Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Dokumentarfilm. emne Thailand
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-10-2012 01:19
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3443
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Testamentet
Instr.: Christian Sønderby Jepsen | Danmark 2011 | 85 min

www.thai-dk.dk/uploads/16tre.jpg

Vis trailer

Gensyn med en af sidste års sjoveste, særeste og mest populære, danske dokumentarfilm.

Vi har nomineret en af sidste års mest populære, danske film til den internationale Doc Alliance-pris. Derfor er der mulighed for at (gen)se den utrolige og vildt uforudsigelige, men ikke desto mindre sande familiesaga om tre umage brødre, der arver en formue efter deres bedstefar. En arv, der falder på et tørt sted. Henrik er separeret og bor ovenpå et solcenter hvor han lever af takeaway-mad. Storebroren slås for at skifte heroinen ud med hjemmedyrket pot. Den yngre bror scorer 12-taller på stribe. Og så er der faren, der altid ved bedst. Men nu er der bare lige to forhindringer før turen går til Thailand: testamentet og en moster, der er indstillet på at score alle pengene til sig selv. Skeletterne rasler i skabet, og spørgsmålet er om brødrene kan holde sammen til den bitre ende. For hver side man vender i den totalt uforudsigelige familie-saga dukker der imidlertid helt uventede og besynderlige detaljer op. Det er årets sjoveste og særeste røverhistorie - og så er den oven i købet sand.

Testamentet (Danmark, 2011, 85 min.)
Instruktør: Christian Sønderby Jepsen. Manus: Christian Sønderby Jepsen. Kamera: Christian Sønderby Jepsen. Lyd: Peter Schultz. Klip/Edit: Rasmus Stensgaard Madsen. Medv.: Henrik Ernst Steffensen, Preben Ernst Steffensen, Christian Steffensen, Ceci Karen Steffensen. Producer: Julie E. Pedersen. Produktion: Copenhagen Bombay.
Danish tale med engelske undertekster.

læs mere her om filmen her
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-10-2012 01:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3443
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Walker + Mekong Hotel: Meditativt mindtrip

www.thai-dk.dk/uploads/17tre.jpg

Mediter hverdagen væk med to af Asiens største arthous auteurs!

Kom i det rette 'zen-mode' inden mødet med de to asiatiske instruktørstjerner Apichatpong Weerasethakul og Tsai Ming-Liangs nyeste genistreger. Gennem en kort, uhøjtidelig og stemningsfuld meditation inden visningerne skabes et tidsligt vakuum fra hverdagens rationaliserede effektivitet i hvilket publikum kan skabe mentalt nærvær til at indfange filmenes mange raffinerede indtryk - først af det elskende par, der afbrydes af et spøgelse i 'Mekong Hotel'. Derefter 'Walker's munk, der går gennem Hongkongs gader med ét skridt i minuttet. Visningen d. 4/11 indledes af Mari Nordstrøm, og anden visning d. 10/11 indledes Nanna Wagner Nielsen. Prøv det!



OM FILMENE:

Walker (instr. Tsai Ming-Liang, 27 min.)

Flere tider mødes inden for samme billedfelt i den taiwanesiske auteur Tsai Ming-Liangs asketiske "Walker", hvor en munk i en rød robe spadserer med ét skridt i minuttet gennem en storby i en form for naturlig "slow motion", der vækker de forbipasserendes store forundring - hvis de da overhovedet lægger mærke til ham. En simpel, opsigtsvækkende gestus, der skaber et tidsligt vakuum og en paradoksal antitese til de urbane omgivelser. Ind imellem sine spillefilm tager Tsai Ming-Liang sin kompromisløst minimalistiske stil helt ud i kortere værker, der er lette at se og som bliver hos én længe.

Sakda + Mekong Hotel (instr. Apichatpong Weerasethakul, 6 + 61 min.)

Apichatpong Weerasethakuls videoværker er, ligesom Tsai Ming-Liangs, variationer over mange af de temaer og visuelle troper, der kendes fra hans spillefilm. Den thailandske art star og Guldpalme-vinder har med 'Mekong Hotel' skabt en dokumentarisk horror-film, der har både sine politiske undertoner og sin meditiative stemning til fælles med hans langfilm. På et hjemsøgt hotel langs Mekong-floden, der adskiller Thailand fra Laos, bliver et elskende par afbrudt af et rædselsvækkende spøgelse, der lever af menneskekød. Men som altid sker de mærkeligste ting med umiddelbar selvfølgelighed hos "Joe". Som mellemfilm vises den korte 'Sakda'.

se trailer her


læs mere om filmen her
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 31-10-2012 01:53
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3443
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

My Love
Instr.: Iben Haahr Andersen | Danmark 2012 | 58 min

www.thai-dk.dk/uploads/18tre.jpg

Sød og rørende kærlighedshistorie mellem to mænd i en fiskerby på vestkysten.

'My Love' er historien om to mænd, der trodser alle odds og viser os at det aldrig er for sent at ændre sit liv. Fiskeren Poul har længe vidst at han var til mænd, men levet et almindeligt familieliv lille i et fiskersamfund, med kone og børn. På et tidspunkt tager Pouls liv en tragisk drejning, der bringer ham ud i en personlig krise - en krise der tvinger ham til at vælge i mellem enten at gøre en ende på sit liv, eller springe ud som bøsse. Da Poul møder den tyve år yngre, thailandske mand Mai bliver det starten på en kærlighedshistorie der ændrer deres liv fuldstædig. Mai bosætter sig i Danmark og starter en tilværelse med Poul, langt væk fra sine børn hjemme og sin familie. Vi følger hvordan kærligheden og livet sammen udfolder sig i det lille fiskersamfund, hvordan de med ærlighed og mod imødekommer de sproglige begrænsninger, kulturforskellene og hvad der ellers byder sig af udfordinger, såvel som hvordan de hver især prøver at håndtere minderne og kontakten til fortiden. Sammen skaber Poul og Mai en usædvanlig og bekræftende historie om at finde ægte lykke.

My Love (Danmark, 2012, 58 min.)
Instruktør: Iben Haahr Andersen. Kamera: Iben Haahr Andersen. Lyd: Iben Haahr Andersen. Klip/Edit: Julie Winding og Henrik Vincent Thiesen . : Music: Jacob Groth. Medv.: Poul Jensen og Mai Jensen. Producer: Lise Saxtrup. Produktion: Klassefilm.
Engelsk uden undertekster.

læs mere om filmen her
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Før du rejser på ferie til Thailand se med her Hele Thailand 6 02-05-2024 11:44
Flying Tiger Copenhagen vil ekspandere til Thailand Nyheder på dansk 1 01-05-2024 14:42
Smag på Thailand Hele Thailand 101 01-05-2024 14:30
Keld Wulff alias Kenn Holm anholdt i Thailand Nyheder på dansk 21 30-04-2024 11:38
Voldsom varme i Thailand: Oppe på 30 dødsfald Hele Thailand 2 27-04-2024 11:08

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.14 sekunder | 99,886,313 Unikke besøg | jQ Blog