Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Hollywood film filmet i Thailand

Oprettet af IT d. 14-05-2016 11:15
#1

The Railway Man (2013)


flere Scener er filmet på Bangsue tog station i Bangkok plus forskellige steder rundt Kanchanaburi herunder kriger kirkegården.
Colin Firth, Nicole Kidman og Jeremy Irvine er med i filmen

www.thai-dk.dk/uploads/the-railway-man.jpg


Eric Lomax var en af de mange unge mænd, der under 2. verdenskrig blev taget til fange af japanerne. Han tilbragte en grum tid i en fangelejr, der forvandlede ham til en indelukket, traumatiseret mand. Mange år senere møder han kvinde, der bliver fastbesluttet på af få Eric til at konfrontere sine indre dæmonen. Det bliver der mulighed for, da det går op for hende, at den unge officer, Nagase, der torturerede Eric, stadig er i live. Colin Firth og Hiroyuki Sanada (Ring, Sunshine, The Wolverine) spiller de voksne udgaver af filmens karakterer. -


Redigeret af IT d. 14-05-2016 11:19

Oprettet af IT d. 19-05-2016 04:48
#2

The Hangover Part II (2011)


To år er gået, siden Dougs (Justin Bartha) næsten fatale polterabend i Vegas, hvor både brudgom og hukommelse forsvandt, og Stu (Ed Helms) skal nu giftes med sit livs kærlighed Lauren (Jamie Chung) i Thailand. Stadig mærket af oplevelserne i Vegas, har Stu besluttet sig for at holde en "bachelor brunch" alkoholfri. Og han har samtidig undladt at invitere Dougs mundfuld af en svigerbror Alan (Zach Galifianakis), der var ansvarlig for hukommelsestabene i Vegas.

Presset af Dougs kone inviteres Alan alligevel med til Thailand, og med ulveflokken samlet igen må det gå galt. Efter at have nydt en enkelt øl ved et bål på stranden vågner Stu, Phil (Bradley Cooper) og Alan op på et hotel i Bangkok. Og kan intet huske fra natten før. Kun Doug er sikkert tilbage på hotellet. De finder en afhugget finger, de hurtigt finder ud af tilhører Laurens 16-årige wunderkind-bror Teddy (Mason Lee), der – meget imod Alans vilje – er blevet føjet til selskabet.

Resten af Teddy er imidlertid pist væk, hvilket er en katatrofe for Stu, der i forvejen har en meget lille stjerne hos sin svigerfar. Nu går den tømmermandsramte jagt gennem Bangkoks gader, fra luksushoteller over stripklubber til tatovør-shops og forbi gangsteren Kingsley (Paul Giamatti), for at finde Teddy og stykke aftenens begivenheder sammen. Spørgsmålet er nu, om de finder Teddy, og om der overhovedet kommer til at stå et bryllup.


www.thai-dk.dk/uploads/TheII.jpg
Redigeret af IT d. 19-05-2016 04:49

Oprettet af IT d. 13-07-2016 07:48
#3

The Man with the Golden Gun (1974)


Filmet omkring Bangkok og Phang Nga-bugten nær Phuket. Den berømte biljagt blev skudt i Bangkok og Bond deltog også i en boksekamp på Ratchadamnoen Boxing Stadium.

En af øerne set i filmen er kendt som "Nail" ø (Koh Tapu), og er nu almindeligt kaldes "James Bond Island". Den skjulested af Scaramanga (Christopher Lee) er faktisk Khao Phing Kan. Begge øer er nu populære turistattraktioner.

www.thai-dk.dk/uploads/james33pg.jpgOprettet af IT d. 27-07-2016 02:52
#4

Good Morning Vietnam


Good Morning, filmet i Bangkok området Vietnam er en amerikansk film fra 1987, instrueret af Barry Levinson. Filmen havde dansk premiere den 2. december 1988. Robin Williams blev nomineret til en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. Han vandt en Golden Globe i stedet for. Wikipedia
Udgivelsesdato: 23. december 1987 (USA)
Instruktør: Barry Levinson
Musik komponeret af: Alex North
Manuskript: Mitch Markowitz
Pris: Golden Globe-pris for bedste skuespiller (musical eller komedie)

Oprettet af IT d. 29-05-2021 17:04
#5

I filmen 'The Beach' spiller Leonardo DiCaprio den unge, rejsende amerikaner, Richard, som har fået nok af fastfood og arrangerede turistudflugter.

Richard vil opleve noget ægte, føle livet på sin krop, komme i kontakt med sine følelser og den slags. På en eksotisk ø får han mere, end han nogensinde har bedt om.

'The Beach' er baseret på en roman af Alex Garland.

Filmet omkring Bangkok og Maya Bay in Phi Phi Islands Thailand.


Redigeret af ADM d. 14-05-2021 08:41