52
#371

Her bliver verdens 10 største tryllekunstner-tricks afsløretOprettet af anti d. 04-01-2024 12:02
#372


Oprettet af bille d. 22-04-2024 07:25
#373

Det ser man ikke hver dag ((7))Oprettet af Tulle d. 27-04-2024 15:10
#374

60-årig vinder Miss Universe i Buenos Aires

Det er aldrig for sent at vinde Miss Universe. Det er 60-årige Alejandra Rodríguez det seneste eksempel på

Den midaldrende kvinde fejede al modstand af vejen, selv om størstedelen af hendes modstandere var 30-40 år yngre end hende. Og hun er i sagens natur ufattelig stolt.

læs mere her: https://ekstrabla...s/10212060


Oprettet af Tulle d. 27-05-2024 09:35
#375

Den årlige Miss Universe-konkurrence i Argentina har fået enorm bevågenhed langt ud over det sydamerikanske lands grænser.

Af en årsag: Alejandra Rodríguez' deltagelse.

Advokaten fra Buenos Aires-forstaden La Plata skabte nemlig historie, da skønhedskonkurrencen løb af stablen lørdag – selvom hun ikke vandt titlen som Miss Argentina.

Med sine 60 år blev Alejandra Rodríguez den ældste deltager i Miss Universe nogensinde, skriver nyhedsbureauet AP.

kilde https://www.bt.dk...-interesse
Oprettet af bebe d. 04-06-2024 14:46
#376

kan det nu passe , måske ((134((


Redigeret af bebe d. 04-06-2024 14:46

Oprettet af Tulle d. 09-06-2024 12:40
#377
Torsdag aften forsvandt den 45-årige mor til fire.

Da hendes mand gjorde et fund, fik han en ubehagelig mistanke – som siden skulle blive bekræftet på ret makaber vis.

45-årige Farida kom ikke hjem torsdag aften, og efter at hendes mand, Noni havde fundet flere af hendes ejendele, fik det beboerne i den indonesiske landsby Kalempang til at lede efter hende. Det skriver flere internationale medier, herunder CBS News.

Kort efter så de den grusomme årsag til, at Farida var forsvundet.

Landsbyboerne opdagede således en omkring fem meter lang pytonslagne – med en meget opsvulmet mave.

»De blev enige om at skære pytonens mave op. Da de gjorde det, blev Faridas hoved med det samme synligt,« siger landsbyens overhoved, Suardi Rosi, til AFP.

Kort efter blev hele hendes krop fundet inde i slangens mave.

Farida var stadig iklædt det tøj, hun havde på, da hun forsvandt.


kilde: https://www.bt.dk...aempepyton

Redigeret af Tulle d. 09-06-2024 12:45

Oprettet af egon d. 15-06-2024 07:57
#378

Er dette mon tro et foto fra ghettoen nørrebro:o

www.thai-dk.dk/uploads/44plads til en mere.jpg

Oprettet af pirat d. 16-06-2024 10:55
#379

De er SKU noget for sig selv de Musser

Saudi pilgrims observe Arafa, the haj's pivotal day

On Saturday (June 15), Muslim pilgrims in Saudi Arabia ascended the rocky Mount of Mercy at sunrise to mark Arafa, the most significant day of the
annual haj. - REUTERS
Redigeret af pirat d. 16-06-2024 10:56

Oprettet af nej d. 19-06-2024 13:34
#380

THE "HIJRA": det første trans muslimske samfund

I denne episode tager vi dig til Bangladesh i udkanten af r03;r03;Dhaka, hvor det første transsamfund i verden, Hijra, blev født. Disse transseksuelle kvinder er muslimer og kæmper hver dag for frit at kunne bekende sig til deres religion. De er stemplet som "tredje køn", og ingen moskeer i landet accepterer dem indenfor. Således har dette Hijra-samfund overvundet utallige forhindringer og fordomme for at bygge noget ekstraordinært: en moske for dem, et sted hvor de endelig kan bede frit og uden frygt.

Forbered dig på at blive inspireret af disse ekstraordinære kvinder, der med beslutsomhed og viljestyrke har skabt et rum med velkomst, kærlighed og spiritualitet.

Dette er en historie, der vil røre dit hjerte og vise dig kraften i fællesskab og tro.
Redigeret af nej d. 19-06-2024 13:36